Sebebi

Sebebi

Son dakika sebebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sebebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sebebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sebebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sebebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.500 sebebi haberi bulunmuştur. Tüm sebebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü?
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü? Whatsapp durum güncellemeleri kısmındaki profillerin etrafındaki halka maviden yeşile döndü. Yeni halini gören vatandaşlar “Whatsapp neden yeşil oldu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Takip edilen kanallar maviden yeşile dönen Whatsapp renginin neden değiştiğini merak ediliyor. Peki, Whatsapp rengi neden yeşil oldu, Whatsapp rengi değiştirme nasıl yapılır, Whatsapp rengi neden değişti?
26.04.2024 Yaşam
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer? Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024 Sağlık
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Haklı tahliye sebebi, 30 gün süresi var
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Haklı tahliye sebebi, 30 gün süresi var Kira artışına getirilen yüzde 25'lik sınırın 1 Temmuz itibarı ile kalkacak olması ile birlikte kiracıları evden çıkarılma korkusu sardı. Hangi durumlarda kiracılar evi boşaltmak zorunda kalıyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde sahile ölü yunus vurdu. Balıkçılar, yunus ölümlerine kalkan ağlarının sebep olduğunu söyledi.
4.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede Uzun bir süredir ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun sete gitme sebebi kısa sürede anlaşıldı.
27.03.2024 Magazin
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor?
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul’da 2023 dördüncü çeyrek bilanço dönemi tüm hızıyla devam ederken, şirketler temettü kararlarını açıklamaya ve temettü ödemelerini yapmaya devam ediyor. 27 Mart 2024 Çarşamba günü 2 hisse daha yatırımcılarına temettü dağıtacak. Öte yandan Borsa İstanbul’da düşüş yaşanıyor. Peki, Borsa neden düştü?
26.03.2024 Ekonomi
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! Yıllar sonra bir ilk, işte İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durum
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! Yıllar sonra bir ilk, işte İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durum Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü Beylikdüzü'nde iddiaya göre Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğine saldırdı. Saldırı sonucu köpeği ölen komşu, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Köpeğin öldüğü kavgayı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.03.2024 Gündem
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sebebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sebebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.