Semt Pazarı

Semt Pazarı

Son dakika semt pazarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semt pazarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semt pazarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semt Pazarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semt pazarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 semt pazarı haberi bulunmuştur. Tüm semt pazarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak Yüreğir Belediyesi, Yeşilbağlar Mahallesi’nde vatandaşların modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için kapalı semt pazarı projesini hayata geçirecek.
13.03.2024 Adana
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu Seyhan Belediyesi'nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, " Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir " dedi.
14.03.2024 Adana
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir"
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir" Seyhan Belediyesi’nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, “Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir ” dedi.
12.03.2024 Adana
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara Valisi Şahin, trafiğe kapatılan yolları açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Semt pazarlarında kış meyveleri bolluğu
Semt pazarlarında kış meyveleri bolluğu Semt pazarlarında kış meyvelerinde bolluk yaşanıyor. Vatandaş en çok elma, portakal ve muz satın alıyor.
3.02.2023 Ekonomi
Semt pazarlarında fiyatlar düştü, vatandaş rahat nefes aldı
Semt pazarlarında fiyatlar düştü, vatandaş rahat nefes aldı Afyonkarahisar'da semt pazarlarında meyve ve sebze fiyatlarının düşmesi vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken bu duruma pazar esnafı da sevindi.
16.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Semt pazarında 'kredi kartı' dönemi
Semt pazarında 'kredi kartı' dönemi Kredi kartı kullanımı ile ilgili son dakika gelişmesi! Aydın'ın Efeler ilçesinde semt pazarlarında meyve satışı yapan bir esnaf, müşterilerine kredi kartıyla alış-veriş imkanı ile dikkat çekiyor.
21.09.2022 Ekonomi
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor Aydın merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki kırsal Kardeşköy Mahallesi'nde tarlalarda hasat edilerek toptancılara 10 liradan satılan börülce, merkez ilçedeki Efeler'deki pazarlarda 20 liradan alıcı buluyor. Bu durum hem üreticiyi hem de tüketiciyi mağdur ediyor.
4.08.2022 Ekonomi
Karpuz pazar tezgâhlarında yerini almaya başladı! Kilosu...
Karpuz pazar tezgâhlarında yerini almaya başladı! Kilosu... Yaz ayların vazgeçilmez meyvesi olan karpuz, Burdur'da pazar tezgâhlarında yerini almaya başladı.
16.05.2022 Ekonomi
Şehit olmadan 4 gün önce annesi ve amcası için lokma siparişi vermiş
Şehit olmadan 4 gün önce annesi ve amcası için lokma siparişi vermiş Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ndeki patlamada şehit olan polis memuru Necati Aygün'ün (32), olaydan 4 gün önce, 13 yıl önce ölen annesi Aysel Aygün ve 16 yıl önce görev yaptığı Uşak'ta ekip otosunun kaza yapması sonucu şehit olan polis memuru amcası için lokma döktürmek için sipariş verdiği ortaya çıktı. Şehidin bu isteği yerine getirilip, annesi ve amcası için Çine Semt Pazarı'nda  lokma döküldü.
25.03.2022 Yaşam
İzmir'de 3 kardeşin öldüğü yangın faciasında kahreden detay!
İzmir'de 3 kardeşin öldüğü yangın faciasında kahreden detay! İzmir'in Bayındır ilçesinde evde çıkan yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki ikizler Yahya ve Remzi ile 3 yaşındaki ağabeyleri Talha Menderes'in cansız bedenlerinin birbirlerine sarılmış halde bulunduğu belirtildi. Anne Nuriye Menderes'in polise verdiği ifadede, yangın sırasında evin alt katındaki mutfakta kahvaltı hazırladığını, durumu fark edip yukarı çıktığında alevlerin her yeri sardığını, bu nedenle çocuklarına ulaşamadığını söylediği ifade edildi.
25.12.2021 Yaşam
5 kilometrede yüzde 176 arttı, vatandaşlar isyan etti
5 kilometrede yüzde 176 arttı, vatandaşlar isyan etti Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 liraya satıldığı görüldü. Semt pazarında ürünler markete göre yarı yarıya ucuz satılırken vatandaş da ağırlıklı olarak pazarları tercih ediyor.
1.10.2021 Gündem
Tekirdağ'da 15 dakikalık sağanak etkili oldu
Tekirdağ'da 15 dakikalık sağanak etkili oldu Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Tekirdağ il merkezinde gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Semt pazarının kurulduğu cadde sular altında kalırken, esnaf zor anlar yaşadı. Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle belediye ekipleri çalışma başlattı.
30.08.2021 Yaşam
İstanbul'da pazarda ilginç anlar! 'En fazla alışveriş yapana otomobil hediye'
İstanbul'da pazarda ilginç anlar! 'En fazla alışveriş yapana otomobil hediye' İstanbul Avcılar'da semt pazarı kurulacağını unutan sürücünün park ettiği otomobili gören esnaf, sahibine ulaşamayınca aracı yolun ortasına taşıdı. Pazarın ortasında park edilen otomobil, zabıtanın devreye girerek yaptığı araştırmadan sonra sahibine ulaşılması ardından çadır direkleri yerlerinden oynatılarak pazar alanından çıkartıldı.
1.07.2021 Yaşam
Diyarbakır'da silahlı kavga: 1 ölü, 15 yaralı
Diyarbakır'da silahlı kavga: 1 ölü, 15 yaralı Diyarbakır’da semt pazarcıları ile kıraathane sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 5'i ağır 15 kişi yaralandı.
29.06.2021 Yaşam
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu Tam kapanma döneminde semt pazarları yarın ve (8 Mayıs Cumartesi) ve 15 Mayıs cumartesi açık olacak. Vatandaşlar, evlerine en yakın pazara gidebilecek. Pazarda sadece yaş sebze, meyve ve fide satışı yapılacak. Pazarlar saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasıhnda açık olacak. İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün pazarda ürünlerin pahalı olacağını söyledi. Şengün en ucuz domatesin 5-6 liraya satılacağını vurguladı. Öte yandan İstanbul'da açılacak pazarların listesi yayınlandı...
7.05.2021 Ekonomi
Semt pazarları kurulabilecek mi? İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi...
Semt pazarları kurulabilecek mi? İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi... İçişleri Bakanlığı 81 ile pazar yerleri ile ilgili genelge gönderdi. Bu genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.
4.05.2021 Gündem
Tam kapanma öncesi şaşırtan manzara! Adım atacak yer kalmadı
Tam kapanma öncesi şaşırtan manzara! Adım atacak yer kalmadı Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanacak 17 günlük tam kapanma öncesi, Avcılar Merkez Mahallesi'ndeki semt pazarı tıka basa doldu. Adım atacak yer kalmayan pazarda, tezgah önlerinde yığılma yaşandı.
28.04.2021 Yaşam
Ramazanda mezarlık ziyaretleri yasak mı? İçişleri Bakanlığı Ramazan Genelgesi!
Ramazanda mezarlık ziyaretleri yasak mı? İçişleri Bakanlığı Ramazan Genelgesi! Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Ramazan ayı için alınan tedbirler tek tek açıklandı. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine Ramazan Ayı Tedbirleri konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre Ramazan ayında risk oluşturabilecek durumlar tek tek ele alındı ve tedbirler açıklandı. Bu tedbirler arasında Ramazan ayında yapılacak mezarlık ziyaretleri de tedbirler kapsamına eklendi. Peki, Ramazan'da mezarlık ziyaretleri yasak mı? Ramazan'da mezarlık ziyaretleri yapılacak mı? Ramazanda kısıtlama var mı? Mezarlık ziyaretleri yasaklandı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Ramazan Genelgesi!
12.04.2021 Ramazan
Ramazan’da türbe ziyaretleri serbest mi, yasak mı? Türbeler açık olacak mı?
Ramazan’da türbe ziyaretleri serbest mi, yasak mı? Türbeler açık olacak mı? İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Ayı Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgede, iftar ve sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade edilmeyeceği vurgulanırken, camilerde teravih namazlarının kılınmayacağı da bildirildi. Fırınlar için 'son 1 saat' vurgusu yapıldı, Ramazan’da fahiş fiyat uygulamalarına izin verilmeyeceği vurgulandı. Peki, Ramazan’da türbe ziyaretleri serbest mi, yasak mı? Türbeler açık olacak mı? Ramazan ayında türbe ziyaretleri yapılacak mı?
12.04.2021 Gündem
İftar çadırı kurulacak mı? 2021 Ramazan Ayı Tedbirleri başlıklı genelgeye göre iftar çadırı bu yıl var mı?
İftar çadırı kurulacak mı? 2021 Ramazan Ayı Tedbirleri başlıklı genelgeye göre iftar çadırı bu yıl var mı? İftar çadırı kurulacak mı? İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Ayı Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, iftar ve sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade edilmeyecek. İşte genelgeye göre Ramazan'da alınacak tedbirler...
12.04.2021 Gündem
Ramazan Ayı yasakları belli oldu! 81 ile gönderildi
Ramazan Ayı yasakları belli oldu! 81 ile gönderildi Ramazan Ayında uygulanacak olan yasaklarla ilgili flaş açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Ayı Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, iftar ve sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade edilmeyecek. Diyanet İşleri Başkanlığının duyurduğu Ramazan tedbirlerine uygun şekilde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda teravih namazlarının evde kılınmasına devam edilecek. Fırınlardaki özel sipariş de dahil pide ve ekmek üretimi iftardan 1 saat önce sonlandırılacak, iftar saatine kadar sadece satış yapılabilecek, iftardan sonra da üretim, satış ve diğer hazırlık işlemleri devam edilecek. Ramazanı fırsat bilerek fahiş fiyat uygulaması yapan firma ve işletmelere yönelik denetimler artırılacak, aykırı hareket edenlere işlem yapılacak. Ramazan ayının anlamına uygun şekilde yardımlaşma ve dayanışma için de geçirilmesine yönelik vali ve kaymakamlarca ilgili kurumlar arasında gerekli koordinasyon sağlanacak. İşte Ramazan'da uygulanacak yasaklarla ilgili tüm detaylar...
12.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Yarın gün boyu...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Yarın gün boyu... İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yeni genelge gönderdi. Türkiye genelinde yarın 300 bin denetim personelinin katılımıyla gün boyu sürecek yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetinin gerçekleştirileceği duyuruldu.
16.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semt Pazarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semt pazarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.