Gazete Vatan Logo
Magazin Rabbin verdiğini koruyacaksın

Rabbin verdiğini koruyacaksın

İrem Derici yoğun bakımdan çıktıktan sonra Berkay konserinde sahne aldı. “Allah’ın bana verdiği bu sesi kaybedersem kendimi asla affetmem. Rabbimin bize verdiği her şeyi koruyacaksın. Bu dersi aldım” dedi

Rabbin verdiğini koruyacaksın

Berkay, Muud Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam sahneye çıktı. Konserin ikinci bölümüne iki hafta yoğun bakımda kalan ve 4 gün önce hastaneden taburcu olan İrem Derici damga vurdu. Berkay ile birlikte ‘Kalbimin Tek Sahibine’ parçasını seslendiren Derici, hayli formunda görünüyordu. Berkay, şarkı bitiminde Derici’yi kucağına alarak kulise kadar taşıdı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derici, “Poşet poşet ilaçla geziyorum. 18.30 mide koruyucu, 19.00 antibiyotik şeklinde. Ama hak ettim. 1 ay daha içeceğiz. 4 kilo aldım. Bundan sonra uykuma, yediğime ve içtiğime dikkat edeceğim. Hastalıklardan bir tanesi solunum yetmezliğiydi. Allah’ın bana verdiği bu sesi kaybedersem kendimi asla affetmem. Rabbimin bize verdiği her şeyi koruyacaksın. Bu dersi çıkardım” diye konuştu.

Eski eşe ve sevgiliye teşekkür

İrem Derici “Lider Şahin tatilini kesip geldi. Eski eşiniz Rıza Esendemir çiçek yolladı. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna “Sağ olsun değer vermişler. Hepimiz birbirimize güzel anılar bırakıyoruz. Onlara da teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamı