Ruble

Ruble

Son dakika ruble haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ruble ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ruble haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ruble

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ruble gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 ruble haberi bulunmuştur. Tüm ruble haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı Moskova'daki kanlı saldırıda yüzden fazla insanın hayatını kurtaran İslam Halilov'a övgü yağıyor. 15 yaşındaki genç saldırı anında yaşadıklarını Rus medyasına anlatırken, Rusya Müslümanları Merkezi Dini İdaresi ve Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin ise Halilov'a 29 Mart'ta "Liyakat Madalyası" verileceğini açıkladı.
25.03.2024 Dünya
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti gerileme ve dağılma dönemlerinde pek çok savaş yapmış ve bu savaşların neticesinde birçok anlaşmaya imza atmıştır. Rusya ve Osmanlı Devleti arasında olan bu anlaşmalardan biri de Ayastefanos antlaşmasıdır. Ayastefanos Antlaşması diğer adı ile Yeşilköy Antlaşması olarak geçer. 93 harbinden sonra imzalanmış olan Ayastefanos Antlaşması Osmanlı Devleti için önemli ve ağır maddeler içerir.
3.09.2023 Eğitim
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
Rus vatandaşı ruble almak isterken dolandırıldı
Rus vatandaşı ruble almak isterken dolandırıldı Antalya'da Rus vatandaşı Parvız Yunusov (35), ruble almak isterken 16 bin 250 dolar dolandırıldı. Polise giden Yunusov, şikayetçi oldu.
26.01.2023 Gündem
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Putin, savaşta ölen Rus askerlerinin ailelerine maddi yardım sağlayan kararnameyi imzaladı
Putin, savaşta ölen Rus askerlerinin ailelerine maddi yardım sağlayan kararnameyi imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki savaşta ölen Rus askerlerinin ailelerine maddi yardım yapılmasına yönelik kararname imzaladı.
3.01.2023 Gündem
Putin, eski mahkumların cepheye gönderilmesine yönelik kararname imzaladı
Putin, eski mahkumların cepheye gönderilmesine yönelik kararname imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik kanununun kapsamını genişletmeye yönelik imzaladığı kararnameyle eski mahkumların Ukrayna'da savaşmaya gönderilmesine karar verdi.
7.11.2022 Dünya
Duma’dan Ukrayna'dan ilhak edilen 4 bölgenin Rusya'ya katılımına onay
Duma’dan Ukrayna'dan ilhak edilen 4 bölgenin Rusya'ya katılımına onay Rusya'nın Ukrayna'dan ilhak ettiği Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson bölgelerinin Rusya topraklarına katılımı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ardından Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'da da onaylandı.
3.10.2022 Dünya
Putin, seferberlikten kaçmanın cezasını artıran kararnameyi imzaladı
Putin, seferberlikten kaçmanın cezasını artıran kararnameyi imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kısmi seferberlikten kaçanların 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını öngören kararnameyi imzaladı.
24.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi Özbekistan’ın Semerkant kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşmesi sona erdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Putin, "Rusya'dan Türkiye'ye gaz arzının dörtte birinin ödemesi ruble üzerinden gerçekleşecek" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Kara kışa hazırlanan Almanya'dan U dönüşü! Rusya gazı kesip tek şartını açıkladı...
Kara kışa hazırlanan Almanya'dan U dönüşü! Rusya gazı kesip tek şartını açıkladı... vrupa ve Almanya kara kışa hazırlanıyor. Rus Gazprom tedarik ettiği doğal gaz için ruble ile ödeme yapmayı reddeden GasTerra'ya doğal gaz akışının askıya alınacağını bildirmişti. Almanya'nın önlemler kapsamında aldığı son karar dış basında 'U dönüşü' olarak yorumlandı
6.09.2022 Dünya
Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı! Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu
Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı! Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı. Avrupa'ya karşı gaz sevkiyatını resmen durdurdu. AFP'de yer alan son dakika gelişmesine göre, Rusya, Kuzey Akım Boru Hattı üzerinden Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu.
31.08.2022 Dünya
Putin, Ukrayna'dan Rusya'ya gelen sığınmacılara yardım yapılmasına dair kararname imzaladı
Putin, Ukrayna'dan Rusya'ya gelen sığınmacılara yardım yapılmasına dair kararname imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, savaş nedeniyle Ukrayna'dan Rusya'ya gelen sığınmacılara destek amaçlı sosyal yardım yapılmasına dair yeni bir kararname imzaladı.
27.08.2022 Dünya
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti
Turist sayısındaki hedefi 'Mir Kart' yükseltti Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, bu yıl sonuna kadar 47 milyon turistle 38 milyar dolar gelir hedeflediklerini belirtip, bu beklentilerinde Rus turistlere rubleyle ödeme kolaylığı sağlayan 'Mir Kart' sisteminin olumlu etkisi olduğunu söyledi.
23.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili müjdeli haber! Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz ile ilgili müjdeli haber! Bakan Dönmez açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’in 2 bin 200 metre altında adeta bir enerji üssü kurduklarını dile getirerek, “Bir uçtan bir uca 12 kilometre diğerinden 8 kilometre bir koridorda yerin altında devasa yapıları gemilerden indiriyoruz. Sualtı robotlarıyla kuyuların başına monte ediyoruz. Hummalı bir çalışma var. 120 kilometre derin deniz boru döşeme işlemi tamamladı. 50 kilometrelik kısım kaldı. 2023’ün ilk çeyreğinde mart ayı içinde inşallah, bu gazı karada yakmış olacağız” diye konuştu.
12.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Soçi kentindeki ziyareti dönüşü KPSS'nin iptali ve yaşanan süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin’in davetine icabetle Soçi’ye yaptığımız çalışma ziyaretini olumlu, başarılı bir şekilde tamamladık. Sayın Putin’le 19 Temmuz’da Tahran’da bir araya gelmemizin ardından Soçi’de ikili ilişkilerimizi ve uluslararası meseleleri etraflıca değerlendirdik" dedi. KPSS'nin iptali hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "FETÖ’cü grup mu desek; 6’lı masa mı desek; bir de masanın altı var, yedi… Şimdi dikkat ederseniz, aynı anda hepsi adeta aynı cümlelerle, aynı kelimelerle bunu tanımlamaya çalıştılar. Yani biz orada boşta bulunsak veya boşluğa düşsek bunu seçime kadar satacaklardı. Çünkü gençleri nasıl aldatırız gayreti içerisindeler. Tabii bu tutmadı. Çünkü biz durumu gördük. Durumu gördükten sonra, ben ÖSYM başkanı olan arkadaşımızı da bir zan altında bırakmak istemem ama soruşturmaların hayırlı bir netice vermesi noktasından hareketle kendisini görevden almak suretiyle oraya hemen, 24 saati bulmadan bir arkadaşımızın atamasını yaptık. Bu atamayla beraber de hemen ekibini en güzel şekilde kurması için talimat verdik" açıklamasında bulundu.
6.08.2022 Siyaset
Soçi zirvesinden Suriye mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüşmesinin ardından ortak bildiri
Soçi zirvesinden Suriye mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüşmesinin ardından ortak bildiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus mevkidaşı Vladimir Putin’in daveti üzerine Soçi'ye gitti. Kritik görüşme yaklaşık 4 saat sürdü. Zirve sonrası yapılan ortak açıklamada, Suriye'de tüm terör örgütlerine karşı ortak mücadele teyit edildi. Tarım, enerji ve inşaatta iş birliğini artırmada anlaşıldı. Ayrıca, iki liderin doğal gaz ödemelerinin kısmen ruble ile yapılmasında anlaştığı öğrenildi.
5.08.2022 Dünya
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf Rusya televizyonunda Ukrayna'nın işgalini protesto eden Marina Ovsyannikova sessizliğini bozdu. Rusya'ya geri dönme kararı alan gazeteci, her an tutuklanabileceğini duyurdu. Gazetecinin bu hamlesi, 'Rus ruleti' oynuyor' şeklinde yorumlandı.
5.08.2022 Dünya
Rusya'dan Yunanistan'ı titreten karar! Atina kara listeye girdi...
Rusya'dan Yunanistan'ı titreten karar! Atina kara listeye girdi... Rusya hasım ülkeler listesini yeniledi. Yunanistan, Danimarka, Hırvatistan, Slovakya ve Slovenya listeye eklenen ülkeler oldu. Rusya, bu ülkelere ekonomik şartlar getirdi. Bu ülkeler borçlarını ruble cinsinden ödemek zorunda.
23.07.2022 Dünya
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! İbre yukarı döndü, Bitcoin'de başladı, altcoinlere sıçradı, şu anda...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! İbre yukarı döndü, Bitcoin'de başladı, altcoinlere sıçradı, şu anda... Kripto para piyasasında flaş gelişmeler yaşanıyor. Kripto varlıklar topyekun yükselişe geçti. Küresel ekonomideki enflasyon dalgası her geçen gün artış yaparken merkez bankaları enflasyonu engellemek için enstrümanlarını kullanmaya devam ediyor. Kripto para piyasası da gündeme ayak uydurmaya çalışıyor. Tarihi zirvelerinden çok uzakta olan kripto paralar için dev tahminler yürütülse de günümüz gerçekleriyle uyumlu olmuyor.
20.07.2022 Ekonomi
Rusya yüzyıl sonra ilk kez temerrüde düştü!
Rusya yüzyıl sonra ilk kez temerrüde düştü! Rus ekonomisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Rusya-Ukrayna savaşının başladığı dönemde ruble değer kaybetmişti. Ancak Rusya'dan gelen doğal gaz hamlesi ile birlikte ruble savaş öncesi döneme göre bir miktar değer kazanmişti. Rusya'nın ekonomik durumu ile ilgili gelen son haber ise dikkat çekici niyelikte. Yüzyıl sonra ilk kez oluyor. Ruya borçlarını ödeyemez noktaya geldi ve resmi açıklama yapıldı. Rusya uluslararası borçlarından birini ödeyememesi nedeniyle temerrüde düştüğünü duyurdu.
27.06.2022 Ekonomi
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Dolar ve euro ile ilgili çok çarpıcı analiz! Dev banka 'Euro 1 doların altına düşebilir' diyerek açıkladı...
Dolar ve euro ile ilgili çok çarpıcı analiz! Dev banka 'Euro 1 doların altına düşebilir' diyerek açıkladı... Dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken analiz! Dev ekonomiler enflasyonla mücadele etmeye devam ediyor. Enflasyonla mücadele için faizi kullanan ABD ekonomisinde resesyon riskleri ortaya çıkmaya başladı. Goldman Sachs, ABD ekonomisinin önümüzdeki yıl resesyona girme olasılığının arttığını açıkladı. Danske Bank ise euronun 1 doların altına inebileceğini raporladı. ABD vatandaşları ise en son yaşanan 2008 krizinden sonra tasarruflarını en düşük seviyelere indirdi.
21.06.2022 Ekonomi
Davutoğlu: Çiftçilerimiz için kur korumalı mazot getireceğiz
Davutoğlu: Çiftçilerimiz için kur korumalı mazot getireceğiz Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kur korumalı mevduat düzenlemesini eleştirerek, "Çiftçilerimize bunların yaptığının aksine, kur korumalı mevduat değil, çiftçilerimiz için kur korumalı mazot getireceğiz, kur korumalı yem getireceğiz, kur korumalı gübre getireceğiz. Kurda herhangi bir artış olduğunda hiçbir çiftçimiz mazot fiyatı artışından kaygı duymayacak" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Putin kararnameye imzayı attı! 81 bin 500 dolarlık maddi yardım...
Putin kararnameye imzayı attı! 81 bin 500 dolarlık maddi yardım... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye ve Ukrayna gibi savaş bölgelerinde ölen ulusal muhafızların ailelerine 81 bin 500 dolar maddi yardım sağlanmasını öngören kararnameyi imzaladı.
6.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ruble ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ruble haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.