Deniz Seki

Deniz Seki

Son dakika deniz seki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz seki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz seki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.165 deniz seki haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım"
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım" Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, oyuncu sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın Instagram'dan paylaştığı pozlar çok beğeniliyor. En don Çetinkaya Özyıldız’ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. İkilinin aşk dolu pozlarına şarkıcı Deniz Seki'den de yorum geldi.
20.02.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yılbaşında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna yanıt verdi.
1.01.2024 Magazin
Deniz Seki nasılsınız sorusuna, gözyaşlarını tutamadı!
Deniz Seki nasılsınız sorusuna, gözyaşlarını tutamadı! Geçen ay annesi Güler Seki’yi kaybeden Deniz Seki, Antalya'da sahneye çıktı. Seki, “Nasılsınız?” sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.
4.11.2023 Magazin
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Deniz Seki'nin acı günü
Deniz Seki'nin acı günü Deniz Seki’nin anne acısı. Yıllardır beynindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Güler Seki bu sabah hayatını kaybetti.
23.09.2023 Magazin
Gülşen sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu! Deniz Seki dayanamadı
Gülşen sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu! Deniz Seki dayanamadı Sahne kıyafetiyle sık sık gündeme gelen Gülşen yine çok konuşulacak bir sahne tarzına imza attı. Arkasında kanat detayı bulunan pembe bir tulum giyen Gülşen’in pozları beğeni yağmuruna tutulurken, ünlü şarkıcı Deniz Seki’den de yorum gecikmedi.
13.09.2023 Magazin
Fazla kilolarından kurtulan Deniz Seki son halini paylaştı
Fazla kilolarından kurtulan Deniz Seki son halini paylaştı Bir dönem aldığı kilolarla gündeme gelen şarkıcı Deniz Seki uyguladığı diyetle fazlalıklarından kurtulmuştu. Sosyal medya sayfasını zaman zaman kullanan Deniz Seki şimdi ise elbisesiyle formda halini yayınladı.
7.09.2023 Magazin
Deniz Seki'den yıllar sonra gelen itiraf: Keşke yapmasaydım çok pişmanım
Deniz Seki'den yıllar sonra gelen itiraf: Keşke yapmasaydım çok pişmanım Ünlü şarkıcı Deniz Seki yeni çıkan şarkısı 'Cambaz' hakkında Posta'ya konuştu. Seki, "Bence herkes cambaz ve her biri bir ipte oynamaya çalışıyor." dedi.
13.08.2023 Magazin
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı İngiltere’nin Somerset bölgesinde yaşayan 29 yaşındaki Kerr Rawden, cebinde sadece bir kuruşla dokuz Avrupa ülkesini gezmek gibi iddialı bir göreve çıktı. Bir havlu, yedek kıyafet, bir hamak, bir meşale ve güvenilir çakısından başka bir şeyi olmayan Kerr, tek başına yolculuğa çıktı. Kerr’in amacı ise herkesi duygulandırdı.
5.08.2023 Dünya
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor 2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve 2010'da tutuklanan Deniz Seki, cezaevi süreci hakkında konuştu. 218 günün ardından Kasım 2010'da tahliye edilen, daha sonra yakalama kararı çıkarılan ünlü şarkıcı, 2014'te altı ay firar etme nedenini de yıllar sonra ilk kez anlattı.
5.08.2023 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Deniz Seki: Hayatımın en sıra dışı konseri!
Deniz Seki: Hayatımın en sıra dışı konseri! Pop müziğin güçlü seslerinden Deniz Seki, geçtiğimiz akşam Çınarcık'ta bir mekanda sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, bilet bulamadıkları için konserini tekneden takip hayranlarını görünce duygu dolu anlar yaşadı.
27.07.2023 Magazin
Deniz Seki o şarkıyı aslında babasına yazmış! Herkes erkek arkadaşı zannetmişti
Deniz Seki o şarkıyı aslında babasına yazmış! Herkes erkek arkadaşı zannetmişti Deniz Seki, katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Annesinin kansere yakalandığını ve altı yıldır yatalak olduğunu söyleyen şarkıcı, 'Doyamadım' parçasını sanıldığı gibi sevgilisine değil, babası İrfan Seki'ye yazdığını itiraf etti.
24.06.2023 Magazin
Deniz Seki 'Barbie' akımına uydu! Beğeni yağdı
Deniz Seki 'Barbie' akımına uydu! Beğeni yağdı Verdiği kilolarla bir süre magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Deniz Seki, yüzüne de birkaç operasyon yaptırmıştı. Filtreli ve photoshoplu paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Deniz Seki, gençlik yıllarından bir karesini 'Barbie' akımına uyarladı. Takipçileri Seki'nin bu haline hayran kaldı.
12.04.2023 Magazin
Deniz Seki koronavirüse yakalandı!
Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, koronavisüre yakalandığını duyurdu. Yatağında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Seki, "Bitti sanıyorlar ama ben kovid olmuşum" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Magazin
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek!
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek! Depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen Evim Yuvam Olsun kampanyasına binlerce başvuru geliyor. Kampanyaya birçok ünlü isimden destek geldi. Sanatçılar dairelerini depremzedeler için açıyor.
26.02.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Taksim'de hayatını kaybedenler için ünlüler başsağlığı mesajı yayınladı
Taksim'de hayatını kaybedenler için ünlüler başsağlığı mesajı yayınladı Dün saat 16.20 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 kişinin ölümüne sebep olan patlamanın ardından, televizyon ve müzik dünyasının ünlü simaları, resmi sosyal medya hesaplarından hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajlarını yayınladı. İşte ünlüler dünyasından paylaşımlar...
14.11.2022 Magazin
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Deniz Seki'den 'photoshop' eleştirilerine yanıt! Fotoğraflar arasındaki fark dikkat çekmişti
Deniz Seki'den 'photoshop' eleştirilerine yanıt! Fotoğraflar arasındaki fark dikkat çekmişti Şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde Manisa'da hayranlarıyla buluştu. Seki'nin konserinden paylaştığı fotoğraflar ile Manisa Belediyesi'nin basına servis ettiği kareler arasındaki fark sosyal medya kullanıcıların dikkatini çekti. Eleştirilere maruz kalan ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi.
3.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.