Avukat

Avukat

Son dakika avukat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avukat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avukat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avukat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avukat gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.300 avukat haberi bulunmuştur. Tüm avukat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Motosikleti çalan hırsızdan ilginç savunma: "Avukat masraflarını ödemek için çaldım"
Motosikleti çalan hırsızdan ilginç savunma: "Avukat masraflarını ödemek için çaldım" Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.
23.04.2024 Adana
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı Çanakkale Boğazı ile uluslararası sularda 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için av yasağı başlamasıyla tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" diye konuştu.
19.04.2024 Gündem
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir Bankalara otomatik ödeme talimatı veren herkesi yakından ilgilendiriyor. Avukat Ali Kızılay, bankaların sözleşme değiştirerek otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesinti ve işletme işlemi yapabildiğini söyleyerek, “Müzakere edilmeden sözleşmede yapılan değişiklik ‘haksız şart’ durumunu oluşturuyor” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Ahmet Kural baba oldu!
Ahmet Kural baba oldu! Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Karadeniz'de göç başladı!
Karadeniz'de göç başladı! Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Karadeniz'de hamsilerin erken göç'e başladığını vurgulayan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Coşkun Erüz, birçok balık neslinin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.Erüz, "Hamsinin de eskiden olduğu gibi 1 milyon ton, 600 bin ton avlanmayacağını kabul edip, balıkçılığımızı ona göre planlamamız gerekiyor"dedi.
5.04.2024 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'nda protestoya müdahale
İstanbul Adalet Sarayı'nda protestoya müdahale İstanbul Adalet Sarayı'nda Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın memnu hakkının geri alınmasını protesto eden gruba polis müdahale etti.
3.04.2024 Gündem
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı Amasya Belediye Başkanlığı'na 47 yıl sonra CHP'den seçilen Turgay Sevindi, Adalet Sarayı'nda mazbatasını alıp ardından Amasya Belediyesi'ndeki törenle görevini, MHP'li eski başkan Bayram Çelik'ten devraldı.
3.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ettiklerini vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ediyor.
3.04.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Magazin
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası Kayseri'de, iş insanı kardeşler Mustafa U. (53) ve İbrahim U.'yu (54) zaman aşımından düşen bir davadan dolayı, düzenlediği sahte mahkeme kararlarıyla 41 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla, tutuksuz yargılanan avukat Orhan Kaftanoğlu'na (79) verilen 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasını, Yargıtay, aynı suçtan başka dosya daha olduğundan bozdu. Dosyaların birleştirilmesiyle yeniden yargılanan avukat, yine aynı oranda cezalandırılıp, 7 yıl 7 ay da meslekten menedildi.
1.04.2024 Gündem
Finansman krizine karşı uyarı! 33 milyona tekabül ediyor
Finansman krizine karşı uyarı! 33 milyona tekabül ediyor Tasarruf finansman sektöründe orta vadede 33 milyonluk ekosisteme ulaşma hedeflediğini vurgulayan bir özel sektörün Genel Müdürü Av. Mahir Orak, “Finansman krizinin tasarrufla aşılacağını ve kısa zaman içerisinde ana finansman kaynağının tasarruflar yani iç kaynaklar olacağını öngörüyoruz. 2025 yılı sonunda nüfusun yüzde 10’unu, 2030 yılı sonunda ise yüzde 40’ını tasarruf finansman sistemine dahil etmeyi planlıyoruz” dedi.
1.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Avukat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avukat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.