Şehit Yakını

Şehit Yakını

Son dakika şehit yakını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit yakını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit yakını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Yakını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit yakını gelişmeleri de dahil olmak üzere 586 şehit yakını haberi bulunmuştur. Tüm şehit yakını haberleri aşağıda listelenmiştir.
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
22.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" dedi.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Şehit ve gazi yakınları için atama başlıyor!
Şehit ve gazi yakınları için atama başlıyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Mart ayı içerisinde 500'ün üzerinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasını gerçekleştireceğiz.' dedi.
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak' Emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında, bir kereye mahsus, 5 bin TL ikramiye verilecek. 5 bin TL emekli ikramiyesi kasım ayının ilk 15 günü içerisinde hesaplara yatacak ancak emekli olup çalışmaya devam edenler ikramiye hakkından yararlanamayacak.
31.10.2023 Emekli
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını, kamuya atanacak
263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını, kamuya atanacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.
9.07.2023 Ekonomi
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül görevine başladı. Valilik önünde yapılan karşılama töreninin ardından konuşan Gül, "Bu şehrin daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur" dedi.,
8.06.2023 Gündem
EYT'lilere bir müjde daha! Ödeme yapmayacaklar
EYT'lilere bir müjde daha! Ödeme yapmayacaklar Emekli aylığına hak kazanan EYT’liler için iyi haber geldi. Onlar da ev hanımı, şehit yakını, işsiz, gaziler gibi emlak vergisi muafiyetinden yararlanmaya başlayacak. Brüt 200 metrekareyi geçmeyen tek meskene ait vergi oranı sıfır olarak uygulanacak
25.05.2023 Çalışma Hayatı
Binlerce vatandaşa destek müjdesi! Yüzde 70 artırıldı, kalem kalem açıklandı
Binlerce vatandaşa destek müjdesi! Yüzde 70 artırıldı, kalem kalem açıklandı Şehit yakını, gazi, engelli ve yaşlı bireylere yönelik desteğe ilişkin son dakika açıklaması. Gelir desteği ödemeleri de yüzde 70 artırıldı. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinde şehir içi toplu taşıma hizmeti veren her bir ulaşım aracına ödenen aylık 2 bin 992 lira 50 kuruş 4 bin 500 liraya yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, gelir desteği ödemelerinin başlayacağı tarihi duyurdu.
24.05.2023 Ekonomi
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz 700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri'nde zam oranını açıkladı. Erdoğan Yüzde 45 zam yapıyoruz. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin TL olacak" dedi. Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına çalışmaların devamının geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuzda enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atandı.
11.04.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacağını duyurdu.
7.04.2023 Personel Alımı
Bakan Kirişci: Gıda arz güvenliğinin öneminin artacağını öngördük ve vizyon projelerimizi belirledik
Bakan Kirişci: Gıda arz güvenliğinin öneminin artacağını öngördük ve vizyon projelerimizi belirledik Gıdaya olan taleplerin son günlerde zirve yaptığını ve dünyada gıda milliyetçiliği kavramının oluştuğunu ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Gıda arz güvenliğinin öneminin artacağını öngördük ve biz de bu yönde vizyon projelerimizi belirledik” dedi.
6.04.2023 Ekonomi
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı...
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı... EYT'lilere ilk maaş, ikramiye ve asgari ücrete ara zam. Çalışan milyonların merak ettiği soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında açıkladı. Bakan Bilgin, mart ayı içinde EYT'ye başvuran ve hak kazanan herkesin nisan ayı içinde maaşını alacağını belirtti.
31.03.2023 Emekli
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, güvenli konutların yapım sürecini büyük bir kararlılıkla yürüttüklerini açıkladı.
25.03.2023 Ekonomi
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Bursa TOKİ kura sonuçları 2023! Bursa Karacabey TOKİ sonuçları açıklandı mı, Bursa TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ canlı yayın kura çekilişi!
Bursa TOKİ kura sonuçları 2023! Bursa Karacabey TOKİ sonuçları açıklandı mı, Bursa TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ canlı yayın kura çekilişi! TOKİ Bursa kura sonuçları için araştırmalar hızlandı. Bursa'da inşa edilecek bin 550 konut için kuralar bugün başladı, 28 Ocak'a kadar devam edecek. TOKİ sonuçları noter huzurunda canlı yayını www.toki.tv adresinden takip edebilecek. Projeye başvuran 9 şehit yakını da kurasız hak sahibi oldu. Peki, Bursa Karacabey TOKİ sonuçları açıklandı mı, Bursa TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura sonuçları ile Bursa TOKİ canlı yayın kura çekilişi…
25.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde terör soruşturmaları kapsamında tartışmalara ilişkin, “Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz” dedi.
28.12.2022 Gündem
Şehit yakını ve gazilere aylık ödenen miktara zam geldi
Şehit yakını ve gazilere aylık ödenen miktara zam geldi Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfınca, şartlı bağış kapsamındaki hak sahiplerine ödenen aylık miktar 2 bin 600 liradan 4 bin liraya yükseltildi.
1.11.2022 Ekonomi
THY gazi ve şehit yakını indirimi! Gazilere şehit yakınlarına uçak bileti indirimi var mı?
THY gazi ve şehit yakını indirimi! Gazilere şehit yakınlarına uçak bileti indirimi var mı? THY'den gazilere ve şehit yakınlarına indirim yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat arasında bugün imzalanacak protokolle şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim uygulanacak.
14.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri tek tek açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri tek tek açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe'de yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek öğrenim yurtlarında kalan öğrencilere verilen beslenme yardımını günlük 25 liradan 60 liraya çıkardıklarını belirterek, "Beslenme yardımını aylık 1800 TL'ye yükseltiyoruz" dedi. Müjdeleri peş peşe sıralayan Erdoğan, "Çiftçilerimizin elektrik faturalarındaki KDV oranını yüzde 18'den 8'e düşürmüştük. Bugün de elektrik faturalarıyla ilgili yeni bir düzenlemenin müjdesini veriyoruz. Elektrik faturaları gelir elde edildiğinde ödenebilecek. Ziraat Bankası elektrik borçları için açacağı kredinin ödemesini hasat sonunda alacak, önceki borçlar için de yine Ziraat Bankası vasıtasıyla 5 yıla varan vadeyle faizsiz geri ödeme imkanıyla kapatabilecek. Enerji şirketlerimizle önceki dönem borçların gecikme cezası uygulanmadan, ana paradan bir bölümünü indirilmesi mutabakata varıldı. Enerji maliyetleriyle ilgili bu kolaylıkların çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.09.2022 Siyaset
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehit yakınları ve gazilere özel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "2022 yılı itibarıyla kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık" dedi.
23.09.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Yakını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit yakını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.