Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler Ünlüler her zaman güzel ve fit görünmeye dikkat ediyor. Ancak işler her zaman istedikleri gibi gitmeyebiliyor. Fotoğraflardaki görüntülerini beğenmeyen ünü isimler Photoshop'tan destek olarak zayıf bir vücuda, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyor. Ancak Photoshop'un ayarını kaçıranlar alay konusu oluyor. Sosyal medyanın diline düşen son isim ise Yonca Evcimik oldu.
17.08.2023 Magazin
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi!
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi! Ünlü popçu Hande Yener, sosyal medya hesabından konserde çekilen fotoğraflarını paylaşınca, sosyal medyanın diline düştü. Fotoğraflardaki photoshop hataları fark edilince espriler de ardı ardına geldi.
12.08.2023 Magazin
Pablo Escobar'ın kiralık katili John Jairo Velasquez (Temel Reis) hayatını kaybetti
Pablo Escobar'ın kiralık katili John Jairo Velasquez (Temel Reis) hayatını kaybetti Kolombiya'da yaklaşık 3 bin cinayetten sorumlu tutulan kiralık katil, Temel Reis lakaplı John Jairo Velasquez 57 yaşında hayatını kaybetti.
7.02.2020 Dünya
En azılı kiralık katil 'Temel Reis' serbest
En azılı kiralık katil 'Temel Reis' serbest Kolombiya'nın 'Temel Reis' olarak en azılı kiralık katillerinden John Jairo Velasquez, demir parmaklıklar ardında geçirdiği 22 yılın ardından serbest bırakıldı...
27.08.2014 Dünya