Deniz Seki İnstagram

Deniz Seki İnstagram

Son dakika Deniz Seki instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Seki instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Seki instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 deniz seki instagram haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Mide ameliyatı olmuştu: Deniz Seki'nin göbeği şaşırttı!
Mide ameliyatı olmuştu: Deniz Seki'nin göbeği şaşırttı! Deniz Seki 90 kiloya çıkınca 16 Şubat 2018’de mide küçültme ameliyatı olmuştu. Instagram'dan fotoğrafını paylaşan şarkıcının göbeği takipçilerini şaşırttı
7.01.2019 Magazin
Deniz Seki 8 günde 7 kilo verdi!
Deniz Seki 8 günde 7 kilo verdi! Geçtiğimiz hafta tüp mide ameliyatı olan Deniz Seki, operasyon sonrası ilk konserini önceki akşam Grand Pasha Girne'de verdi.
26.02.2018 Magazin
Deniz Seki kardeşini evlendirdi!
Deniz Seki kardeşini evlendirdi! Şarkıcı Deniz Seki dün akşam kardeşi Serkan Seki'yi evlendirdi.
6.11.2017 Magazin
İşte Deniz Seki'nin düğün tarihi!
İşte Deniz Seki'nin düğün tarihi! Nişanlısı Faruk Salman'la evlilik kararı alan Deniz Seki'nin düğün tarihi belli oldu.
24.09.2017 Magazin
Deniz Seki dua istedi!
Deniz Seki dua istedi! Şarkıcı Deniz Seki, hastane ziyaretlerine açıklık getirdi.
14.09.2017 Magazin
İşte ayrılığın gerçek sebebi! Deniz Seki ile Faruk Salman...
İşte ayrılığın gerçek sebebi! Deniz Seki ile Faruk Salman... Evlilik hazırlıkları yapan Deniz Seki ve Faruk Salman'ın dört yıllık beraberliklerinin kıskançlık yüzünden bittiği iddia edildi.
27.08.2017 Magazin
Deniz Seki'den açıklama: Faruk bey ayrılmak istedi; çünkü...
Deniz Seki'den açıklama: Faruk bey ayrılmak istedi; çünkü... Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Faruk Salman'la ayrılık iddialarına yanıt verdi. İşte Deniz Seki'nin o paylaşımı...
24.08.2017 Magazin
Deniz Seki'den itiraf: Yoğun bakımdaydım ve...
Deniz Seki'den itiraf: Yoğun bakımdaydım ve... Deniz Seki, yaşadığı zorlu süreci ve bilinmeyenlerini anlatırken, büyük aşk yaşadığı klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile ilgili soruya bomba bir cevap verdi. İşte Deniz Seki'nin yürek burkan açıklamaları...
15.06.2017 Magazin
Deniz Seki'nin tahliye saati belli oldu!
Deniz Seki'nin tahliye saati belli oldu! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, 5 Haziranda özgürlüğüne kavuşacak. Deniz Seki'nin saat kaçta tahliye edileceği de belli oldu.
2.06.2017 Magazin
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım"
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım" Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, oyuncu sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın Instagram'dan paylaştığı pozlar çok beğeniliyor. En don Çetinkaya Özyıldız’ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. İkilinin aşk dolu pozlarına şarkıcı Deniz Seki'den de yorum geldi.
20.02.2024 Magazin
Deniz Seki koronavirüse yakalandı!
Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, koronavisüre yakalandığını duyurdu. Yatağında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Seki, "Bitti sanıyorlar ama ben kovid olmuşum" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim'
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim' Son dönemin en çok izlenen ve milyonlarca hayranı olan dizilerinden birinde rol alarak dikkat çekti. Fakat bunun keyfini çok da çıkarabildiği söylenemez. Çünkü sosyal medya hesabından yaptığı samimi paylaşıma göre bir süredir ruh sağlığını korumak için bir mücadele içinde. Genç oyuncunun paylaştığı o videodaki sözleri ise hayranlarını şoke etti: "Uzun süredir iyi değildim ve şu anda akıl hastanedeyim ama yakında taburcu olacağım."
27.05.2022 Magazin
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi...
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi... Deniz Seki son hali ile şok etti! 51 yaşındaki şarkıcı, fazla kilolarından kurtulduktan sonra yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmaya başladı. 36 bedene kadar düşen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi. Sık sık Photoshop'lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, bu kez farklı makyajı ve kullandığı filtre nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Hatta takipçilerinden bazıları Deniz Seki'nin son haline "Bülent Ersoy sandım" yorumlarında bulundu. İşte Deniz Seki'nin son hali...
14.05.2022 Magazin
Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz
Değişimiyle şaşırtan Deniz Seki'den yeni poz 2,5 ayda 22 kilo vererek 36 beden olan şarkıcı Deniz Seki, yeni pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
22.12.2020 Magazin
Seda Sayan: Affet seni koruyamadık
Seda Sayan: Affet seni koruyamadık Seda Sayan, şiddet gören kadına yardım etmek isterken katil olan ve 12 yıl hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker hakkında Instagram'dan paylaşım yaptı.Sayan, "Affet seni koruyamadık" dedi. Seda Sayan'ın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.
14.10.2020 Magazin
Canlı yayında yeni starlar arıyor
Canlı yayında yeni starlar arıyor Özgür Aras, Instagram hesabı üzerinden 3 gün üst üste yaptığı yayınla yeni seslere yer veren ve onları takipçilerine tanıttı. Ünlü menajerin yayına bağlanan Deniz Seki, İrem Derici, Simge, Reyhan Karaca ve Yonca Evcimik, hem sohbet etti, hem de şarkılar söyledi ve yayına bağlanan genç müzisyenlere yorumlarıyla motive etti.
3.04.2020 Magazin
Deniz Seki yeni imajıyla görenleri şaşırttı!
Deniz Seki yeni imajıyla görenleri şaşırttı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. Seki son halini Instagram hesabından paylaştı.
27.04.2019 Magazin
Ünlü modacının topuklu ayakkabısından içki içti!
Ünlü modacının topuklu ayakkabısından içki içti! Ünlü DJ Kerimcan Durmaz, 24'üncü yaş gününü yakın dostlarına verdiği yemekle kutladı.
2.11.2018 Magazin
İç çamaşırını paylaştı takipçisi fark etti
İç çamaşırını paylaştı takipçisi fark etti Ünlü şarkıcı Deniz Seki trabzana asılı unuttuğu iç çamaşırı tartışma yaratınca açıklama yapmak zorunda kaldı.
15.10.2018 Magazin
Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı!
Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı! Gülben Ergen, eşi Okan Kurt'tan tek celsede boşanan eski dostu Demet Akalın'a zeytin dalı uzatmış, Akalın da kabul etmişti. İkili aylar sonra dün akşam bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
10.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.