İrem Derici İnstagram

İrem Derici İnstagram

Son dakika İrem Derici instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Derici instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Derici instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 irem derici instagram haberi bulunmuştur. Tüm irem derici instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı!
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı! Cem Belevi ile ilişkisi olaylı biten ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Derici, bir sosyal medya kullanıcısının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşıma yer verdi.
13.06.2022 Magazin
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar"
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar" Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunduğu, YouTube’da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk olan şarkıcı İrem Derici, gündeme bomba gibi düşen itiraflarda bulundu.
27.10.2021 Magazin
İrem Derici'den takipçisine photoshop yanıtı! 'Doğru söyle...'
İrem Derici'den takipçisine photoshop yanıtı! 'Doğru söyle...' Eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı İrem Derici, bir takipçisinin "Doğru söyle, photoshop var mı?" yorumuna yanıt verdi.
25.12.2020 Magazin
İrem Derici: Osuruk kokuna bile aşığım
İrem Derici: Osuruk kokuna bile aşığım Şarkıcı İrem Derici, Instagram hesabından köpeği RudeBoy hakkındaki duygularını paylaştı.
6.11.2019 Magazin
İrem Derici imaj değiştirdi
İrem Derici imaj değiştirdi Popçu İrem Derici, saçlarını kısacık kestirerek imaj tazeledi.
19.01.2019 Magazin
İrem Derici, dansçısını sevgilisinden ayırıp...
İrem Derici, dansçısını sevgilisinden ayırıp... YouTuber Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını hatta Derici ile Özdene'nin kendi bilgisayarında iğrenç videolarını bulduğunu iddia etti.
7.01.2019 Magazin
Tişörtüne bastırdı!
Tişörtüne bastırdı! Yeni albümünü 10 Ağustos'ta müzikseverlerin beğenisine sunacak olan İrem Derici, sosyal medya hesabından üniversite yıllarına ait öğrenci kimliğinin tişörtüne bastırılmış olarak çekildiği fotoğrafı paylaştı.
2.08.2018 Magazin
'Canım beni etiketlemeyi unutmuşsun'
'Canım beni etiketlemeyi unutmuşsun' İrem Derici, Oğuzhan Koç’un atla fotoğrafına ilginç bir yorum yaptı: Canım beni etiketlemeyi unutmuşsun.
26.02.2018 Magazin
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile...
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile... Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, Instagram hesabından yaptığı 'hamile' paylaşımı olay oldu. İrem Derici'ye takipçilerinden yorum yağdı.
8.02.2018 Magazin
İrem Derici çok fena dağıttı! Ayakta duramadı...
İrem Derici çok fena dağıttı! Ayakta duramadı... İrem Derici, alkolün dozunu fazla kaçırınca ayakta duramadı. 30 yaşındaki popçu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiği mekanın çıkışında muhabirleri görünce sinirlendi.
2.02.2018 Magazin
Şaşırtan yorum: Asıl çukur bu kazak...
Şaşırtan yorum: Asıl çukur bu kazak... İrem Derici, sosyal medya hesabından fotoğrafına yorum yapan oyuncu Rıza Kocaoğlu'na verdiği cevapla takipçilerinin dikkatini çekti.
26.01.2018 Magazin
İrem Derici'den bomba paylaşım!
İrem Derici'den bomba paylaşım! İrem Derici, ilk evliliğini yaptığı Rıza Esendemir'le balayında Maldivler'de çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Derici'nin bu paylaşımında dikkat çeken detay ise fotoğrafın üzerine koyduğu iki kalp emojisi oldu.
18.01.2018 Magazin
'Hoşlandığım adamlara DM’den yürüyorum!'
'Hoşlandığım adamlara DM’den yürüyorum!' İrem Derici’den samimi itiraf!.. Çağla Gürsoy’un ‘Tarzım Cepte’ programa katılan Derici, erkek arkadaşlarını nasıl seçtiğini anlattı.
25.12.2017 Magazin
İrem Derici'den itiraf: Oğlum diye...
İrem Derici'den itiraf: Oğlum diye... Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yayınladığı kareyle takipçilerini gülümsetti.
18.12.2017 Magazin
İrem Derici yine şaşırttı! 20 günde 5 kilo...
İrem Derici yine şaşırttı! 20 günde 5 kilo... Kilo kaybına bağlı bağışıklık sisteminin çökmesi nedeniyle 20 gün yoğun bakımda kalan İrem Derici, sağlığına kavuştu. 4 Ekim’de hastaneden taburcu olan şarkıcının 20 günde 5 kilo aldığı öğrenildi.
28.10.2017 Magazin
Hastaneden çıkan İrem Derici oraya koştu...
Hastaneden çıkan İrem Derici oraya koştu... Yoğun bakımda bir süre tedavi gören İrem Derici, sağlığına kavuştu. Derici, Evinin mutfağında eline merdaneyi alıp çektiği fotoğrafı "Mantı açıyorum" notuyla paylaştı.
4.10.2017 Magazin
İşte İrem Derici'nin son hali!
İşte İrem Derici'nin son hali! Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle 16 gündür hastanede tedavi gören İrem Derici, yoğun bakımdan fotoğrafını yayımladı.
24.09.2017 Magazin
İrem Derici'den ilk açıklama geldi!
İrem Derici'den ilk açıklama geldi! Yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici, sosyal medyadan sevenlerine seslendi. Pişman ve yalnız olduğunu belirten Derici, "Bir daha sevdiklerimi üzmeyeceğim." dedi.
24.09.2017 Magazin
İrem Derici'den kötü haber geldi!
İrem Derici'den kötü haber geldi! Geride bıraktığımız hafta yaşadığı gıda zehirlenmesi sonrasında soluğu hastanede alan İrem Derici'den kötü haber...
17.09.2017 Magazin
İşte İrem Derici'nin sarışın hali!
İşte İrem Derici'nin sarışın hali! Instagram hesabında yıllar öncesine ait bir fotoğraf yayınlayan ünlü şarkıcı İrem Derici, takipçilerini şaşırttı.
21.08.2017 Magazin
İrem Derici takipçisine patladı!
İrem Derici takipçisine patladı! Sıkı bir diyet programı uygulayıp 1 yılda 30 kilo vererek 50 kilonun altına düşen İrem Derici, "Ay bu ne zayıflık" diyen takipçisini hedef aldı.
12.08.2017 Magazin
İrem Derici'den adres değişikliği!
İrem Derici'den adres değişikliği! Lider Şahin’le ayrılığa daha fazla dayanamayarak yeniden barışan şarkıcı İrem Derici, ev değişikliğine gitti.
1.08.2017 Magazin
Anneliğin gelmiş
Anneliğin gelmiş Lider Şahin ile barışan İrem Derici, instagram’dan sahilde tanıştığı bir çocuk ile fotoğrafını paylaşıp “Hayat bu ‘Ağustos’ isimli masumun mavi gözündeki ışık” notunu düştü.
29.07.2017 Magazin
İrem Derici'den açıklama geldi! Tedavi görüyor mu?
İrem Derici'den açıklama geldi! Tedavi görüyor mu? Verdiği kilolardan dolayı, İrem Derici'nin tedavi altına alındığı iddia edilmişti. Derici, Instagram hesabından bir açıklamada bulundu.
9.07.2017 Magazin
İrem Derici tedavi altında!
İrem Derici tedavi altında! Verdiği aşırı kilolar nedeniyle İrem Derici'nin tedavi gördüğü iddia edildi.
9.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.