Kırışıklık

Kırışıklık

Son dakika Kırışıklık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kırışıklık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kırışıklık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırışıklık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırışıklık gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 kırışıklık haberi bulunmuştur. Tüm kırışıklık haberleri aşağıda listelenmiştir.
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş! Yaşlanmaya karşı ilham olan birçok kişiden birisi de TikTok fenomeni Gigi. Kusursuz ve kırışıksız cildi botoks ve dolguyla da bu hale gelmemiş. İşte 59 yaşındaki fenomenin gençlik sırrı....
18.04.2024 Yaşam
Ev yapımı kolajen deposu: Yay gibi gergin, kar gibi ışıltılı bir cilt için 20 dakika yetiyor!
Ev yapımı kolajen deposu: Yay gibi gergin, kar gibi ışıltılı bir cilt için 20 dakika yetiyor! Sımsıkı bir cilt herkesin temennisidir. Ancak yaşla birlikte kolajen ve elastik kaybıyla sarkar. Sarkmakla kalmaz kırışıklık ve donukluk da beraberinde gelir. Ancak çözüm evinizin mutfağında saklıdır.
12.02.2024 Yaşam
Yeni yıla 10 yıl gençleşmiş girin: İki parmağınızı alnınıza getirin ve... Cildinizi bebek gibi yapan teknik!
Yeni yıla 10 yıl gençleşmiş girin: İki parmağınızı alnınıza getirin ve... Cildinizi bebek gibi yapan teknik! Kırışıklık yaşlanmanın bir parçası olsa da sağlıksız beslenme ve yanlış seçimler buu süreci daha da hızlandırır. Cilt güzelliği hanımların sosyal ve psikolojik açıdan derinden etkiler. Güzellik uzmanları, uyguladıkları bazı tekniklerle cilt kırışıklarını yok ediyor. İşte her gün 10 dakika uygulanacak o teknik...
15.12.2023 Yaşam
Bunu yapan yandı: Cildi kat kat soyuyor, kızarıklığı aylarca gitmiyor! Asla denemeyin...
Bunu yapan yandı: Cildi kat kat soyuyor, kızarıklığı aylarca gitmiyor! Asla denemeyin... Doğru bir rutin oluşturmak cilt bakımı için olmazsa olmazdır. En etkili sonucu almak için deneye yanıla geliştirilen bu rutinlerde kullanılan asitler de önemlidir. Kırışıklık, sıkılık kaybı, akne görünümü, cilt lekelerinde gözle görülür sonuçlar almak için doğru kullanım oldukça önem taşıyor. Birlikte kullanmamanız gereken asitleri inceledik.
26.11.2023 Yaşam
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı
Cilt gençleştirmenin en etkili yöntemi! Yüz ve boyundaki kırışıklıklarda çok başarılı Yaş ilerledikçe vücudun kolajen ve elastin seviyeleri azalır, bu da cilt sıkılığının kaybolmasına ve doğrudan yaşlanma belirtileri olan kırışıklığa ve donukluğa neden olur. Önleyici tedbirlerle yaşlanma belirtilerini geciktirmek ise mümkün. Dermatolog Dr. Zahide Eriş de kişinin yaşı, cilt tipi ve ihtiyacı dikkate alınarak ciltteki sıkılık kaybını önleyebileceğini söyleyerek cilt sağlığı ve gençleşmesi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
21.10.2023 Sağlık
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri Yaz mevsimi geride kaldı. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi sonbaharla birlikte gün yüzüne çıktı. Bronzlaşan cilt rengini kaybetti, sıcak hava cildi nemsizleştirerek donuklaştırdı. Doğa kendisini yeni mevsime hazırlarken, cilt de kendini yenilemeye hazır hale getirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da mevsim geçişlerine uygun, cildi mevsim değişimine hazırlayacak cilt bakım önerilerinde bulunarak önleyici tedbirlerden bahsetti.
30.09.2023 Sağlık
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor Güzelliğin sırrı, yalnızca cilt derinlerinde saklı değildir; aslında, gizli düşmanlar da güzellik oyununu bozmak için sinsi bir şekilde beklemektedir. Güneşin kışkırtıcı ışıkları, sigaranın gizemli dumanı, stresin acımasız eli ve fast food'un cazibesi gibi tehlikeli etmenler, cildimizi tehdit eden sinsi düşmanlardır. Her gün, modern hayatın hızlı temposunda cildimiz, dış etkenler ve zararlı alışkanlıklarla başa çıkmak zorundadır. Ancak, cildimiz, güzellik ve gençlik bahçemizin en değerli çiçeği olarak bize verdiği özeni hak ediyor.
4.09.2023 Sağlık
Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor
Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor Göz çevresindeki mor halkalar hem kadın hem de erkeklerde sıklıkla görülüyor. Bu durumu yaşayan bireyler öncelikle kozmetik çözümler arıyor. Ancak sorunun asıl nedeni ortadan kaldırılmazsa dışardan yapılacak müdahaleler yetersiz kalıyor. Az su tüketenlerde cilt sorunları daha fazla görülüyor. Ancak Göz çevresi sorunları pek çok nedenle ortaya çıkabiliyor. Geçmeyen gözaltı morlukları ise bazı hastalıkların habercisi olabiliyor.
20.08.2023 Sağlık
Cildi sıkılaştırıyor, kırışıklıkları önlüyor: Bu yağlar sayesinde estetiksiz gençleşin!
Cildi sıkılaştırıyor, kırışıklıkları önlüyor: Bu yağlar sayesinde estetiksiz gençleşin! Cilt kırışıklıkları kimi zaman 30'lu yaşların başında bile ortaya çıkabilir. Can sıkıcı olan bu durumda çeşitli kremler ya da botoks işlemleri de uygulanabilir. Ancak doğal içeriklerden faydalanarak kırışıklıklara dur demek istiyorsanız çeşitli yağlardan faydalanabilirsiniz. İşte kırışıklıkları önlemek için kullanmanız gereken yağlar...
4.08.2023 Sağlık
Orta yaşlı kadınlarda kırışıklık bırakmıyor! Cildiniz hep 20 yaşında gibi kalıyor!
Orta yaşlı kadınlarda kırışıklık bırakmıyor! Cildiniz hep 20 yaşında gibi kalıyor! Kolajenin cilt bakımına olan etkisi biliniyor. 20'li yaşlardan itibaren düşmeye başlayan ve 40'lı yaşlarda hızla düşen kolajen, bilimsel olarak bazı gıdalardan da alınabiliyor. İlerleyen yaşlarda cilt kırışıklığı, kaz ayakları ve cilt elastikiyeti açısından oldukça önemli olan kolajen besinler yoluyla destekleniyor.
28.07.2023 Sağlık
Erken yaşlanmak istemiyorsanız bunlara dikkat edin
Erken yaşlanmak istemiyorsanız bunlara dikkat edin Sahip olduğumuz birçok alışkanlık hızlı bir şekilde yaşlanmamıza neden oluyor. . Peki yaşlanmayı hızlandıran etmenler nelerdir? İşte detaylar...
12.07.2023 Yaşam
Kantaron Otu Nedir? Kantaron Otu Faydaları Nelerdir?
Kantaron Otu Nedir? Kantaron Otu Faydaları Nelerdir? Kantaron otu, sarı kantaron ya da kılıç otu olarak da bilinir. Bu bitki, sarı kantarongiller ailesine dahil olan aslında çiçekli bir bitkidir. Özellikle son yıllarda yağ olarak kullanımı artmış, birçok şeye iyi geldiği bilinen bir bitkidir. Aslında çok uzun yıllardır hastalık tedavilerinde ve çeşitli amaçlarla kullanılan bu bitki, günümüzde daha fazla ilgi görmektedir. Kantaron otunun bu denli ilgi görmesinin sebebi ise hem faydalarının çok fazla olması hem de çok hızlı etki göstermesidir.
11.07.2023 Sağlık
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor!
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor! Kış ve soğuk günler geride kaldı. Güneşin görünmesiyle birlikte cildimizdeki sorunlar da baş göstermeye başladı. Cildimizi güneşten korumak ve oluşan lekeleri engellemek için uzmanlar güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor. Peki sadece yaz aylarında mı kullanmalıyız? Güneşe çıkmadan kaç saat önce sürülmeli? İşte detaylar...
30.05.2023 Sağlık
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri Cilt bakımında nemlendiricilerin önemi büyüktür. Ancak bunun öncesinde temizlenmiş bir cilt ilk adımdır. Parafen ve SLS içermeyen cilt temizleyicileriyle başlayacağınız cilt bakımında dikkat etmeniz gereken adımları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu açıkladı.
16.03.2023 Sağlık
Kolajen gerçekten zamanı geri alıyor mu? İşte 'gençlik iksiri' ile ilgili bilinmeyenler...
Kolajen gerçekten zamanı geri alıyor mu? İşte 'gençlik iksiri' ile ilgili bilinmeyenler... Kolajen'i sanki bir güzellik ürünü gibi düşünüyoruz ama görevi hayati. Vücudumuzda doğal olarak üretilen bir protein olan kolajenin en büyük etkilerini saçımızda ve cildimizde görüyoruz. Son zamanlarda kolajen kullanımı oldukça yaygınlaştı. Kolajeni sosyal medyada da sürekli duyuyoruz Peki Kolajen nedir? Nasıl kullanılır? Gerçekten gençlik iksiri mi? Doktora başvurmayıp kolajen kullanmak ne kadar doğru? İşte kolajenle ilgili bilinmeyenler...
20.12.2022 Sağlık
Kış aylarında cildinizi koruyun
Kış aylarında cildinizi koruyun Kış ayları geldi ve havalar soğumaya başladı. Soğuk hava şartlarından dolayı cildiniz aşırı kurumaya meyilli olabilir. Bunu önlemek için cildinize nem depolayan bir bakım yöntemini uygulamanız gerekiyor olabilir. İşte soğuyan havalarla birlikte kuruyan ciltler için öneriler...
11.12.2022 Sağlık
Mezoterapi ile parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün
Mezoterapi ile parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün Herkes sağlıklı, lekesiz ve parlak bir cilde sahip olmak istiyor. Günümüzde cilt kalitesini yükseltmek için birçok yöntem bulunuyor. Mezoterapi cildi daha sağlıklı hale getiriyor.
20.11.2022 Sağlık
Kışın kuruyan ciltten evde alınacak önlemlerle kurtulmak mümkün
Kışın kuruyan ciltten evde alınacak önlemlerle kurtulmak mümkün Havaların soğuması saçlarda ve cilt üzerinde olumsuz etkilere neden oluyor. Pek çok kişi mevsim değişimlerinde saçlarının dökülmesinden şikayet ederken, havaların soğuması ciltte kurumaya yol açıyor. Cilt kuruluğunda PRP ve mezoterapi gibi klinik çözümler bulunurken, evde alınacak önlemler ve maskeler ile de cilt kuruluğunun önüne geçilebilir .
7.11.2022 Sağlık
Vücuda kırışıklık olarak yansıyor! Çoğu kişi bilmiyor, hızla yaşlandırıyor! Lezzetli diye sıklıkla tüketiliyor ama...
Vücuda kırışıklık olarak yansıyor! Çoğu kişi bilmiyor, hızla yaşlandırıyor! Lezzetli diye sıklıkla tüketiliyor ama... Yaşlanmaya ve kırışıklıklara yol açıyor! Tüketirken bunları bilmenizde fayda var. Çoğu kişi yaşlanmayı geciktirmek veya daha genç görünmek için bakımlar yapıyor, kendine dikkat ediyor. Ancak bakımların haricinde yenilen besinlerin de bu süreçte etkisi oldukça büyük. Çünkü lezzetli diye içtiğimiz ya da yemeklerde tükettiğimiz bu yiyecekler, bir süre sonunda kırışıklık olarak yüzde ve vücutta kendini göstermeye başlıyor. Doğru ve bilinçli beslenmenin önemi burada ortaya çıkıyor. Cildinizin sağlıklı olması ve yaşlanmayı engellemek için bu besinlerin tüketimine sınır getirmeniz, hatta yapabiliyorsanız hiç tüketmemeniz sağlığınıza ve görünümünüze olumlu etki yapacaktır.
4.07.2022 Sağlık
Mezoterapi 20’li yaşlarda cildin korunmasını sağlıyor!
Mezoterapi 20’li yaşlarda cildin korunmasını sağlıyor! Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, günümüzde sıklıkla uygulanmaya başlanan mezoterapi yöntemini tüm detaylarıyla sizler için anlatıyor.
27.06.2022 Sağlık
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü?
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, botoks enjeksiyonuyla ameliyatsız kaş ve göz kapağı kaldırma estetiğinde dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
11.05.2022 Sağlık
Genital estetik farkındalığı arttı
Genital estetik farkındalığı arttı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Kerime Nazlı Salihoğlu kadının güzelliğini bir bütün olarak gördüğünü ve bu nedenle her geçen gün genital estetik farkındalığının arttığını söyledi.
19.04.2022 Sağlık
Ameliyatsız yüz gençleştirmek mümkün, erkekler de kullanıyor…
Ameliyatsız yüz gençleştirmek mümkün, erkekler de kullanıyor…  Zamana bağlı yaşlanma etkisi ile yüzünüzde kırışıklık ve yaşlanma belirtileri ortaya çıkabilir. Yaşınıza bağlı olarak yaşlanan cildiniz kendinizi kötü hissetmenize ve kendinize olan güveninizin sarsılmasına neden olabilir. Genelde kadınların başvurduğu yüz gençleştirme yöntemleri artık erkeklerinde tercih ettiği yöntemlerden biri olarak kullanılıyor.  
28.03.2022 Sağlık
Yeni endemik bitki bulundu! Tüylüçay grubuna ait...
Yeni endemik bitki bulundu! Tüylüçay grubuna ait... Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, biyoçeşitlilik envanter çalışmaları sırasında, Badavut sahilinden toplanan tüylüçay (stachys) grubuna ait bitki, incelemelerin ardından yeni alt tür olarak kayıtlara girdi. Yeni endemik türün bilimsel adı ise ‘stachys cretica subsp gulendamiana’ oldu. 
21.03.2022 Yaşam
Cilt sorunlarını yok ediyor, vitamin ve mineral deposu! Günde bir avuç yemek yeterli, kırışıklık ve koyu lekeler...
Cilt sorunlarını yok ediyor, vitamin ve mineral deposu! Günde bir avuç yemek yeterli, kırışıklık ve koyu lekeler... Cilt sağlığını destekliyor. Tam bir vitamin ve mineral deposu. Günde sadece bir avuç beslenmenize dahil etmek yeterli oluyor. Aynı zamanda zararlı UV ışınlarından koruyor ve cilt dokusunu iyileştiriyor. Kış ayında cildin kuruması, ani hava değişimi ve fazla güneşe maruz kalma gibi çok sayıda etken nedeniyle ortaya çıkan cilt sorunları olumsuz etkiler yaratabiliyor. Cilt bakım rutini bu konuda büyük önem taşısa da bazen etkili olamayabiliyor ve değişiklik gözlemlenemiyor. Bu nedenle güneş kremi, nemlendirici gibi bakım ürünlerinin yanı sıra beslenme de sorunların çözümünde etkili olabilir. İşte cilt sorunlarını giderebilecek doğal mucize...
21.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kırışıklık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırışıklık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.