Lider Şahin

Lider Şahin

Son dakika lider şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lider şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lider şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lider Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lider şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 467 lider şahin haberi bulunmuştur. Tüm lider şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı Etiler'de kadınları ofisine davet ettiği iddiaları karşısında zor günler geçiren Selami Şahin, 38 yıllık eşi Didem Şahin'in tepkisini çekmişti. "Bana tuzak kuruldu" diyerek kendini savunan üç çocuk babası sanatçı, aylar sonra eşi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden Didem Şahin'in tavrına eşi de anlam veremedi.
26.10.2023 Magazin
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı Selami Şahin, doğum gününü, İzmir Alaçatı’da bir mekanda verdiği konser ve kendisine yapılan sürprizler eşliğinde geçirdi.
16.08.2023 Magazin
Tescilli güzel Ecem Çırpan ve Lider Şahin'in aşk tatili!
Tescilli güzel Ecem Çırpan ve Lider Şahin'in aşk tatili! Ecem Çırpan ile Lider Şahin önceki gün Çeşme’nin serin sularının keyfini çıkardı. Birlikte denize girdiler, oyunlar oynayıp şakalaştılar.
13.08.2023 Magazin
Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in romantik Kapadokya tatili!
Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in romantik Kapadokya tatili! Ecem Çırpan ile Lider Şahin, Kapadokya'da tatile çıktı. Birlikte bir hayli keyifli vakit geçiren Şahin ile Çırpan, Kapodakya'nın doğal güzellikleri içinde aşk tazeledi. Birlikte çekildikleri pozları paylaşan ikiliden Çırpan, "Gökyüzü sadece Ütopya'da parlıyor" notunu düştü.
3.05.2023 Magazin
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti!
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti! Oyuncu Meriç Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Oyuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çekti.
4.12.2022 Magazin
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi...
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi... İki yıldır birlikte olan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in ilişkileri doludizgin sürüyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çiftten Çırpan, sevgilisi Lider Şahin'in doğum gününü "İyi ki doğdun, deliler gibi..." sözleriyle kutladı.
4.12.2022 Magazin
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı!
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı! 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen Ecem Çırpan şimdilerde Lider Şahin ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çırpan, yıllar önce çekilen çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
28.09.2022 Magazin
Ecem Çırpan, Lider Şahin'i paylaştı! "En iyi arkadaşım olduğun için teşekkür ederim"
Ecem Çırpan, Lider Şahin'i paylaştı! "En iyi arkadaşım olduğun için teşekkür ederim" Mutlu ilişkilerini sürdüren Ecem Çırpan ve Lider Şahin çiftinden yeni poz geldi. Çırpan, müzisyen sevgilisiyle verdiği pozu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 37 yaşındaki Şahin de Çırpan'ın paylaşımına kayıtsız kalamadı.
26.09.2022 Magazin
Ecem Çırpan-Lider Şahin çifti tatilde! Yeni paylaşım
Ecem Çırpan-Lider Şahin çifti tatilde! Yeni paylaşım Bir buçuk yıldır aşk yaşayan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çift, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Son olarak ünlü çiftten Şahin, sevgilisiyle pozunu paylaştı.
29.07.2022 Magazin
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir'
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir' Usta sanatçı Selami Şahin'in 37 yaşındaki müzisyen oğlu Lider Şahin, Şubat 2021'den beri Miss Turkey 2015 yarışmasının birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşıyor. Önceki gün şarkıcı Burcu Güneş ile Maslak'ta bir mekanda konuklarına müzik ziyafeti sunan Selami Şahin, konser öncesi torun özlemini dile getirdi.
7.05.2022 Magazin
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı?
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı? Bir süredir usta sanatçı Selami Şahin'in oğluLider Şahin ile aşk yaşayan Ece Çırpan'ın paylaşımı kafaları karıştırdı. Takipçileri, sevgilisiyle vesikalık fotoğraflarını, "Konuyu biliyorsunuz" ifadeleriyle paylaşan Çırpan'a, "Nikah hazırlığı mı?" diye sordu.
28.04.2022 Magazin
Selami Şahin oğlu Lider Şahin'i veliahtı ilan etti!
Selami Şahin oğlu Lider Şahin'i veliahtı ilan etti! Selami Şahin ve Burcu Güneş, önceki akşam Maslak'ta sahne aldı. Basın mensuplarını kulisinde ağırlayan usta sanatçı, "Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor" sözleriyle oğluna övgüler yağdırdı. Oğlunu veliahtı ilan eden Selami Şahin, duygu dolu anlar yaşadı.
20.03.2022 Magazin
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
5.03.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı!
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı! Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil dünyada aşkın simgesi olarak görülen ve 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie (46) ile Brad Pitt'in (58) olaylı ayrılığında ipler bir kez daha gerildi. ABD'li aktör, Fransa'daki üzüm bağında sahip olduğu hisseleri kendisinden habersiz satan eski eşi Jolie'ye dava açtı.
19.02.2022 Magazin
Lider Şahin'den Ecem Çırpan açıklaması! 'Ailem ilişkilerime karışmaz'
Lider Şahin'den Ecem Çırpan açıklaması! 'Ailem ilişkilerime karışmaz' Müzisyen Lider Şahin, sevgilisi Ecem Çırpan ile alışverişe çıktığı Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Şahin, ailesinin ilişkilerine onay verip vermediğine dair sorulara "Ailem ilişkilerime karışmaz" cevabını verdi.
19.02.2022 Magazin
Lider Şahin ile Ecem Çırpan aşkına anneden onay çıktı!
Lider Şahin ile Ecem Çırpan aşkına anneden onay çıktı! Selami Şahin'in şarkıcı oğlu Lider Şahin'in yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı model sevgilisi Ecem Çırpan, aileye girdi. Şahin, doğum gününde Çırpan'ı; annesi Didem Şahin ve babasıyla tanıştırdı.
6.12.2021 Magazin
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor!
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor! Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamaya başlayan Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan, önceki gün Nişantaşı City’s’te objektife takıldı.
30.03.2021 Magazin
Lider Şahin ve Ecem Çırpan aşkı ortaya çıktı!
Lider Şahin ve Ecem Çırpan aşkı ortaya çıktı! Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’in Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı
21.02.2021 Magazin
İrem Derici’den Lider Şahin'e gönderme!
İrem Derici’den Lider Şahin'e gönderme! Bir dönem İrem Derici ile aşk yaşayan Lider Şahin, verdiği bir röportajda eski sevgilisiyle ilgili “İlişkimiz 1 sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi” diye konuştu. İrem Derici’den Şahin'in bu sözlerine yanıt gecikmedi.
18.08.2020 Magazin
Duygu Özaslan'ın yeni evinin kirası dudak uçuklattı
Duygu Özaslan'ın yeni evinin kirası dudak uçuklattı YouTube’da çektiği videolar ile şöhreti yakalayan Duygu Özaslan, adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü YouTuber, Şişli Esentepe'de bulunan lüks bir rezidansa taşındı.
3.04.2020 Magazin
Lider Şahin, Didem Soydan'ın paylaşımlarına ne dedi?
Lider Şahin, Didem Soydan'ın paylaşımlarına ne dedi? Bir süredir manken Didem Soydan ile aşk yaşayan şarkıcı Lider Şahin, dün akşam çıktığı gece gezmesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
13.01.2020 Magazin
Ünlülerin menajeri Özgür Aras'ın acı günü!
Ünlülerin menajeri Özgür Aras'ın acı günü! Ünlülerin menajerliğini yapan Özgür Aras'ın kanser tedavisi gören teyzesi Funda Göncer dün hayatını kaybetti. Aras'ı acılı gününde magazin dünyasından dostları yalnız bırakmadı.
29.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lider Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lider şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.