Faruk Salman

Faruk Salman

Son dakika faruk salman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faruk salman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faruk salman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faruk Salman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faruk salman gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 faruk salman haberi bulunmuştur. Tüm faruk salman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Benim hakkım helal olsun!
Benim hakkım helal olsun! Deniz Seki, eski nişanlısı Faruk Salman’ın “Ona emeğim haram zıkkım olsun” sözlerine “Ben herkese hakkımı helal ediyorum” karşılığını verdi
29.05.2018 Magazin
Eski nişanlıdan şok sözler! "Hakkım zehir zıkkım olsun"
Eski nişanlıdan şok sözler! "Hakkım zehir zıkkım olsun" Uzun yıllar Deniz Seki ile sevgili olan Faruk Salman, "Emeğim, hakkım her şeyim zehir zıkkım olsun" diyerek Seki'ye ateş püskürdü.
22.05.2018 Magazin
Seda'nın eski sevgilisi ile aşk yaşıyor
Seda'nın eski sevgilisi ile aşk yaşıyor Çocukluk arkadaşı Faruk Salman'dan geçen aylarda ayrılan Deniz Seki, kalbini Seda Sayan'ın eski aşkı galerici Murat Karabova'ya kaptırdı.
26.04.2018 Magazin
Faruk Salman yeni aşkıyla görüntülendi
Faruk Salman yeni aşkıyla görüntülendi Şarkıcı Deniz Seki ile yaşadığı birliktelikle adını geniş kitlelere duyuran Faruk Salman, ünlü şarkıcıdan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.
21.03.2018 Magazin
Faruk Salman yeni sevgilisiyle görüntülendi
Faruk Salman yeni sevgilisiyle görüntülendi Deniz Seki ve Faruk Salman'ın 3.5 yıllık ilişkisi geçen aylarda bitmişti. Ayrılığı duyuran Deniz Seki, 'artık geri dönüş yok' demişti.
21.03.2018 Magazin
Seren Serengil'den itiraf: Yalan söyledim...
Seren Serengil'den itiraf: Yalan söyledim... Bugün cezaevine girecek olan Seren Serengil, yorumcusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' programında konuştu. İşte Seren Serengil'in o açıklamaları...
29.01.2018 Magazin
En büyük mirasım şarkılarım
En büyük mirasım şarkılarım Deniz Seki, meslek hayatının 20’nci yılını Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle kutladı. Seki, “İncecik bir kadınım. En büyük mirasım ise şarkılarım” dedi
9.12.2017 Magazin
Nişanlısını 'tokatlayıp' ayrılan Deniz Seki'den flaş hamle!
Nişanlısını 'tokatlayıp' ayrılan Deniz Seki'den flaş hamle! Deniz Seki, kendisini aldattığı gerekçesiyle tokatlayarak ayrıldığı nişanlısı Faruk Salman'ın kıyafetlerini kimsesizlere dağıttı.
19.11.2017 Magazin
İhanet iddiası
İhanet iddiası Deniz Seki ile Faruk Salman’ın ayrılığıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.
8.11.2017 Magazin
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi...
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi... Çocukluk aşkı Faruk Salman'la ayrıldıklarını açıklayan Deniz Seki'nin ilişkisinin kıskançlık yüzünden bittiği iddia edilmişti.
8.11.2017 Magazin
Faruk bey gereksiz konuştu
Faruk bey gereksiz konuştu Deniz Seki kardeşinin düğününde ayrıldığı nişanlısı Faruk Salman sorulunca, “30 defa ayrılıp barıştık. Bu kez olmadı. Benim kıymetlimdir ama gereksiz konuştu” dedi.
6.11.2017 Magazin
Deniz Seki: O benim ilk aşkımdı!
Deniz Seki: O benim ilk aşkımdı! Güzel şarkıcı Deniz Seki, eski nişanlısı Faruk Salman’la ayrılıkları hakkında konuştu.
6.11.2017 Magazin
Deniz Seki kardeşini evlendirdi!
Deniz Seki kardeşini evlendirdi! Şarkıcı Deniz Seki dün akşam kardeşi Serkan Seki'yi evlendirdi.
6.11.2017 Magazin
Deniz Seki Umre dönüşü neler söyledi?
Deniz Seki Umre dönüşü neler söyledi? Nişanlısı Faruk Salman'dan ayrılır ayrılmaz Umre'ye giden Deniz Seki, önceki gece 4 bavul ve 6 koli ile dönüş yaptı.
5.11.2017 Magazin
Dansözü masalarına çağırıp...
Dansözü masalarına çağırıp... Deniz Seki, önceki akşam nişanlısı Faruk Salman, annesi Güler Seki ve kardeşi Serkan Seki ile birlikte Kadıköy'de eğlendi.
9.10.2017 Magazin
'Ben değil kardeşim evleniyor'
'Ben değil kardeşim evleniyor' Şarkıcı Deniz Seki, nişanlısı Faruk Salman ile 5 Kasım'da evleneceği yönündeki iddialara açıklık getirdi.
25.09.2017 Magazin
İşte Deniz Seki'nin düğün tarihi!
İşte Deniz Seki'nin düğün tarihi! Nişanlısı Faruk Salman'la evlilik kararı alan Deniz Seki'nin düğün tarihi belli oldu.
24.09.2017 Magazin
Deniz Seki'ye çelenk gönderdi!
Deniz Seki'ye çelenk gönderdi! Kıbrıs Savoy Ottoman Otel’de sahneye çıkan Deniz Seki’ye iki özel isimden çiçek geldi.
4.09.2017 Magazin
Ayrılık 15 gün sürdü
Ayrılık 15 gün sürdü Deniz Seki 15 gün önce ayrıldığı nişanlısı Faruk Salman ile barıştı. “Bayramda küsler barışır. Biz birbirimize çok emek verdik” dedi.
3.09.2017 Magazin
Deniz Seki sahnede müjdeyi verdi!
Deniz Seki sahnede müjdeyi verdi! Kısa bir süre önce ayrılan Deniz Seki ve Faruk Salman barıştı. Salman, dün akşam sevgilisinin verdiği konseri izleyenler arasındaydı.
3.09.2017 Magazin
İşte ayrılığın gerçek sebebi! Deniz Seki ile Faruk Salman...
İşte ayrılığın gerçek sebebi! Deniz Seki ile Faruk Salman... Evlilik hazırlıkları yapan Deniz Seki ve Faruk Salman'ın dört yıllık beraberliklerinin kıskançlık yüzünden bittiği iddia edildi.
27.08.2017 Magazin
Deniz Seki'den açıklama: Faruk bey ayrılmak istedi; çünkü...
Deniz Seki'den açıklama: Faruk bey ayrılmak istedi; çünkü... Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Faruk Salman'la ayrılık iddialarına yanıt verdi. İşte Deniz Seki'nin o paylaşımı...
24.08.2017 Magazin
Şok! Deniz Seki ve Faruk Salman ayrıldı
Şok! Deniz Seki ve Faruk Salman ayrıldı Aşk hikâyeleri 25 yıl öncesine dayanan Deniz Seki ile Faruk Salman yine vuslata eremedi.
24.08.2017 Magazin
Deniz Seki bakın ne zaman evleniyor?
Deniz Seki bakın ne zaman evleniyor? Deniz Seki, önceki gün Etiler'de bulunan bir bankadan çıkarken objektiflere takıldı.
17.08.2017 Magazin
Açıkhava ağlattı
Açıkhava ağlattı Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 2 yıl 7 ay cezaevinde yatan Deniz Seki, tahliye olduktan sonra ilk kez Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.
6.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Faruk Salman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faruk salman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.