Gazete Vatan Logo
Magazin Konserinde sık sık ağladı

Konserinde sık sık ağladı

9 ay sonra ilk defa sahneye çıktı

ŞARKICI Deniz Seki, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Le Chateau De Prestige Resort Otel'de sahneye çıktı. Bayramın ikinci günü hayranlarıyla buluşan Seki, sahnede sık sık ağladı.

Gazetecileri, görüntü almamak koşuluyla kulise kabul ederek bayramlaşan ve röportaj vermeyi reddeden Deniz Seki, "9 ay sonra ilk defa elime mikrofon alıyorum. Gerçekten çok heyecanlıyım arkadaşlar. Bu bayram benim için gerçekten de bayram oldu" dedi. Deniz Seki'nin menejeri, gazetecilere, yalnızca, şarkıcının cezaevinde yazdığı, `Bitti' ve `Zirve' adlı şarkıları söylediği sırada çekim izni verdi.

Sahnede şarkılarını seslendirirken gözyaşlarını tutamayan Seki'yi ilk konserinde annesi Güler Seki ile kardeşleri yönetmen Serdar Seki ve vokalistliğini yapan Serkan Seki de yalnız bırakmadı. Deniz Seki, sahnede kaldığı 2 saat boyunca yeni çıkacak albümünden şarkıların yanı sıra, eski şarkılarını da hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

YENER'E BİLET ŞOKU

Bayramın ikinci günü, Kemer'de bulunan Royal Palm Resort Otel'de sahneye çıkacak olan Hande Yener, bayram şoku yaşadı. 500 kişi kapasiteli konsere yalnızca 70 bilet satıldığını belirten Bam Tur yetkilileri, bu nedenle konserin iptal edildiğini dile getirdi.

Hande Yener'i izlemek için bilet alan 70 kişi ise tur şirketi tarafından, sanatçının sahneye çıkacağı otele yaklaşık 100 metre measafedeki, Deniz Seki'nin konser verdiği Le Chateau De Prestige Resort Otel'e alındı. Böylece, Yener'i izlemek için bilet alan hayranları da Seki'nin konserini izledi.

Haberin Devamı