Fotoşop

Fotoşop

Son dakika fotoşop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fotoşop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fotoşop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fotoşop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fotoşop gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 fotoşop haberi bulunmuştur. Tüm fotoşop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler Ünlüler her zaman güzel ve fit görünmeye dikkat ediyor. Ancak işler her zaman istedikleri gibi gitmeyebiliyor. Fotoğraflardaki görüntülerini beğenmeyen ünü isimler Photoshop'tan destek olarak zayıf bir vücuda, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyor. Ancak Photoshop'un ayarını kaçıranlar alay konusu oluyor. Sosyal medyanın diline düşen son isim ise Yonca Evcimik oldu.
17.08.2023 Magazin
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi!
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi! Ünlü popçu Hande Yener, sosyal medya hesabından konserde çekilen fotoğraflarını paylaşınca, sosyal medyanın diline düştü. Fotoğraflardaki photoshop hataları fark edilince espriler de ardı ardına geldi.
12.08.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Ajda Pekkan: Ben böyle istiyorum
Ajda Pekkan: Ben böyle istiyorum Bayramda Bodrum’da sahne alan Ajda Pekkan'ın konser sırasında çekilen fotoğraflarına epey fotoşop yapılmıştı. Bu konuyu Posta gazetesi yazarı Şirin Sever kaleme aldı. İşte o yazı...
8.05.2022 Magazin
Ahsen Eroğlu'nun plaj pozuna beğeni yağdı!
Ahsen Eroğlu'nun plaj pozuna beğeni yağdı! Menajerimi Ara dizisinin Dicle'si Ahsen Eroğlu tatil sezonunu açtı.
25.05.2021 Magazin
Okan Bayülgen'den Megastar'a uyarı
Okan Bayülgen'den Megastar'a uyarı Okan Bayülgen, Tarkan’ın bakışlarının değiştiğini söyledi. Şovmen, Megastar’ın estetik yaptırmayı bırakması gerektiğini belirtti.
21.01.2021 Magazin
Naz Elmas 'rezil' oldu! Sosyal medya yıkıldı
Naz Elmas 'rezil' oldu! Sosyal medya yıkıldı Eşi Erol Özmandıracı ve arkadaşları ile birlikte Göcek'te tatil yapan Naz Elmas, birkaç gün önce denize girdiği anları takipçileriyle paylaştı. Elmas'ın iskelede verdiği poza “photoshop” yorumları yapıldı.
21.12.2020 Magazin
Tuğba Özay güzellik sırrını verdi
Tuğba Özay güzellik sırrını verdi Takipçilerine doğal yaşamın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu hatırlatan Özay, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda meydan okumada bulundu.
29.06.2020 Magazin
Ebru Şahin'in fotoğrafı olay oldu! Murat Cemcir şaştı kaldı
Ebru Şahin'in fotoğrafı olay oldu! Murat Cemcir şaştı kaldı Rol aldığı dizinin Mardin'deki çekimleri sırasında atı şahlanırken poz veren Ebru Şahin, beğeni yağmuruna tutuldu.
22.11.2019 Magazin
Sabaha kadar fotoşop mesaisi!
Sabaha kadar fotoşop mesaisi! Süperstar, saat 16.00'da geldiği konser alanından ertesi sabah 10.00'da ayrıldı.
10.09.2019 Magazin
Hande'de fotoşop yokmuş!
Hande'de fotoşop yokmuş! Ünlü popçu Hande Yener geçtiğimiz akşam bir gece klubünde oğlu ile birlikte sahne aldı.
30.06.2019 Magazin
Seda Sayan'ın fotoşop uygulamasından Acun Ilıcalı da nasibini aldı
Seda Sayan'ın fotoşop uygulamasından Acun Ilıcalı da nasibini aldı Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın dün akşam düzenlenen düğün törenine katılan Seda Sayan, Acun Ilıcalı ile paylaştığı fotoğraf nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.
10.06.2019 Magazin
Helin Avşar: Estetiğe karşı değilim!
Helin Avşar: Estetiğe karşı değilim! Uzun bir aranın ardından sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile görenleri şaşkınlık içerisinde bırakan Helin Avşar, önceki gün Bebek'teydi.
31.05.2019 Magazin
Fotoşop yapmıyorum
Fotoşop yapmıyorum Hülya Avşar, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda fotoşop olmadığını söyledi.
24.03.2019 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel rezil oldu!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel rezil oldu! Fotoşoplu fotoğraf paylaşma modasına genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de uydu
24.01.2019 Magazin
Piramitte cinsel ilişkiye soruşturma açıldı!
Piramitte cinsel ilişkiye soruşturma açıldı! Mısırlı yetkililer, bir çiftin Keops Piramidi'nin üzerinde seks yapıp yapmadığını soruşturuyor. Çift, UNESCO Dünya Mirası listesindeki alana zarar vermekten suçlu bulunabilir.
10.12.2018 Dünya
Seda Akgül: Bacaklarım 117 cm
Seda Akgül: Bacaklarım 117 cm Sunucu Seda Akgül, Instagram sayfasında derin bacak dekolteli bir fotoğrafını paylaştı
21.11.2018 Magazin
Uğur Akkuş sorusuna ilginç yanıt!
Uğur Akkuş sorusuna ilginç yanıt! Ünlü manken Ebru Şallı, kendi mağazasından çıkarken Uğur Akkuş'la ilişkisi hakkında sorulan sorulara alyansını göstererek cevap verdi.
26.07.2018 Magazin
Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic son haliyle şaşırttı!
Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic son haliyle şaşırttı! Şarkıcı Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic'in Instagram hesabından yaptığı paylaşım hayranlarında şok etkisi yarattı
27.06.2018 Magazin
35 önemli isim vuruldu!
35 önemli isim vuruldu! Kahramanmaraş mitinginde Kandil’e yapılan operasyonu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların liderler toplantısını yakaladık. İkinci operasyonda o liderler toplantısında 35 tane önemli isimi orada bitirdik” dedi
21.06.2018 Siyaset
Erdoğan: 35 tane önemli ismi orada bitirdik
Erdoğan: 35 tane önemli ismi orada bitirdik Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta yaptığı açıklamada, "Kandil’i 20 uçakla 10 önemli noktayı ve bunların liderler toplantısını yakaladık. O liderler toplantısında 35 tane önemli ismi orada bitirdik." dedi.
21.06.2018 Siyaset
Pilates değil fotoşok!
Pilates değil fotoşok! Pilates eğitmeni sevgilisi Ceren Kahyaoğlu ile Bodrum’da tatil yapan Celil Nalçakan, fazla kilolarıyla ilgili yapılan eleştirilere esprili bir yanıt verdi.
19.06.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eski halinden eser kalmadı!
Yeliz Yeşilmen'in eski halinden eser kalmadı! Yeliz Yeşilmen, daha önce bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşılan fotoğrafın 'hile' olduğu iddiasına kızan Yeşilmen, ''Her şey ortada kabul edin taş taş.'' ifadelerini kullanmıştı. Yaz sezonunu Çeşme’de açan Yeliz Yeşilmen'in paylaştığı fotoğraf ve tatilde çekilen fotoğrafları arasındaki fark görenleri şaşırttı.
16.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fotoşop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fotoşop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.