Şerafettin Elçi

Şerafettin Elçi

Son dakika şerafettin elçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şerafettin elçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şerafettin elçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şerafettin Elçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şerafettin elçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 şerafettin elçi haberi bulunmuştur. Tüm şerafettin elçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Güler, Şırnak'ta inceleme ve denetlemelerde bulundu
Bakan Güler, Şırnak'ta inceleme ve denetlemelerde bulundu Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şırnak'ta 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlardaki son duruma ilişkin bilgi alan Bakan Güler, bölgede yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.
13.03.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı  Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in de katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı. 
24.12.2023 Gündem
Bakan Güler'den flaş BM Barış Gücü açıklaması: Tek taraflı tutumu kabul edilemez
Bakan Güler'den flaş BM Barış Gücü açıklaması: Tek taraflı tutumu kabul edilemez Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Ada’daki Birleşmiş Milletler (BM) Barış Gücü, her iki tarafa da eşit yaklaşarak anlaşmazlıklara çözüm bulmak maksadıyla kurulmuş olmasına rağmen, öyle çalışmamaktadır. Tarafgir Birleşmiş Milletler, 2012 yılında Kıbrıslı Rumların ara bölgede üniversite kampüsü kurmalarına ve 2020 yılında yine ara bölgede açık hava sineması inşasına sessiz kalırken; bugün aynı Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün, Pile köyünde yaşayan yurttaşlarımız için insani ihtiyaçlarla yapımına başlanan yol inşasına yönelik engelleme girişimi ve tek taraflı tutumu asla kabul edilemez. Temennimiz; Barış Gücü’nün Ada'da bulunma misyonuna uygun hareket etmesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin egemenlik haklarına saygı göstermesidir” dedi.
22.08.2023 Gündem
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti Şırnak’ın Silopi ilçesinde okul müdürü Recep Burak Demirel (43), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
27.04.2023 Yaşam
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Burada durmak yok. Teröristler nerede, hedefimiz orası. 2 gün önce TSK 140 kilometre girdi. Asosta 16 terörist mağarasını, sığınağını, barınağını, sözde komuta yerini büyük bir başarıyla vurdu ve tahrip etti ve bu devam edecek" dedi.
29.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Soçi kentindeki ziyareti dönüşü KPSS'nin iptali ve yaşanan süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin’in davetine icabetle Soçi’ye yaptığımız çalışma ziyaretini olumlu, başarılı bir şekilde tamamladık. Sayın Putin’le 19 Temmuz’da Tahran’da bir araya gelmemizin ardından Soçi’de ikili ilişkilerimizi ve uluslararası meseleleri etraflıca değerlendirdik" dedi. KPSS'nin iptali hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "FETÖ’cü grup mu desek; 6’lı masa mı desek; bir de masanın altı var, yedi… Şimdi dikkat ederseniz, aynı anda hepsi adeta aynı cümlelerle, aynı kelimelerle bunu tanımlamaya çalıştılar. Yani biz orada boşta bulunsak veya boşluğa düşsek bunu seçime kadar satacaklardı. Çünkü gençleri nasıl aldatırız gayreti içerisindeler. Tabii bu tutmadı. Çünkü biz durumu gördük. Durumu gördükten sonra, ben ÖSYM başkanı olan arkadaşımızı da bir zan altında bırakmak istemem ama soruşturmaların hayırlı bir netice vermesi noktasından hareketle kendisini görevden almak suretiyle oraya hemen, 24 saati bulmadan bir arkadaşımızın atamasını yaptık. Bu atamayla beraber de hemen ekibini en güzel şekilde kurması için talimat verdik" açıklamasında bulundu.
6.08.2022 Siyaset
Pençe-Kilit Operasyonu şehitlerimize veda!
Pençe-Kilit Operasyonu şehitlerimize veda! Pençe-Kilit Operasyonu’ndaki çatışmada şehit olan Teğmen Abulkadir Güler, Uzman Çavuşlar Bican Kapılay, Hüseyin Cankaya, Onur Doğan ile Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için Şerafettin Elçi Havalimanında tören düzenlendi. Öte yandan Bakan Akar da süren operasyonlara ilişkin bilgi verdi.
25.05.2022 Gündem
Şehit Celal Tekedereli kimdir? Sözleşmeli Er Celal Tekedereli nereli, kaç yaşında, cenaze töreni yapıldı mı?
Şehit Celal Tekedereli kimdir? Sözleşmeli Er Celal Tekedereli nereli, kaç yaşında, cenaze töreni yapıldı mı? Pençe Kilit Operasyonu’nda çıkan çatışmada şehit olan 5 askerin naaşı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki komutanların katıldığı törenle, Hakkari’den memleketlerine uğurlandı. Peki, Şehit Celal Tekedereli kimdir? Celal Tekedereli nereli, kaç yaşında, cenaze töreni yapıldı mı?
25.05.2022 Gündem
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Şırnak'ta
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Şırnak'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a geldi.
7.10.2020 Gündem
Bakan Akar ve komutanlar Irak sınırında
Bakan Akar ve komutanlar Irak sınırında MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Irak sınır hattındaki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulundu.
9.08.2020 Gündem
Bakan Akar sınır hattındaki harekat merkezinde
Bakan Akar sınır hattındaki harekat merkezinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu'nun sevk ve idare edildiği sınır hattındaki harekat merkezinde başarıyla süren harekatı takip ediyor.
19.06.2020 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Bunlar teröristlerin son çırpınışları
Bakan Karaismailoğlu: Bunlar teröristlerin son çırpınışları Şırnak Cizre karayolu şantiyesinde incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önceki gün Silopi ilçesinde yol yapımında çalışan 4 işçinin şehit olduğu terör saldırısı ile ilgili olarak, "Bunlar teröristlerin son çırpınışları. Kendileri de bunun farkında. Askerimiz gerekli cevabı misliyle verecektir ve vermektedir" dedi.
19.06.2020 Gündem
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020 Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?) İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020 Gündem
Komandoları Ankara’ya gönderen generale 141 kez ağırlaştırılmış müebbet
Komandoları Ankara’ya gönderen generale 141 kez ağırlaştırılmış müebbet Şırnak'taki komando taburlarına, darbe girişimine destek için Ankara'ya intikal emri veren eski Tuğgeneral Gürcan, yargılandığı davada 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.11.2019 Gündem
Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi Gürcan'a 141 kez ağırlaştırılmış  müebbet
Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi Gürcan'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini sırasında Şırnak'taki komando taburlarına Ankara'ya intikal emri veren eski Çakırsöğüt jandarma tugay komutanı Ali Osman Gürcan, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
20.06.2019 Gündem
Şehit güvenlik korucusu son yolculuğuna uğurlandı
Şehit güvenlik korucusu son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen güvenlik korucusu Medeni Bağışlar'ın cenazesi toprağa verildi.
24.05.2019 Gündem
Bakan Akar: Seçimlerin güven içinde yapılacağından eminiz
Bakan Akar: Seçimlerin güven içinde yapılacağından eminiz Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları ile Şırnak’taki birliklerde incelemelerde bulundu, valiliği ziyaret etti. Milli Savunma Bakanı Akar yaptığı açıklamada, "Seçimlerin kazasız, belasız güven içinde yapılacağından eminiz. Tüm tedbirler alındı, bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.
19.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak mitinginde yaptığı konuşmada, "İlk müjdeyi söylüyorum" diyerek Cizre'ye stadyum ve Şırnak'ta devlet hastanesi projelerini açıkladı.
11.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu: Son 2 yılda 350'si geri döndü
Bakan Soylu: Son 2 yılda 350'si geri döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son 2 yılda dağa çıkanlardan 350'sinin geri döndüğünü açıkladı. Bakan Soylu, "Çukur eylemlerinde sadece Sur içinde 3 bin 695 bağımsız birim, hasar gördü ve yıkıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle hepsini yerine koyduk. 3 bine yakın iş yeri kepenk kapattı, bin 378 iş yeri yıkıldı bunları da yerine koyduk. 638 tescilli yapı hasar gördü bunları da onardık." dedi.
1.03.2019 Siyaset
Bakan Akar'dan sıfır noktasında önemli açıklamalar!
Bakan Akar'dan sıfır noktasında önemli açıklamalar! Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dündar ile Irak sınırının sıfır noktasında komandolarla bir araya geldi.
2.02.2019 Gündem
3 bin 619 özel güvenlik görevlisi alınacak
3 bin 619 özel güvenlik görevlisi alınacak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan havalimanları ile havalimanlarına bağlı seyrüsefer yardımcı istasyonlarına 01 Nisan 2019 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında toplam 3 bin 619 personelle özel güvenlik hizmeti alınması işi için ihaleye çıktı. İhalede en çok alımın yapılacağı havalimanı 221 personel ile Atatürk Havalimanı oldu.
22.01.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şerafettin Elçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şerafettin elçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.