İrem Derici Kilo

İrem Derici Kilo

Son dakika İrem Derici kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Derici kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Derici kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 irem derici kilo haberi bulunmuştur. Tüm irem derici kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle böyle alay etti!
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle böyle alay etti! Gerek özel hayatı gerek paylaşımlarıyla gerekse tarzıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici kilo aldığını itiraf etti. İrem Derici kendiyle "Bidon Derici" diyerek paylaşımda bulundu.
16.01.2022 Magazin
Kalçalarım  dümdüz
Kalçalarım dümdüz Aşırı zayıflığıyla dikkat çeken İrem Derici, kilo almaya başladı. Nişantaşı’nda alışveriş yapan şarkıcı, “Ölçülerim 90-60-90 hale gelmiş” dedi.
12.12.2017 Magazin
İrem Derici herkesi kandırdı mı?
İrem Derici herkesi kandırdı mı? Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk-show programı 'Beyaz Show'un bu haftaki konukları arasında ünlü şarkıcı İrem Derici de vardı.
5.11.2017 Magazin
İrem Derici yine şaşırttı! 20 günde 5 kilo...
İrem Derici yine şaşırttı! 20 günde 5 kilo... Kilo kaybına bağlı bağışıklık sisteminin çökmesi nedeniyle 20 gün yoğun bakımda kalan İrem Derici, sağlığına kavuştu. 4 Ekim’de hastaneden taburcu olan şarkıcının 20 günde 5 kilo aldığı öğrenildi.
28.10.2017 Magazin
İrem Derici takipçisine patladı!
İrem Derici takipçisine patladı! Sıkı bir diyet programı uygulayıp 1 yılda 30 kilo vererek 50 kilonun altına düşen İrem Derici, "Ay bu ne zayıflık" diyen takipçisini hedef aldı.
12.08.2017 Magazin
İrem Derici'den açıklama geldi! Tedavi görüyor mu?
İrem Derici'den açıklama geldi! Tedavi görüyor mu? Verdiği kilolardan dolayı, İrem Derici'nin tedavi altına alındığı iddia edilmişti. Derici, Instagram hesabından bir açıklamada bulundu.
9.07.2017 Magazin
İrem Derici tedavi altında!
İrem Derici tedavi altında! Verdiği aşırı kilolar nedeniyle İrem Derici'nin tedavi gördüğü iddia edildi.
9.07.2017 Magazin
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim! İrem Derici'den yine çok konuşulacak sözler. 'Ben yük gemisi değilim!' diyen Derici, arkadaşlarına net mesaj verdi...
23.03.2017 Magazin
"23 günde 10 kilo aldım"
"23 günde 10 kilo aldım" Karantina sürecini evinde geçiren İrem Derici, canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.
2.04.2020 Magazin
İrem Derici ile Rıza Esendemir barıştı mı?
İrem Derici ile Rıza Esendemir barıştı mı? İrem Derici, iki yıl evli kalıp 2016'da boşandığı radyocu Rıza Esendemir'in babasının 14 Şubat'taki cenazesine çiçek yollamıştı. Bunun üzerine eski çiftin barıştığı iddia edilmişti.
24.02.2019 Magazin
İrem Derici: Kanguru yedim
İrem Derici: Kanguru yedim Avusturalya'da verdiği konserinden sonra Avrupa konserlerine başlayacak olan İrem Derici, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı
23.02.2019 Magazin
Işın Karaca yıllar sonra itiraf etti!
Işın Karaca yıllar sonra itiraf etti! Işın Karaca Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Karaca, İrem Derici ile ilgili iddialarda bulundu, Derici'den yanıt gecikmedi...
16.11.2018 Magazin
İdo Tatlıses'in son hali olay oldu!
İdo Tatlıses'in son hali olay oldu! Yasemin Şefkatli, mutlu bir beraberlik yaşadığı sevgilisi İdo Tatlıses ile instagram'da bir fotoğraf paylaştı.
30.05.2018 Magazin
Abur cuburla kilo aldım
Abur cuburla kilo aldım İrem Derici, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapmasında İstinye Tersane’de konser verdi.
20.05.2018 Magazin
'Babam pat diye tokadı gömdü!'
'Babam pat diye tokadı gömdü!' Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü şarkıcı İrem Derici oldu.
24.11.2017 Magazin
İrem Derici 18 günde 4 kilo aldı!
İrem Derici 18 günde 4 kilo aldı! Berkay'ın Harbiye'deki konserine konuk sanatçı olarak katılan İrem Derici, 18 günde 4 kilo aldığını belirterek "Yaşadıklarımdan ders çıkardım" dedi.
6.10.2017 Magazin
Rabbin verdiğini koruyacaksın
Rabbin verdiğini koruyacaksın İrem Derici yoğun bakımdan çıktıktan sonra Berkay konserinde sahne aldı. “Allah’ın bana verdiği bu sesi kaybedersem kendimi asla affetmem. Rabbimin bize verdiği her şeyi koruyacaksın. Bu dersi aldım” dedi
5.10.2017 Magazin
İrem Derici'den sevindiren haber!
İrem Derici'den sevindiren haber! Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle Fulya’da bir hastanede tedavi altında olan İrem Derici'den haber var.
26.09.2017 Magazin
Çağla yokken ben vardım!
Çağla yokken ben vardım! Ece Erken Alişan’la bir TV programı yapabileceklerini açıkladı. Alişan’ın partneri Çağla Şıkel sorulunca “Biz daha eskiyiz, 20 yıl. Çağla yokken ben vardım” dedi
23.09.2017 Magazin
İrem Derici'den 'sağlıklıyım' pozu
İrem Derici'den 'sağlıklıyım' pozu Verdiği kilolarla sık sık magazin gündemine gelen İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 'sağlıklıyım' mesajı verdi.
18.08.2017 Magazin
Selülitimi kilomu boşverin
Selülitimi kilomu boşverin İrem Derici hakkında yazılan aşırı zayıflığı yüzünden tedavi görüyor haberlerine sosyal medyada yaptığıyla bir paylaşımla noktayı koydu.
29.09.2021 Gündem
'Anadolu yiyen' sunucu evlenince eridi!
'Anadolu yiyen' sunucu evlenince eridi! Yemek programı sunucusu Ezgi Sertel, Anadolu'daki lezzetleri tadarken bir hayli kilo almıştı. Sertel, İrem Derici'nin programına katıldı. Ünlü sunucu verdiği kilolarla herkesi şaşırttı.
29.06.2017 Magazin
Kadın milleti çok fena
Kadın milleti çok fena İrem Derici, basın mensuplarına yaza hazır olduğunu söyleyerek, "Beni bikinili çekebilirsiniz" dedi
19.04.2017 Magazin
İrem Derici hastalığa mı yakalandı?
İrem Derici hastalığa mı yakalandı? Çorumdaki avm konserinde performansından çok bir deri bir kemik kolları ile gündeme gelen İrem Derici geçtiğimiz günlerde de "Günde 2 saat uyuyorum ve yemek yemiyorum" açıklaması ile gündeme gelmişti.Derici'nin bu açıklamaları akıllara 'zayıflama hastalığına mı yakalandı?' sorusunu getirdi.
21.01.2022 Magazin
Ceceli: Hedef 300 milyon
Ceceli: Hedef 300 milyon BİP Magazin'e konuşan Mustafa Ceceli İrem Derici ile birlikte çektiği "Kıymetlim" klibi için hedefin 300 milyon tıklanma olduğunu söyledi.
14.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.