Selin Şekerci

Selin Şekerci

Son dakika selin şekerci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selin şekerci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selin şekerci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin Şekerci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin şekerci gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 selin şekerci haberi bulunmuştur. Tüm selin şekerci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime Ünlü oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.
25.01.2024 Magazin
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 7 Haziran Çarşamba akşamı 11. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin final bölümü seyirciyi ekrana kilitledi.
8.06.2023 Magazin
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 24 Mayıs Çarşamba akşamı 9. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin son bölümüne Deniz'in intikamı damga vurdu. İşte detaylar...
25.05.2023 Magazin
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kraliçe dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözüyor. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu? 'Kraliçe' 10 Mayıs Çarşamba akşamı 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 8. bölümde yaşananlar haberimizde.
11.05.2023 Magazin
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor!
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor! Başrollerini Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, dün akşam 7'nci bölümü ile ekranlara geldi. Gaye'nin oynadığı oyun, Deniz ve Ateş'in arasını açıyor.
4.05.2023 Magazin
Selin Şekerci'den samimi açıklamalar: Hiçbir konuda eyvallahım yok!
Selin Şekerci'den samimi açıklamalar: Hiçbir konuda eyvallahım yok! 'Kraliçe' dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Selin Şekerci, önceki gün bir arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde basın yansıyan "Zeynep de benim gibi dimdik" şeklindeki açıklamasıyla ilgili konuşan Şekerci, tiyatro sahnesinde yaşadığı heyecanı da paylaştı.
3.05.2023 Magazin
Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor!
Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor! Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam heyecanlı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 6. bölümde yaşananlar haberimizde.
27.04.2023 Magazin
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun!
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun! Yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, Kanal D dizisi 'Kraliçe', dün akşam 5'inci bölümü ile ekranlara geldi. İşte son bölümde yaşananlar...
20.04.2023 Magazin
Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Doğacak bebekleri için gün sayan Nazlı ve Hacı Sabancı, tekneleriyle Bebek iskelesine yanaşırken objektife yansıdı. 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, büyüyen göbeğiyle dikkat çekti. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.
17.04.2023 Magazin
Kraliçe'nin Zeynep'i Selin Şekerci: O da benim gibi dimdik!
Kraliçe'nin Zeynep'i Selin Şekerci: O da benim gibi dimdik! Kanal D'nin Kraliçe dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Selin Şekerci önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Şekerci, dizideki karakteriyle ilgili konuştu.
17.04.2023 Televizyon
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Kraliçe dizisinde Deniz'i yıkacak ihanet Zeynep'ten geliyor! Ateş ve Zeynep ilişkisi ifşa oluyor
Kraliçe dizisinde Deniz'i yıkacak ihanet Zeynep'ten geliyor! Ateş ve Zeynep ilişkisi ifşa oluyor Kraliçe dizisinde Deniz'i yıkacak ihanet en yakınından geliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı dizide Ateş ve Zeynep'in gizli ilişkisi ortaya çıkıyor.
12.04.2023 Televizyon
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’nin dördüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
6.04.2023 Televizyon
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor!
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi dün akşam 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Ateş'in yaptığı son hamleyle Deniz yumuşuyor. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
Ateş ve Deniz el ele! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Ateş ve Deniz el ele! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 29 Mart Çarşamba akşamı 2. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. İşte 2. bölümde yaşananlar...
30.03.2023 Magazin
Kraliçe 3. bölüm fragmanı: Ateş ve Zeynep'in sırrı belli oldu!
Kraliçe 3. bölüm fragmanı: Ateş ve Zeynep'in sırrı belli oldu! Kraliçe 3. bölüm fragmnı yayınlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Selin Şekerci'nin rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ateş ve Zeynep'in Deniz'den sakladıkları sır belli oluyor. Kraliçe son bölümde çiftliğe icra gelmesiyle birlikte Ateş Deniz'e, "Tıpış tıpış geleceksin buraya Deniz Akça" sözü damga vurmuştu.
29.03.2023 Televizyon
Kraliçe’den beş günde rekor izlenme!
Kraliçe’den beş günde rekor izlenme! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan yeni dizisi “Kraliçe” ekranda gösterdiği başarısını dijital ortamda da yakaladı.  
27.03.2023 Televizyon
“Kraliçe” birinci bölümüyle ekrana geldi!
“Kraliçe” birinci bölümüyle ekrana geldi! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan yeni dizisi “Kraliçe” ilk bölümüyle ekrana geldi.
23.03.2023 Televizyon
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu?
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. İşte ilk bölümde yaşananlar...
23.03.2023 Magazin
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı 'Kraliçe' dizisi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.
22.03.2023 Televizyon
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’, yarın akşam Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.
21.03.2023 Magazin
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
20.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Selin Şekerci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin şekerci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.