Gazete Vatan Logo
Magazin Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!

Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!

Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.

Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!

Şimdiye kadar İzel, Candan Erçetin, Yaşar, Hande Yener, Mustafa Sandal, Ebru Gündeş ve Petek Dinçöz gibi isimlerle çalışan Sinan Akçıl, önceki gün Kuşadası'ndan gerçekleşen YouTube programına konuk oldu.

"TREND LİSTELERİNE BAKSINLAR"

Sunucu Kadir Çetin'in "Hadise şarkı söylemene karşı çıkmıştı" sözleri üzerine müzisyen, "Bitmiyordu bu Hadise konusu. Evet öyle bir şey olmuştu, iyi hafıza bravo. Şimdi de o şarkı söylememi istemeyenler trend listelerine baksınlar" dedi.

 

"HANDE YENER'İN GAZLAMASIYLA ŞARKICI OLDUM"

"Şarkı söyledikten sonra hayatında ne değişti?" sorusuna 40 yaşındaki popçu, "Türkiye'de şöyle bir şey var; Sibel Can şarkı söylüyorsa şarkıyı Sibel Can yazmış bestelemiş zannediyor Türk halkı, arka plana bakmıyor. Solist olduktan sonra 'Aa bu şarkı da mı senindi?' diyorlar. Şarkı söylemeye başladıktan sonra geçmişte yaptığım işle rde değer görüyor. Hande Yener'in gazlamasıyla 2011'de bu adımı atmamış olsaydım ne bu kadar değer görürdüm, ne sokakta bana karşı bu kadar sevgi olurdu" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

HAYATINDAKİ İKİ DÖNÜM NOKTASI

"Dönüm noktan ne oldu?" sorusu yöneltilen Sinan Akçıl, "Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki yalısından ayrıldıktan sonra İzel'in bütün albümünü 19 yaşındaki bana güvenip teslim etmesi. Birinci dönüm noktam oldu. İkinci dönüm noktam ise Hande Yener'in bana 'Atma şarkısını birlikte söyleyelim' demesi ile şarkıcılığa adım atmam oldu" ifadelerini kullandı.

"MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYORUM"

İlişkilerimle gündemde olmaktan çok sıkılıyorum. Üzerimdeki kazanova yaftasından rahatsızım. Benim yüz katım insanlar var ama anılmıyorlar. Özel hayatımla gündemde olmak istemiyorum. Çünkü gelecekte vatanım için siyasete atılmak istiyorum. Şimdi müzik üzerine kariyerim olabilir ama ülkem için insanlara dokunmak istiyorum ve önümüzdeki 5-10 yıl içinde ben de milletim için siyasete girip, milletvekili olmak istiyorum. Hayalimde özgür, iki nokta üst üste parantez şeklinde gülümseyen, mutlu ve rakiplerine karşı güçlü bir Türkiye var.

"İLK HAFTA 'OH BE' DİYORUM, İKİNCİ HAFTA ÖZLÜYORUM"

Sinan Akçıl, "Şöhretten bazı zamanlarda sıkılmaya başladım. Kötü bir anımda bile gülmek zorunda kalmak, mutluymuş gibi görünmek beni sıkıyor. Mesela çok lüks bir araba kullanmak istemiyorum, dikkat çekmek istemiyorum. Eskiden çok lüks bir arabam vardı; kırmızı ışıkta durdum, yandaki otobüsteki insanları görünce kendimi çok kötü hissettim. Bu tarz sınırlamalar da geliyor şöhretle. Bir gün sokağa çıkıp bir şeyler yemek eve gelmek istiyorum, beni kimse tanımasa bugün de diyorum. Yurt dışına çıktığımda bir hafta 'Oh be' diyorum. İkinci hafta tanınmamak da kötü hissettiriyor. O yüzden insan tanındığı yere egosal olarak dönmek istiyor. Radyoda şarkımı duyuyorum; elimi kalbime koyup şükrediyorum, 'Hâlâ beni seviyorlar, ya bir gün yaptıklarımı istemezlerse?' diye düşünüp, 'İyi ki varlar' diyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"ANNEM RUS DEĞİL"

Son günlerde bazı haber sitelerinde çıkan "Sinan Akçıl'ın annesi Rus" haberi hatırlatılan ünlü isim, "Çok güldüm bu habere. Annem Bakırköy İstanbul doğumlu. Rus değil. Çok merak ediliyorsa anneannem Selanik göçmeni" açıklamasını yaptı.