İrem Derici Aşk

İrem Derici Aşk

Son dakika İrem Derici aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Derici aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Derici aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 irem derici aşk haberi bulunmuştur. Tüm irem derici aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
25.12.2023 Magazin
İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler!
İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler! Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile birlikte çıkartacakları şarkıları için objektif karşısına geçti. Gazetecilerle konuşarak yeni projelerinden bahseden üçlüden İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
28.01.2023 Magazin
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun!
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun! İrem Derici, Özgür Aras’ın sunduğu “Özgür Aras’la Baş Başa” programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi!
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi! Cem Belevi ile ayrıldıktan sonra bir süredir yalnız olan İrem Derici ile ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 'At gibi aşığım' diyen İrem Derici'nin bomba bir isimle aşk yaşadığı öne sürüldü. Derici bu haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
23.10.2022 Magazin
İrem Derici'nin yeni aşkı ortaya çıktı! Yaş farkı...
İrem Derici'nin yeni aşkı ortaya çıktı! Yaş farkı... İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı. Güzel şarkıcının yeni sevgilisi de kendisi gibi ünlü. İki ünlünün aşkı sosyal medyada başladı.
23.02.2021 Magazin
İrem Derici'den sosyal medyada olay yanıt!
İrem Derici'den sosyal medyada olay yanıt! Şarkıcı İrem Derici, karantina günlerinde yaptığı paylaşımlarla sürecin nasıl geçtiğine dair bilgiler verirken bir yandan da takipçilerinin eleştirilerine cevap veriyor.
7.05.2020 Magazin
Kıymet görmek istiyorum!
Kıymet görmek istiyorum! Adı en son Barış Murat Yağcı ile anılan İrem Derici, aşk hayatı hakkında konuştu: “1 senedir yalnızım. Öyle lay lay lom ilişkiler istemiyorum. Kıymet görmek, el üstünde tutulmak istiyorum”
14.09.2018 Magazin
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile...
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile... Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, Instagram hesabından yaptığı 'hamile' paylaşımı olay oldu. İrem Derici'ye takipçilerinden yorum yağdı.
8.02.2018 Magazin
İrem Derici'den bomba paylaşım!
İrem Derici'den bomba paylaşım! İrem Derici, ilk evliliğini yaptığı Rıza Esendemir'le balayında Maldivler'de çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Derici'nin bu paylaşımında dikkat çeken detay ise fotoğrafın üzerine koyduğu iki kalp emojisi oldu.
18.01.2018 Magazin
'Hoşlandığım adamlara DM’den yürüyorum!'
'Hoşlandığım adamlara DM’den yürüyorum!' İrem Derici’den samimi itiraf!.. Çağla Gürsoy’un ‘Tarzım Cepte’ programa katılan Derici, erkek arkadaşlarını nasıl seçtiğini anlattı.
25.12.2017 Magazin
İrem Derici ünlü modelle aşk yaşıyor!
İrem Derici ünlü modelle aşk yaşıyor! Duymayan Kalmasın adlı programın haberine göre Şarkıcı İrem Derici 26 yaşındaki model Barış Murat Yağcı ile aşk yaşıyor.
6.12.2017 Magazin
İhaneti kabullenen İrem Derici'den kötü haber!
İhaneti kabullenen İrem Derici'den kötü haber! Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan İrem Derici ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'in iki haftadır ayrı oldukları ortaya çıktı. Daha önce de ihanet iddiası nedeniyle ayrılan ikili, kısa süre sonra tekrar barışmışlardı.
24.08.2017 Magazin
İrem Derici-Lider Şahin aşkı bitti!
İrem Derici-Lider Şahin aşkı bitti! Bir süredir aşk yaşayan popçu İrem Derici ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'in, ayrılık kararı aldığı iddia edildi.
29.06.2017 Magazin
İrem Derici aşkın tarifini sordu!
İrem Derici aşkın tarifini sordu! Bayramın birinci günü Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı İrem Derici izdihama neden oldu.
26.06.2017 Magazin
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim! İrem Derici'den yine çok konuşulacak sözler. 'Ben yük gemisi değilim!' diyen Derici, arkadaşlarına net mesaj verdi...
23.03.2017 Magazin
İrem Derici aileye girdi!
İrem Derici aileye girdi! Didem Şahin, eşi Selami Şahin'le beraber tüm aileyi topladı ve evinde Lider Şahin’in sevgilisi İrem Derici'nin 30'uncu yaş gününü kutladı.
20.03.2017 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi
İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından takipçileriyle iletişim kurmayı ihmal etmiyor. İrem Derici son olarak takipçisinden gelen bir soruya yanıt verdi.
7.09.2023 Magazin
Atakan Işıktutan'dan İrem Derici yorumu: 'Bu kadarını beklemiyordum'
Atakan Işıktutan'dan İrem Derici yorumu: 'Bu kadarını beklemiyordum' İrem Derici ile aşk yaşayan Atakan Işıktutan'dan ilişkisi ile ilgili açıklamalar geldi.
22.08.2023 Magazin
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi'
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi' 'Survivor' yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan'ın, kendisinden yedi yaş büyük olan şarkıcı İrem Derici ile mutlu birlikteliği sürüyor. Instagram'da aşk pozlarını paylaşan çiftten 29 yaşındaki sporcu, 'evlilik teklifi' sorusunu yanıtladı. Işıktutan, "Ben rahatsız olmuyorum abi sanane?" diyerek, sevgilisi hakkında yapılan bazı yorumlara da isyan etti.
6.08.2023 Magazin
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi! Şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Derici bu kez sevgilisiyle tatilden kareleri paylaştı 'Survivor' yarışması adını duyuran Işıktutan, Derici'nin bikinili fotoğrafına gelen yoruma tepki gösterdi.
20.07.2023 Magazin
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Derici, önceki gün Yalıkavak’tak görüntülendi. Sevgilisi Atakan Işıktutan’la Göcek’teki tekne tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren şarkıcının yalnız olması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Eğlenceli çift, Bodrum Yalıkavak’ta tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, son olarak tatil paylaşımıyla magazin gündemine geldi.
17.06.2023 Magazin
İrem Derici: Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor
İrem Derici: Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla her daim adından söz ettirmeyi başaran İrem Derici kendisinden yedi yaş küçük Atakan Işıktutan'ın aşkı doludizgin devam ediyor. Sivri dilli popçu, özel hayatı hakkında yine çok konuşulacak sözler sarf etti.
17.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.