Güler Seki

Güler Seki

Son dakika güler seki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güler seki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güler seki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güler Seki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güler seki gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 güler seki haberi bulunmuştur. Tüm güler seki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki nasılsınız sorusuna, gözyaşlarını tutamadı!
Deniz Seki nasılsınız sorusuna, gözyaşlarını tutamadı! Geçen ay annesi Güler Seki’yi kaybeden Deniz Seki, Antalya'da sahneye çıktı. Seki, “Nasılsınız?” sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.
4.11.2023 Magazin
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Deniz Seki'nin acı günü
Deniz Seki'nin acı günü Deniz Seki’nin anne acısı. Yıllardır beynindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Güler Seki bu sabah hayatını kaybetti.
23.09.2023 Magazin
Deniz Seki: Keşke zaman burada dursa
Deniz Seki: Keşke zaman burada dursa Art arda ailesinde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Deniz Seki'den duygusal paylaşım...
28.11.2019 Magazin
Deniz Seki: Bol dua edin lütfen
Deniz Seki: Bol dua edin lütfen Şarkıcı Deniz Seki, hastaneye kaldırılan annesi için sevenlerinden dua istedi.
15.10.2019 Magazin
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı Pop müziğin sevilen isimleri Deniz Seki ve Rafel El Roman, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
24.08.2019 Magazin
Harbiye'de muhteşem düet!
Harbiye'de muhteşem düet! Deniz Seki ve Rafel El Roman, Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.08.2019 Magazin
Annesi yoğun bakıma kaldırıldı!
Annesi yoğun bakıma kaldırıldı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin annesinden kötü haber geldi.
27.02.2018 Magazin
Dansözü masalarına çağırıp...
Dansözü masalarına çağırıp... Deniz Seki, önceki akşam nişanlısı Faruk Salman, annesi Güler Seki ve kardeşi Serkan Seki ile birlikte Kadıköy'de eğlendi.
9.10.2017 Magazin
İşte Deniz Seki'nin düğün tarihi!
İşte Deniz Seki'nin düğün tarihi! Nişanlısı Faruk Salman'la evlilik kararı alan Deniz Seki'nin düğün tarihi belli oldu.
24.09.2017 Magazin
Deniz'in balkon keyfi!
Deniz'in balkon keyfi! Cezaevinden çıkar çıkmaz Mecidiyeköy’deki Fairmont Quasar Hotel’e yerleşen Deniz Seki, ailesi ve nişanlısı Faruk Salman’la hasret giderdi.
6.06.2017 Magazin
Deniz Seki cezaevinden çıkar çıkmaz otele yerleşti
Deniz Seki cezaevinden çıkar çıkmaz otele yerleşti 2014 yılından beri cezaevinde bulunan Deniz Seki, tahliyesinin ardından İstanbul Mecidiyeköy'de bir otele yerleşti.
6.06.2017 Magazin
Deniz’in sevabına protez bacak aldı
Deniz’in sevabına protez bacak aldı Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman bacağı kesilen 29 yaşında bir gence protez bacak satın aldı. Seki’nin annesini telefonla arayarak “O bacağı Deniz’in sevabına aldım” dedi
24.04.2015 Magazin
Bu sevap Deniz için!
Bu sevap Deniz için! Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman bacağı kesilen 29 yaşında bir gence protez bacak satın aldı. Seki’nin annesini arayıp “Deniz için hayır yaptım anneciğim” dedi.
23.04.2015 Magazin
'Derin bir kuyudayım'
'Derin bir kuyudayım' Firari şarkıcı Deniz Seki’nin bu kez de Tuzla’da olduğu konuşuluyor. Annesi ise “Derin bir kuyunun içindeyim. Kızımdan haber alamıyorum, keşke nerede olduğunu bilsem” diyor.
29.10.2014 Magazin
Deniz depoda
Deniz depoda Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki’den hâlâ bir haber yok...
2.07.2014 Magazin
‘Kızım için dua edin’
‘Kızım için dua edin’ Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki hakkında yakalama çıkarıldı...
2.06.2014 Magazin
Konserinde sık sık ağladı
Konserinde sık sık ağladı 9 ay sonra ilk defa sahneye çıktı
29.11.2009 Magazin
‘Kızım özel hayatında hatalıydı’
‘Kızım özel hayatında hatalıydı’ İşte Güler Seki'nin kızı Deniz Seki’ye yazdığı mektup
14.07.2009 Magazin
İşte o mektup
İşte o mektup Sayın İnsan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Ve Komisyonun Değerli üyeleri,Ben 26 Şubat 2009'dan beri Bakırköy Kadın Cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki'nin annesi Güler Seki'yim...
13.07.2009 Arşiv
Kimse bilmiyordu, o hissetti!
Kimse bilmiyordu, o hissetti! “Ya ölümsün ya düğün” yerine, “Ya güçlüsün ya güçlü!” dedim ona...
6.07.2009 Magazin
Cezaevi karıştı
Cezaevi karıştı Uyuşturucu suçlamasıyla tutuklu şarkıcı Deniz Seki’nin adı yeni bir skandala karıştı
27.04.2009 Magazin
Anne ve kardeşlerinin yanına sığındı
Anne ve kardeşlerinin yanına sığındı Deniz Seki, sevgilisi Hüsnü Şenlendirici de dahil hiç kimseyle görüşmüyor
18.02.2009 Magazin
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
O sözler kimin için?
O sözler kimin için? Ünlü sanatçı Gülben Ergen yazdığı mesajların ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yaptı...
12.03.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güler Seki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güler seki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.