Selülit

Selülit

Son dakika selülit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selülit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selülit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selülit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selülit gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 selülit haberi bulunmuştur. Tüm selülit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınların hem mutfakta hem de kişisel bakımda bir numaralı tercihi! Fiyatı 20 liradan başlıyor
Kadınların hem mutfakta hem de kişisel bakımda bir numaralı tercihi! Fiyatı 20 liradan başlıyor Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.
19.03.2024 Gündem
Selülitten kurtaran eşarp yöntemi: Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılıyor! Evde egzersizle 3 haftada sonuç veriyor
Selülitten kurtaran eşarp yöntemi: Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılıyor! Evde egzersizle 3 haftada sonuç veriyor Kadınların yaşadığı selülit problemi tedavisi zor olan bir durumdur. Selülitten kurtulmak için egzersiz, sağlıklı beslenme ya da masaj uygulanmaktadur. Kişiden kişiyte tedavi süreci ve sonuçları değişebilir.
14.02.2024 Yaşam
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
Sosyal medya bizleri kandırıyor: Salma Hayek'in 'gerçek vücudu' ortaya çıktı:
Sosyal medya bizleri kandırıyor: Salma Hayek'in 'gerçek vücudu' ortaya çıktı: Hollywood yıldızı Salma Hayek' tatile gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde Hayek'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan çok daha farklı bir vücuda sahip olduğu görüldü.
16.08.2023 Magazin
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kabak lifi, peeling yapmak ve cildinizi temizlemek için sıkça kullanılan çok popüler bir malzemedir. Bazı insanlar ise, süngerimsi ve sert yapısı nedeni ile “tamamen doğal” liflerin kurutulmuş mercandan ya da deniz süngerinden yapıldığı düşünür. Ama doğal bir kabak lifi, aslında salatalık ailesinde bulunan bir kabaktan elde edilir.
11.07.2023 Sağlık
İrem Derici: Keşke selülitlerimi de çekmeseniz
İrem Derici: Keşke selülitlerimi de çekmeseniz Önceki gün arkadaşının doğum gününe katılan İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan'la haziran ayında Bodrum'da tatil yapacaklarını söyledi. "Keşke selilütlerimi de çekmeseniz" diye bir istekte bulunan Derici, önceki yıllarda çekilen fotoğraflarına göndermede bulundu. Ünlü şarkıcı, Atakan Işıktutan ile ilişkisinden de bahsetti.
26.05.2023 Magazin
Streptokok nedir? Streptokok bakterisi belirtileri nelerdir, streptokok nasıl fark edilir?
Streptokok nedir? Streptokok bakterisi belirtileri nelerdir, streptokok nasıl fark edilir? Streptokok bakterisi 3 yaşındaki oğlunu kaybeden babanın anlattıklarıyla gündem oldu. Strep A bakterisi İngiltere’de art arda pek çok çocuğun hayatını kaybetmesiyle de gündeme gelmişti. 13 gün önce yaşadıklarını bir platform üzerinden aktaran baba “Hayattaki en değerli varlığımı, 3 yaşındaki oğlumu daha pastası dolapta dururken kaybettim” diyerek Streptokok bakterisine yönelik dikkat çekti. Peki, Streptokok nedir? Streptokok bakterisi belirtileri nelerdir, streptokok nasıl fark edilir?
24.01.2023 Sağlık
Gökhan Çıra'dan flaş karar! İki kez boşanmıştı
Gökhan Çıra'dan flaş karar! İki kez boşanmıştı İki kez Selin Ciğerci ile evlenen ve ilk evliliği sırasında ise Ciğerci'yi aldatan Gökhan Çıra hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Gökhan Çıra bir kadına evlilik teklifi etti. Ünlü isim konuya dair açıklama henüz yapmadı.
2.01.2023 Magazin
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi!
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi! "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programının sunucusu Öykü Serter, bacak dekolteli fotoğrafıyla olay yarattı. Bir takipçisi "Selülit mi o?" diye sorunca Serter'den yanıt gecikmedi.
1.01.2023 Magazin
Ozon tedavisi ile hafızayı güçlendirmek mümkün
Ozon tedavisi ile hafızayı güçlendirmek mümkün 'Ozon terapisi' olarak da bilinen ozon tedavisinin çeşitli hastalıkların tedavisine tamamlayıcı tedavi yöntemi olarak uygulandığını belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ayşe Tuba Kurt, “Ozon tedavisindeki amaç; vücudun fonksiyonlarının olması gerektiği hale getirilmesidir. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ozon terapisi depresyon ve stresin azalmasını sağlıyor ayrıca beyin fonksiyonlarını düzenleyerek, hafızayı güçlendiriyor” dedi.
12.08.2022 Sağlık
Tansiyonu ve kolesterolü zıplatıyor, insülin direnci ile tip 2 diyabeti tetikliyor! En fazla Türkiye’de görülüyor, uykusuzluk, yorgunluk, umutsuzluk ve intihar...
Tansiyonu ve kolesterolü zıplatıyor, insülin direnci ile tip 2 diyabeti tetikliyor! En fazla Türkiye’de görülüyor, uykusuzluk, yorgunluk, umutsuzluk ve intihar... Açlık hissi veriyor, sürekli sinirli olmaya ve uyku haline neden oluyor, insülin direncini bozuyor, tip 2 diyabeti tetikliyor. Aşırı uyku hali ve halsizlik şikayetleri artıyor, tansiyonu zıplatıyor. Kalp damar hastalıklarına ve kalp krizine yol açabilen uyku apnesine neden oluyor, total kolesterol ve kötü huylu kolesterol LDL düzeyleri yükseliyor, iyi huylu kolesterol HDL düzeyi ise düşüyor. Kanser riskini yüzde 10 oranında arttırıyor, safra kesesi taşı görülme sıklığını yükseltiyor. Karaciğerde yağlanmaya neden oluyor, reflüyü tetikliyor. Deride kalınlaşma, kabarma, tüylenme, çatlaklar, lenfödem, selülit, ter bezleri iltihabı ve sedef gibi cilt hastalıklarının daha sık görülmesine neden oluyor. Bu kişilerde depresif ruh hali, uyku bozuklukları, yorgunluk, değersizlik hissi, umutsuzluk ve intihar düşüncesi daha yaygın görülüyor. İşte çağımızın en büyük sorunlarından birinin insan sağlığında yol açtığı hasarlar...
27.05.2022 Sağlık
Ozon tedavisi nedir? hangi hastalıklarda uygulanabilir?
Ozon tedavisi nedir? hangi hastalıklarda uygulanabilir? Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Topal, ozon tedavisi nedir, hangi hastalıkların tedavisinde uygulanır tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
28.04.2022 Sağlık
Selülitlerden kurtulmak için neler yapılmalı?
Selülitlerden kurtulmak için neler yapılmalı? Cildin altında yağ birikmesinden kaynaklanan selülit, erkeklerden daha çok kadınları etkileyen durumların başında geliyor. Özellikle bazı kadınlar selülite daha yakın olurken, selülitin yoğunluğu ve ne kadar belirgin olduğu genlere, vücut yağ yüzdesine ve yaşınıza bağlı olabilir. Yaz aylarına yaklaştığımız bugünlerde selülitlerden kurtulmanın yollarını Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar anlattı.
27.04.2022 Sağlık
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi Bursa'da yol kenarında bir vatandaş tarafından bulunup hayvan hastanesine getirilen hasta yavrusunu takip eden sokak köpeği, yaklaşık 2 saat kapıda bekledi. Veteriner hekimlerin fark edip içeri aldığı köpek ile yavrusunun kavuşma anı, kameralara yansıdı.
6.04.2022 Yaşam
Selülit ve çatlakları yok ediyor! Terleme ve kötü kokuyu da hapsediyor, tanesi 25 lira...
Selülit ve çatlakları yok ediyor! Terleme ve kötü kokuyu da hapsediyor, tanesi 25 lira... Yazın yaklaşmasıyla birlikte kadınların korkulu rüyası olan selüliti yok etmek için etkili ürünler araştırılmaya başlandı. Tarçınlı ve kakaolu sabunun ise selülit ve çatlakları yok ettiği belirtiliyor. Tanesi 25 liraya satılıyor. Sabun talep üzerine Avrupa’nın birçok ülkesine gönderiliyor. Aşırı terleme, kilo vermedeki çatlaklara faydalı. Terlemeyi ve kötü kokuyu hapsediyor. Koltuk altı terlemelerinde, kilo alıp vermede ki çatlaklara, doğum öncesi ve doğum sonrası oluşan bütün çatlaklıklara karşı etkili. Türkiye'nin her yerine gönderim yapılıyor.
6.04.2022 Yaşam
Eşiyle diyet yapanlar 2 kat fazla kilo veriyor
Eşiyle diyet yapanlar 2 kat fazla kilo veriyor Pandemide giderek artan hareketsizlik Türkiye’nin neredeyse dörtte birine 5,3 kilo aldırırken, öncelikler listesinde ilk sıraya yerleşen sağlıklı yaşam, kilo verme sürecini de tetikledi. Yapılan bilimsel araştırmalar, eşlerle birlikte uygulanan diyet programlarının kilo kaybını 2 kat artırdığını gösteriyor. Eş desteği kilo vermek için gerekli motivasyonu sağlarken; stres, düzensiz uyku, hareketsizlik ve düzensiz beslenmenin yarattığı bağımlılıkla mücadeleyi hızlandırıyor.
4.02.2022 Sağlık
Cildi sıkılaştırıyor, yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırıyor!
Cildi sıkılaştırıyor, yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırıyor! Cilt sıkılaştırıcı etkisi ile sarkmış ciltlerde görümün düzelmesini sağlayan Dmae, kırışıklıkların azaltılmasında kullanılan antioksidanlardan biri. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar Dmae’nin cilde faydalarını ve Dmae’nin bulunduğu yiyecekler hakkında bilgi verdi.
27.11.2021 Sağlık
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır?
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır? Kadınların sıklıkla yaşadığı portakal kabuğu görünümü olarak bilinen selülit problemini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu detayları ile sizler için derledi. Sağlıklı diyet ve egzersiz programına rağmen selülit oluşabilir
18.09.2021 Sağlık
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır?
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır? Kadınların sıklıkla yaşadığı portakal kabuğu görünümü olarak bilinen selülit problemini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu detayları ile sizler için derledi.
16.09.2021 Sağlık
Zencefilin faydaları nelerdir? Zencefil neye iyi gelir, ne kadar tüketilmelidir?
Zencefilin faydaları nelerdir? Zencefil neye iyi gelir, ne kadar tüketilmelidir? Zencefil, her evde bulunan çok faydalı bir bitkidir. Zencefilin en bilinen faydaları arasında soğuk algınlığı, öksürük, grip gibi hastalıkları önlemesi geliyor. Özellikle de sindirim ve solunum yollarındaki etkisi ile dikkat çeken zencefil, bal ile lezzetlendirilerek tüketilebilir. Zencefilin insan vücuduna sayısız faydası vardır.
16.02.2022 Sağlık
Selülit tipi ve dereceniz tedavi yöntemini belirliyor
Selülit tipi ve dereceniz tedavi yöntemini belirliyor Halk arasında vücudun bacak, kalça gibi bölgelerinde ‘portakal kabuğu’ görünümü olarak bilinen selülit, kadınların % 80-90’ında görülüyor. Kadınların en önemli estetik sorunları arasında yer alan selülit, birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkarken, beslenme alışkanlığı ile yaşam tarzında değişiklik yapılmadan kalıcı şekilde yok olmuyor. Medikal ve cerrahi tedavi ile birlikte birçok tedavi yöntemi tek başına ya da kombine olarak uygulanabiliyor. Dermatoloji Bölümü’nden Uz. Dr. Ayşe Gökçe Tümtürk, selülit ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.
2.07.2021 Sağlık
Cildin sıkı ve gergin olmasını sağlıyor
Cildin sıkı ve gergin olmasını sağlıyor Kolajen proteininin vücut için en elzem proteinlerden olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Aslıhan Kara, "Kolajen cilt yenilenmesi ve kırışıklıkların giderilmesinde oldukça etkili. Son yapılan çalışmalarda da yağ yakımını hızlandırarak, kas kütlesi oluşumuna etkisi vardır. Besinler yoluyla yeterli miktarda kolajen alamıyorsanız, takviye olarak bir uzman önerisiyle güvenli dozlarda kullanılması uygundur" dedi.
18.03.2021 Sağlık
Serenay Sarıkaya güzellik sırrını açıkladı
Serenay Sarıkaya güzellik sırrını açıkladı Güzelliğiyle adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya’nın bakım sırları ortaya çıktı.
15.12.2020 Magazin
'Cildiniz için balık kaynaklı kolajen seçin'
'Cildiniz için balık kaynaklı kolajen seçin' Yaş ilerlemesiyle azalan kolajenin cilt sağlığının yanı sıra kemikleri de koruduğunu belirten Doç. Dr. Ali Balevi, “Yapılan çalışmalarda balık kaynaklı kolajenlerin cilt için en etkili kolajen kaynağı olduğu ve diğer kolajenlere kıyasla vücut tarafından 1.5 kat daha fazla biyoyararlanım sağladığı belirtilmiştir. Ayrıca balık kolajeni sığır kolajenine kıyasla daha küçük peptit moleküllerinden oluşmaktadır. Bu da vücutta kolay emilim ve daha hızlı etki manasına gelmektedir” dedi.
29.10.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Selülit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selülit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.