İrem Derici Sevgili

İrem Derici Sevgili

Son dakika İrem Derici sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Derici sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Derici sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 irem derici sevgili haberi bulunmuştur. Tüm irem derici sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile...
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile... Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, Instagram hesabından yaptığı 'hamile' paylaşımı olay oldu. İrem Derici'ye takipçilerinden yorum yağdı.
8.02.2018 Magazin
İrem Derici'den bomba paylaşım!
İrem Derici'den bomba paylaşım! İrem Derici, ilk evliliğini yaptığı Rıza Esendemir'le balayında Maldivler'de çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Derici'nin bu paylaşımında dikkat çeken detay ise fotoğrafın üzerine koyduğu iki kalp emojisi oldu.
18.01.2018 Magazin
'Hoşlandığım adamlara DM’den yürüyorum!'
'Hoşlandığım adamlara DM’den yürüyorum!' İrem Derici’den samimi itiraf!.. Çağla Gürsoy’un ‘Tarzım Cepte’ programa katılan Derici, erkek arkadaşlarını nasıl seçtiğini anlattı.
25.12.2017 Magazin
İrem Derici ünlü modelle aşk yaşıyor!
İrem Derici ünlü modelle aşk yaşıyor! Duymayan Kalmasın adlı programın haberine göre Şarkıcı İrem Derici 26 yaşındaki model Barış Murat Yağcı ile aşk yaşıyor.
6.12.2017 Magazin
Sevgili değil makyöz
Sevgili değil makyöz İREM Derici, önceki akşam Asmalımescit’te görüntülendi.
26.11.2017 Magazin
İhaneti kabullenen İrem Derici'den kötü haber!
İhaneti kabullenen İrem Derici'den kötü haber! Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan İrem Derici ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'in iki haftadır ayrı oldukları ortaya çıktı. Daha önce de ihanet iddiası nedeniyle ayrılan ikili, kısa süre sonra tekrar barışmışlardı.
24.08.2017 Magazin
İrem Derici'den adres değişikliği!
İrem Derici'den adres değişikliği! Lider Şahin’le ayrılığa daha fazla dayanamayarak yeniden barışan şarkıcı İrem Derici, ev değişikliğine gitti.
1.08.2017 Magazin
İrem Derici tedavi altında!
İrem Derici tedavi altında! Verdiği aşırı kilolar nedeniyle İrem Derici'nin tedavi gördüğü iddia edildi.
9.07.2017 Magazin
İrem Derici-Lider Şahin aşkı bitti!
İrem Derici-Lider Şahin aşkı bitti! Bir süredir aşk yaşayan popçu İrem Derici ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'in, ayrılık kararı aldığı iddia edildi.
29.06.2017 Magazin
İrem Derici aşkın tarifini sordu!
İrem Derici aşkın tarifini sordu! Bayramın birinci günü Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı İrem Derici izdihama neden oldu.
26.06.2017 Magazin
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim! İrem Derici'den yine çok konuşulacak sözler. 'Ben yük gemisi değilim!' diyen Derici, arkadaşlarına net mesaj verdi...
23.03.2017 Magazin
İrem Derici aileye girdi!
İrem Derici aileye girdi! Didem Şahin, eşi Selami Şahin'le beraber tüm aileyi topladı ve evinde Lider Şahin’in sevgilisi İrem Derici'nin 30'uncu yaş gününü kutladı.
20.03.2017 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı Oyuncu Fırat Tanış, önceki gün Cihangir'de sarışın sevgilisiyle objektiflere yansıdı. Akşam yemeği yedikleri mekan çıkışı yüzünü saklayan sevgilinin, Tanış'a sorular sorulurken ayrı ayrı yürümesi dikkat çekti. Sekiz yıllık eşi ve çocuğunun annesinden boşanan ünlü oyuncuya, “Fırat Bey tekrardan bir evlilik düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.
28.01.2023 Magazin
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü!
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş (25), duruşmadaki savunmasında iftira atıldığını söyledi. Mağdur B.B. ise "Bakire olduğumu söyledim. Çığlık attım ama durmadı" dedi.
1.11.2022 Magazin
İrem Derici: Civarlarda oturan eski sevgililerime eziyet
İrem Derici: Civarlarda oturan eski sevgililerime eziyet Yaptığı iddialı paylaşımlarla ve açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici yine hayranlarını güldüren bir paylaşım yaptı.
25.09.2021 Magazin
İrem Derici adını bile duymak istemedi!
İrem Derici adını bile duymak istemedi! İrem Derici kendisine çocuk göndermesinde bulunan eski eşi Rıza Esendemir'in adını duymak istemedi.
7.11.2017 Magazin
Simge Sağın hayranlarını şoke etti!
Simge Sağın hayranlarını şoke etti! Müzik çalışmalarını da birlikte yürüten Simge Sağın-Ozan Bayraşa çifti, 3 yıldır aşk yaşıyor.
6.11.2017 Magazin
İrem Derici'yle ilgili müjdeyi verdi!
İrem Derici'yle ilgili müjdeyi verdi! Yoğun bakımdaki İrem Derici için tüm gün hastanenin bahçesinde bekleyen eski sevgilisi Lider Şahin, "Durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı" dedi.
22.09.2017 Magazin
İrem Derici'den ayrıldı çapkınlığa başladı!
İrem Derici'den ayrıldı çapkınlığa başladı! İrem Derici'yle yaşadığı 1 yıllık aşkı geçtiğimiz ay son bulan Lider Şahin, çapkınlığa başladı..
13.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.