Photoshop

Photoshop

Son dakika photoshop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan photoshop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını photoshop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Photoshop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan photoshop gelişmeleri de dahil olmak üzere 525 photoshop haberi bulunmuştur. Tüm photoshop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylül Öztürk aylık gelirini paylaştı! Tabloda dikkat çeken 'ş' detayı
Eylül Öztürk aylık gelirini paylaştı! Tabloda dikkat çeken 'ş' detayı Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler fenomenlere ve kazançlarına çevrilmişti. Amerika’ya taşınan Eylül-Kenan Öztürk çifti de mercek altına alınan fenomenlerden oldu. Hakkında soruşturma açılmasının ardından aylık gelirini paylaşan Öztürk'ün yayınladığı tablodaki detay, photoshop iddialarını da beraberinde getirdi.
12.12.2023 Magazin
Şeyma Subaşı gece yarısı paylaştı! Sosyal medyanın diline düştü
Şeyma Subaşı gece yarısı paylaştı! Sosyal medyanın diline düştü İkinci kez evlenen ve evliliği kısa süre Şeyma Subaşı son paylaşımıyla gündem oldu. Photoshop'u abartan Şeyma Subaşı fayansları yamulttuğu pozunu paylaşınca yorum yağdı.
12.11.2023 Magazin
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı!
'Bayrak Asan Dayı' 100. yıl için balkona çıktı! Türkiye'nin 'Bayrak Asan Dayı' olarak tanıdığı internet fenomeni Salih Tahtalıoğlu, bu kez Cumhuriyetin 100. yılı için aynı balkona bayrağını astı.
26.10.2023 Gündem
İzel, Photoshop'u abartınca takipçileri tepkisiz kalamadı: Kendisi olduğuna inanıyor mu?
İzel, Photoshop'u abartınca takipçileri tepkisiz kalamadı: Kendisi olduğuna inanıyor mu? Ünlü şarkıcı İzel'in konser tarzıyla paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Yüzüne yoğun filtre yapan şarkıcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından onlarca yorum aldı.
17.09.2023 Magazin
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Rumeli feneri açıklarında, Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri makine arızası yapınca boğaz trafiğe kapatıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri yönlendirildi. Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " Rusya'dan Çin'e seyir halindeyken Türkeli Feneri açıklarında makine arızası yaşayan GUANYIN isimli 244m boyundaki petrol tankeri için Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA 7 ve 11 Römorkörlerimiz ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı. Makine arızası yapan petrol tankeri nedeniyle İstanbul Boğazı bir süre çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.Tankerin arızasının giderilmesinin ardından yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapalı olan İstanbul Boğazı yeniden açıldı.
23.08.2023 Gündem
Photoshop'un mucidiydi, eşi için geliştirdi! John Warnock hayatını kaybetti
Photoshop'un mucidiydi, eşi için geliştirdi! John Warnock hayatını kaybetti Dünya çapında milyonlarca kullanıcının bilgisayarında yer alan PDF dosyasının babası John Warnock hayata veda etti. Teknoloji endüstrisini dönüştüren Adobe şirketinin kurucularından biri olan Warnock 82 yaşındaydı.
23.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler Ünlüler her zaman güzel ve fit görünmeye dikkat ediyor. Ancak işler her zaman istedikleri gibi gitmeyebiliyor. Fotoğraflardaki görüntülerini beğenmeyen ünü isimler Photoshop'tan destek olarak zayıf bir vücuda, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyor. Ancak Photoshop'un ayarını kaçıranlar alay konusu oluyor. Sosyal medyanın diline düşen son isim ise Yonca Evcimik oldu.
17.08.2023 Magazin
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi!
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi! Ünlü popçu Hande Yener, sosyal medya hesabından konserde çekilen fotoğraflarını paylaşınca, sosyal medyanın diline düştü. Fotoğraflardaki photoshop hataları fark edilince espriler de ardı ardına geldi.
12.08.2023 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Barbie bebeklerde ölümcül tehlike! Uzman isimden kritik uyarı...
Barbie bebeklerde ölümcül tehlike! Uzman isimden kritik uyarı... Barbie bebeklerinin tetiklediği hastalıkları uzman isim tek tek açıkladı. Oyuncak bebeklerin gerçeklikle bağdaşmayan vücut ölçüleri genç kızlarda beden algı bozukluğuna yol açabiliyor. Son günlerde sosyal medyada yeniden trend haline gelen Barbie bebeklerin psikiyatrik hastalıklara davetiye çıkardığını söyleyen Doç. Dr. Taha Can Tuman, “Barbie bebeklere benzemeye çalışan modeller, photoshop’lu reklamlar ve sosyal medya paylaşımları özellikle genç kızlarda beden algısında bozulmayı tetikliyor. Pek çok psikiyatrik hastalığı tetikleyen sendrom aynı zamanda sonuçları ölümcül olan anoreksiyanın gelişmesine de yol açıyor” dedi.
2.08.2023 Sağlık
Salma Hayek pembe mayolu pozlarını paylaştı!
Salma Hayek pembe mayolu pozlarını paylaştı! Yıllara meydan okyan oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddia edilen oyuncu bir podcast röportajında genç görünümü için ne yaptığını açıkladı. Hayek son olarak pembe mayolu pozlarını paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Salma Hayek genç görünmenin sırrını paylaştı!
Salma Hayek genç görünmenin sırrını paylaştı! Yıllara meydan okyan oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddia edilen oyuncu bir podcast röportajında genç görünümü için ne yaptığını açıkladı.
20.07.2023 Magazin
Hilal Altınbilek sosyal medyanın diline düştü!
Hilal Altınbilek sosyal medyanın diline düştü! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hilal Altınbilek deniz sezonunu açtı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından teknede verdiği mayolu pozlarını paylaştı. Bir paylaşımda Photoshop'un dozunu kaçıran oyuncu, takipçilerinin diline düştü.
10.05.2023 Magazin
Bakan Soylu: “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı”
Bakan Soylu: “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa’da sivil toplum kuruluşları yetkilileriyle birlikte toplantıya katıldı. Bakan Soylu, “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı” şeklinde konuştu.
1.05.2023 Gündem
Khloe Kardashian'a takipçilerinden çağrı: Orijinal fotoğrafını paylaş
Khloe Kardashian'a takipçilerinden çağrı: Orijinal fotoğrafını paylaş Filtreli paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Khole Kardashian bu kez Photoshop'un dozunu biraz arttırmasıyla gündeme geldi. Takipçileri, Kardashian'a orijinal fotoğraf paylaşma çağrısı yaptı.
15.03.2023 Magazin
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar Dünyanın konuştuğu dolandırıcılık olayı İngiltere'de yaşandı. İngiltere Çalışma Bakanlığı'nı 8.5 milyar sterlin dolandıranların akılalmaz yöntemi bir uzmanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.
31.01.2023 Dünya
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Emel Müftüopğlu, son paylaşımında filtrenin dozunu kaçırdı. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Demet Akbağ'ı ziyaret eden ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı. Doğallığa önem veren 74 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan'ı görenler gözlerine inanamadı.
5.01.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses sosyal medyanın diline düştü!
İbrahim Tatlıses sosyal medyanın diline düştü! İbrahim Tatlıses, Dua Lipa'nın photoshop uygulanarak, "Allah cezanı verecek" sözlerinin yazıldığı ve kendi fotoğrafının dövme olarak uygulandığı kareyi gerçek sandı ve sosyal medya hesabından paylaştı.
3.01.2023 Magazin
Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü?
Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Selim Yalçınkaya cinayeti herkesi şoke etti. Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya'nın üçlü ilişki itirafı gündeme bomba gibi düştü. Derya canlı yayında gerçeği ağlayarak anlattı. Öte yandan Derya, eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Peki, Selim Yalçınkaya’nın katili kim, Yalçınkaya nasıl öldü? İşte Selim Yalçınkaya olayı…
18.11.2022 Yaşam
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız Geçtiğimiz hafta müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Düğün fotoğraflarına photoshop uygulandığını iddia eden 32 yaşındaki şarkıcı, "64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
21.10.2022 Magazin
Deniz Seki'den 'photoshop' eleştirilerine yanıt! Fotoğraflar arasındaki fark dikkat çekmişti
Deniz Seki'den 'photoshop' eleştirilerine yanıt! Fotoğraflar arasındaki fark dikkat çekmişti Şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde Manisa'da hayranlarıyla buluştu. Seki'nin konserinden paylaştığı fotoğraflar ile Manisa Belediyesi'nin basına servis ettiği kareler arasındaki fark sosyal medya kullanıcıların dikkatini çekti. Eleştirilere maruz kalan ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi.
3.09.2022 Magazin
Ankara merkezli 6 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 18 gözaltı
Ankara merkezli 6 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 18 gözaltı Ankara Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak Ankara merkezli 6 ilde eş zamanlı sosyal medya dolandırıcılığına yönelik operasyonda 18 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.
27.05.2022 Gündem
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Kylie Jenner da photoshop mağduru oldu! "Diz kapaklarını unutmuşlar"
Kylie Jenner da photoshop mağduru oldu! "Diz kapaklarını unutmuşlar" Cinsel hayatına dair iddialarla geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Kylie Jenner son pozlarıyla adından söz ettirdi. Doğumdan sonra verdiği kilolarda adından söz ettiren Jenner, photoshop hatasıyla sosyal medyanın diline düştü.
19.05.2022 Magazin
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi...
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi... Deniz Seki son hali ile şok etti! 51 yaşındaki şarkıcı, fazla kilolarından kurtulduktan sonra yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmaya başladı. 36 bedene kadar düşen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi. Sık sık Photoshop'lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, bu kez farklı makyajı ve kullandığı filtre nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Hatta takipçilerinden bazıları Deniz Seki'nin son haline "Bülent Ersoy sandım" yorumlarında bulundu. İşte Deniz Seki'nin son hali...
14.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Photoshop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki photoshop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.