Selülitlerden kurtulmak için neler yapılmalı?
Selülitlerden kurtulmak için neler yapılmalı? Cildin altında yağ birikmesinden kaynaklanan selülit, erkeklerden daha çok kadınları etkileyen durumların başında geliyor. Özellikle bazı kadınlar selülite daha yakın olurken, selülitin yoğunluğu ve ne kadar belirgin olduğu genlere, vücut yağ yüzdesine ve yaşınıza bağlı olabilir. Yaz aylarına yaklaştığımız bugünlerde selülitlerden kurtulmanın yollarını Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar anlattı.
27.04.2022 Sağlık
Selülit ve çatlakları yok ediyor! Terleme ve kötü kokuyu da hapsediyor, tanesi 25 lira...
Selülit ve çatlakları yok ediyor! Terleme ve kötü kokuyu da hapsediyor, tanesi 25 lira... Yazın yaklaşmasıyla birlikte kadınların korkulu rüyası olan selüliti yok etmek için etkili ürünler araştırılmaya başlandı. Tarçınlı ve kakaolu sabunun ise selülit ve çatlakları yok ettiği belirtiliyor. Tanesi 25 liraya satılıyor. Sabun talep üzerine Avrupa’nın birçok ülkesine gönderiliyor. Aşırı terleme, kilo vermedeki çatlaklara faydalı. Terlemeyi ve kötü kokuyu hapsediyor. Koltuk altı terlemelerinde, kilo alıp vermede ki çatlaklara, doğum öncesi ve doğum sonrası oluşan bütün çatlaklıklara karşı etkili. Türkiye'nin her yerine gönderim yapılıyor.
6.04.2022 Yaşam
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır?
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır? Kadınların sıklıkla yaşadığı portakal kabuğu görünümü olarak bilinen selülit problemini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu detayları ile sizler için derledi.
16.09.2021 Sağlık
Bu yöntemle 2 ayda selülitlerden kurtulun!
Bu yöntemle 2 ayda selülitlerden kurtulun! Beslenme ve Diyet Uzmanı Begüm Kuran, özellikle selülit problemi olan kadınlara özel bir kür tarifi vererek, bu yöntemle bacaklarda 2 ayda yaklaşık 10 santimetrelik bir incelmenin ve sıkılaşmanın görülebileceğini söyledi.
20.09.2019 Sağlık