Ecem Çırpan

Ecem Çırpan

Son dakika ecem çırpan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ecem çırpan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ecem çırpan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ecem Çırpan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ecem çırpan gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 ecem çırpan haberi bulunmuştur. Tüm ecem çırpan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tescilli güzel Ecem Çırpan ve Lider Şahin'in aşk tatili!
Tescilli güzel Ecem Çırpan ve Lider Şahin'in aşk tatili! Ecem Çırpan ile Lider Şahin önceki gün Çeşme’nin serin sularının keyfini çıkardı. Birlikte denize girdiler, oyunlar oynayıp şakalaştılar.
13.08.2023 Magazin
Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in romantik Kapadokya tatili!
Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in romantik Kapadokya tatili! Ecem Çırpan ile Lider Şahin, Kapadokya'da tatile çıktı. Birlikte bir hayli keyifli vakit geçiren Şahin ile Çırpan, Kapodakya'nın doğal güzellikleri içinde aşk tazeledi. Birlikte çekildikleri pozları paylaşan ikiliden Çırpan, "Gökyüzü sadece Ütopya'da parlıyor" notunu düştü.
3.05.2023 Magazin
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti!
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti! Oyuncu Meriç Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Oyuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çekti.
4.12.2022 Magazin
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi...
Ecem Çırpan'dan Lider Şahin'e: İyi ki doğdun, deliler gibi... İki yıldır birlikte olan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in ilişkileri doludizgin sürüyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çiftten Çırpan, sevgilisi Lider Şahin'in doğum gününü "İyi ki doğdun, deliler gibi..." sözleriyle kutladı.
4.12.2022 Magazin
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı!
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı! 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen Ecem Çırpan şimdilerde Lider Şahin ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çırpan, yıllar önce çekilen çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
28.09.2022 Magazin
Ecem Çırpan, Lider Şahin'i paylaştı! "En iyi arkadaşım olduğun için teşekkür ederim"
Ecem Çırpan, Lider Şahin'i paylaştı! "En iyi arkadaşım olduğun için teşekkür ederim" Mutlu ilişkilerini sürdüren Ecem Çırpan ve Lider Şahin çiftinden yeni poz geldi. Çırpan, müzisyen sevgilisiyle verdiği pozu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 37 yaşındaki Şahin de Çırpan'ın paylaşımına kayıtsız kalamadı.
26.09.2022 Magazin
Ecem Çırpan-Lider Şahin çifti tatilde! Yeni paylaşım
Ecem Çırpan-Lider Şahin çifti tatilde! Yeni paylaşım Bir buçuk yıldır aşk yaşayan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çift, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Son olarak ünlü çiftten Şahin, sevgilisiyle pozunu paylaştı.
29.07.2022 Magazin
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti Uzun süredir koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan ünlü simalar pandeminin sona ermesiyle soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak için güneye inen ünlü isimler, verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor. Burcu Esmersoy, İrem Derici, Demet Evgar, Cansu Dere, Şevval Şahin, Ecem Çırpan, Defne Samyeli, Deren Talu, Bensu Soral, Chloe Loughnan, Türkü Turan, Şükran Ovalı, Asena Tuğal, Eda Taşpınar, Demet Özdemir gibi isimler tatil pozlarıyla takipçilerini mest etti.
14.06.2022 Magazin
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir'
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir' Usta sanatçı Selami Şahin'in 37 yaşındaki müzisyen oğlu Lider Şahin, Şubat 2021'den beri Miss Turkey 2015 yarışmasının birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşıyor. Önceki gün şarkıcı Burcu Güneş ile Maslak'ta bir mekanda konuklarına müzik ziyafeti sunan Selami Şahin, konser öncesi torun özlemini dile getirdi.
7.05.2022 Magazin
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı?
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı? Bir süredir usta sanatçı Selami Şahin'in oğluLider Şahin ile aşk yaşayan Ece Çırpan'ın paylaşımı kafaları karıştırdı. Takipçileri, sevgilisiyle vesikalık fotoğraflarını, "Konuyu biliyorsunuz" ifadeleriyle paylaşan Çırpan'a, "Nikah hazırlığı mı?" diye sordu.
28.04.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı!
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı! Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil dünyada aşkın simgesi olarak görülen ve 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie (46) ile Brad Pitt'in (58) olaylı ayrılığında ipler bir kez daha gerildi. ABD'li aktör, Fransa'daki üzüm bağında sahip olduğu hisseleri kendisinden habersiz satan eski eşi Jolie'ye dava açtı.
19.02.2022 Magazin
Lider Şahin'den Ecem Çırpan açıklaması! 'Ailem ilişkilerime karışmaz'
Lider Şahin'den Ecem Çırpan açıklaması! 'Ailem ilişkilerime karışmaz' Müzisyen Lider Şahin, sevgilisi Ecem Çırpan ile alışverişe çıktığı Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Şahin, ailesinin ilişkilerine onay verip vermediğine dair sorulara "Ailem ilişkilerime karışmaz" cevabını verdi.
19.02.2022 Magazin
Lider Şahin ile Ecem Çırpan aşkına anneden onay çıktı!
Lider Şahin ile Ecem Çırpan aşkına anneden onay çıktı! Selami Şahin'in şarkıcı oğlu Lider Şahin'in yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı model sevgilisi Ecem Çırpan, aileye girdi. Şahin, doğum gününde Çırpan'ı; annesi Didem Şahin ve babasıyla tanıştırdı.
6.12.2021 Magazin
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor!
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor! Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamaya başlayan Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan, önceki gün Nişantaşı City’s’te objektife takıldı.
30.03.2021 Magazin
Lider Şahin ve Ecem Çırpan aşkı ortaya çıktı!
Lider Şahin ve Ecem Çırpan aşkı ortaya çıktı! Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’in Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı
21.02.2021 Magazin
Şevval Şahin Tunus'u fethetti!
Şevval Şahin Tunus'u fethetti! Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin Tunus'ta kankalarıyla tatilde tatilde.
5.08.2019 Magazin
Top model Bar Refaeli Antalya'da
Top model Bar Refaeli Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'un açılış defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak olan Bar Refaeli, kente geldi.
12.06.2019 Magazin
RASHID'in kraliçeleri!
RASHID'in kraliçeleri! RAŞİT Bağzıbağlı 11 Eylül’de Zorlu PSM’de Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında yapılacak RASHID hazır giyim markasının defilesi için 4 Miss Turkey güzeliyle poz verdi.
5.09.2018 Magazin
Sevgilisini bırakıp kaçtı
Sevgilisini bırakıp kaçtı İdris Nebi Taşkın, geçen hafta bir gece kulübü çıkışı görüntülendiği model sevgilisi Ecem Çırpan’ı Bebek’te yol ortasında bırakıp kaçtı.
20.04.2018 Magazin
Kraliçe’yi kaptı!
Kraliçe’yi kaptı! ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde rol alan İdris Nebi Taşkan, 2015 Miss Turkey güzeli Ecem Çırpan ile yeni bir aşka yelken açtı.
12.04.2018 Magazin
Survivor 2017'de hangi ünlüler yarışacak? Acun Ilıcalı açıkladı...
Survivor 2017'de hangi ünlüler yarışacak? Acun Ilıcalı açıkladı... Survivor 2017 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Türk televizyonlarının fenomen yarışma programı Survivor 2017 Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelecek. En fazla merak edilen konu ise Survivor 2017'de hangi ünlülelerin yarışacağı konusu oldu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıkladığı isimler...
29.09.2021 Gündem
Sanat dünyası EURO 2016’yı Vatan'a yorumladı
Sanat dünyası EURO 2016’yı Vatan'a yorumladı VATAN, ünlülere EURO 2016’yı sordu... İşte sanat dünyasının, futbol bayramı için cevapları:
23.09.2021 Futbol
En güzel İspanya’dan
En güzel İspanya’dan Miss World 2015’in (Dünya Güzellik Yarışması) finali Çin’in Sanya adasında yapıldı. 2015 yılının en güzeli İspanyol Mireia Lalaguna Royo seçildi.
20.12.2015 Magazin
Miss Turkey Ecem Çırpan Çin'e gitmeye hazırlanıyor
Miss Turkey Ecem Çırpan Çin'e gitmeye hazırlanıyor Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen ve ülkemizi Miss World'de temsil etmeye hak kazanan Ecem Çırpan, Çin'e gitmeye hazırlanıyor.
13.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ecem Çırpan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ecem çırpan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.