Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Son dakika sinan akçıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinan akçıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinan akçıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Akçıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan akçıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 sinan akçıl haberi bulunmuştur. Tüm sinan akçıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gece kulübündeki yangın ile ilgili Şarkıcı Sinan Akçıl’dan yorum: "Cezalarını çeksinler"
Gece kulübündeki yangın ile ilgili Şarkıcı Sinan Akçıl’dan yorum: "Cezalarını çeksinler" Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Çok sayıda insanın hayatını kaybettiği yangınla ilgili Sinan Akçıl da paylaşım yaptı.
3.04.2024 Magazin
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti Sinan Akçıl’ın konserlerinin bir kısmını satın aldıklarını, ancak şarkıcının kendilerine eksik ödeme yaptığını iddia eden Çağrı Tortop ile Bülent Erdoğan, 4 yıl süren hukuk davalarını kazandı.
20.03.2024 Magazin
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
14.11.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası!
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
6.11.2023 Magazin
Sinan Akçıl’dan Netanyahu'nun oğluna mesaj!
Sinan Akçıl’dan Netanyahu'nun oğluna mesaj! İsrail'in Gazze'de çocukların ölümüne neden olan hastane saldırısına gelen tepkiler giderek büyüyor. Bir tepki de ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan geldi.
21.10.2023 Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu'
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu' Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilk çocuğu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Burcu Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan Müjde Uzman açıklaması: Tehdit edildim
Sinan Akçıl'dan Müjde Uzman açıklaması: Tehdit edildim Sinan Akçıl takıntılı hayranlarından şikâyetçi. Oyuncu Müjde Uzman’la görüştüğü için ölüm tehditleri aldığını söyleyen şarkıcı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı: “Günah benden gitti diyerek oturduğum sitenin fotoğraflarını yolluyor. Çok tehlikeli.”
19.09.2023 Magazin
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti?
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti? Pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden Edis, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a giderken bir hayranı tarafından görüntülenmişti. Yabancı bir hava yolu şirketi ile yurt dışına uçmayı tercih eden şarkıcı hakkında "Yatırım için mi Yunanistan'a gitti?" sorusu akıllara gelmişti. Edis, sosyal medyada 'gizli seyahat" olarak yorumlanan idiaya cevap verdi.
17.09.2023 Magazin
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Burcu Kıratlı'dan yalnızlık itirafı! 'Hiçbir şeyden pişman değilim'
Burcu Kıratlı'dan yalnızlık itirafı! 'Hiçbir şeyden pişman değilim' Sinan Akçıl ile iki kez evlenen ve boşanan Burcu Kıratlı kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu "Hiçbir şeyden pişman değilim" dedi.
5.09.2023 Magazin
Şarkı polemiği büyüyor: Serdar Ortaç'da dahil oldu
Şarkı polemiği büyüyor: Serdar Ortaç'da dahil oldu Serdar Ortaç’ın ‘Sor’ adlı eserine düet yapan Edis ve Gülşen’in, eser sahibinden hiç bahsetmemesine tepki gösteren Sinan Akçıl, ‘asıl olan şarkıdır’ dedi. Şarkı tartışmasına Serdar Ortaç da başka bir açıdan dahil oldu. İşte detaylar...
22.08.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski eşini kızdıracak sözler: 'Boşandıktan sonra geri vermedi'
Sinan Akçıl'dan eski eşini kızdıracak sözler: 'Boşandıktan sonra geri vermedi' Şarkıcı Sinan Akçıl yeni şarkısı 'Kedi' için klip çekimlerine başladı. Ünlü şarkıcı eski eşi Burcu Kıratlı ile ilgili de konuştu.
21.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Mustafa Sandal- Uzi tartışmasına Sinan Akçıl da katıldı!
Mustafa Sandal- Uzi tartışmasına Sinan Akçıl da katıldı! Rapçi Uzi ile Mustafa Sandal arasında sular durulmuyor. Uzi ve ekibi tarafından "Uzi'nin hiçbir sanatçının (Mustafa Sandal'ın) altında ön grup olarak çıkmayı kabul etmediği için konsere katılmadığı" açıklaması yapıldı. Mustafa Sandal'da Uzi'ye yanıt verdi. İkili sosyal medyadan atıştı. Bu tartışmaya Sinan Akçıl da dahil oldu.
13.07.2023 Magazin
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum Sinan Akçıl, önceki akşam Yalova’nın il oluşunun 28'inci yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, Serdar Ortaç ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
8.07.2023 Magazin
Sinan Akçıl'a ahlaksız teklif! 'O kişilerle irtibatımı kestim'
Sinan Akçıl'a ahlaksız teklif! 'O kişilerle irtibatımı kestim' Sinan Akçıl “Hiç proje aşkınız oldu mu?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Akçıl, "Para ile böyle olaylara karşıyım ben. Bu kişilerle irtibatımı kestim." diyerek bombayı patlattı...
13.06.2023 Magazin
İzel'in en zor görevi!
İzel'in en zor görevi! Şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe Çeliköz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Habibe Çeliköz, dün yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
28.05.2023 Magazin
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Sinan Akçıl'dan şaşırtan 'Defne Samyeli' itirafı!
Sinan Akçıl'dan şaşırtan 'Defne Samyeli' itirafı! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda kendisinden 10 yaş büyük Defne Samyeli ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı haberleriyle gündeme gelmiş ve bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. 40 yaşındaki şarkıcı, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak bir itirafa imza attı. Bu sözler sonrası gözler Defne Samyeli'ne çevrildi.
10.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı Kahramanmaraş'ta depreme gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde yıkıcı etkilere neden oldu. İki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Akçıl'ın son paylaşımı ise kalpleri ısıttı.
12.02.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Akçıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan akçıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.