Reuters

Reuters

Son dakika reuters haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reuters ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reuters haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reuters

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reuters gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.391 reuters haberi bulunmuştur. Tüm reuters haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana ilk kez yakıt girişine izin verildi.
15.11.2023 Dünya
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Tel Aviv kentine geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte kameralar karşısına geçen Biden hastane saldırısıyla ilgili, "Patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor" ifadelerini kullandı.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hamas ile İsrail arasındaki çatışmaların 7. gününde Filistinli sivil can kaybı satısı artarak devam ediyor. Bombaların aralıksız yağdığı Gazze'den göç eden sivillerin konvoyunu İsrail ordusu vurdu.
13.10.2023 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Reuters’a tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Reuters’a tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki haberi nedeniyle Reuters haber ajansını kınadı.
27.06.2023 Gündem
Borsa İstanbul'da yükseliş sürer mi? Uzman isim CNN TÜRK'e yorumladı
Borsa İstanbul'da yükseliş sürer mi? Uzman isim CNN TÜRK'e yorumladı Seçimlerin ardından haftanın ikinci işlem gününde Borsa İstanbul’daki yükseliş devam etti. BIST 100'de gün içinde bankacılık endeksi liderliğinde görülen pozitif tablo, kapanışta da sürdü ve BIST 100 günü yüzde 3.8 yükselişle 4.951 puandan tamamladı. Dün son 1 ayın zirvesini gören endekste 3 günlük artış yüzde 12'ye ulaştı. Peki, Borsa İstanbul'da yükseliş sürer mi? Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, CNN TÜRK canlı yayınında yorumladı.
31.05.2023 Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi FTX’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Piyasanın büyüklüğü 800 milyar doların biraz üstünde seyrederken; Binance CEO’su Zhao geçtiğimiz hafta 24 saat içinde platformdan 1 milyar doların üzerinde varlık çekildiğini duyurdu. Blockchain analitik firması Nansen ise bu oranın 3 milyar dolar olduğunu belirtti. Kriptolarda dalgalı seyir sürse de uzmanlar bu ortamın geleneksel varlıkları olumsuz etkilemediğini söylüyor.
18.12.2022 Ekonomi
Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi?
Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi? İran'da yaşanan olayların sonucunda internete getirilen kısıtlamaların önüne geçmek isteyen ABD, Starlink hizmetine yeşil ışık yaktı. Peki, Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi?
24.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı?
Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı? Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise en büyük 9. nükleer santrali Zaporijya Nükleer Santrali'nde altı ünitesinin de enerji hattından koptuğunu duyuruldu. Reuters'a göre, santralden sorumlu devlet kurumu Energoatom, Ukrayna'da Rusya'nın elindeki Zaporizya Nükleer Santrali'ndeki operayonların tamamen durduğunu açıkladı. Peki, Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı? Zaporijya Nükleer Santrali’nde acil durum ilan edildi mi? Zaporijya Nükleer Santrali’nde son durum ne? İşte detaylar…
11.09.2022 Dünya
Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? Tayvan uçağı canlı takip…
Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? Tayvan uçağı canlı takip… Tayvan gazetesi China Times'ın haberinde, Pelosi'nin bugün yerel saatle 22.30'da (TSİ 17.30) Taipei'ye geleceği ve geceyi Ada'da geçireceği ileri sürüldü. Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Hint-Pasifik temasları çerçevesinde Çin'in giderek şiddetlenen uyarılarına rağmen Tayvan'ı ziyaret etme olasılığı Amerikan donanmasını hareketlendirdi. Peki, Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? İşte Pelosi Tayvan uçağı canlı takip linki ve diğer gelişemeler…
2.08.2022 Dünya
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi!
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Aylık toplanan MGK'nın bugün ki ana gündem maddesi; terörle mücadele kapsamında Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen harekat olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son dün İran dönüşü gazetecilerin sorularına yanıt verirken Suriye’ye operasyon konusunda da beklenen sinyali vermişti. Terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verilirken sıcak bölgede PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüler dikkat çekti. Söz konusu gelişmelerin ardından Suriye operasyonu ne zaman başlayacak, Suriye operasyonu nereye yapılacak? Sorularına da yanıt armaya başlandı. İşte Suriye operasyonunda son durum…
21.07.2022 Gündem
Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Son dakika Bitcoin yorumları!
Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Son dakika Bitcoin yorumları! Geride bıraktığımız hafta sonunda düşüş kaydeden Bitcoin’de hafta başında itibaren yukarı yönlü fiyat harekeleri görüldü. Geçen haftadan bu yana inişli, çıkışlı grafik izleyen Bitcoin yeniden düşüş eğilimine girdi. Ekonomistler, yatırımcıların karları eridikçe Bitcoin satışına yöneldiğini belirterek, 20.500 dolar seviyesine dikkat edilmesi konusunda uyarıyor. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin düşecek mi? İşte uzmanların bitcoin yorumları!
22.06.2022 Ekonomi
Pirinç krizi mi geliyor! Dünya tedirgin, küresel gıda fiyatları yükseliyor...
Pirinç krizi mi geliyor! Dünya tedirgin, küresel gıda fiyatları yükseliyor... Yeni kriz kapıda! Fiyat artışları endişe verici boyuta uşlaştı. Gıda krizi uzun süredir dünyanın gündeminde. İlk olarak Ayçiçek yağı ve şeker ile başlayan gıda krizi Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte buğdaya da sıçradı. İki ülke de dünyanın buğday ambarlarının başında geliyor.Bu nedenle savaş buğday fiyatlarının sert bir şekilde yükselmesine neden oldu. Son olarak da piriç krizinin başlayabileceği duyuruldu. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Gıda Fiyat Endeksi tarafından yayımlanan Mayıs verilerine göre, uluslararası pirinç fiyatlarının art arda beşinci ay artarak 12 ayın en yüksek seviyesine çıktığını belirtti
13.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022! Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel ekmek fiyatları...
Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022! Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel ekmek fiyatları... Uluslararası Un Sanayicileri ve Hububatçılar Birliği Avrasya Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, un fiyatları üzerindeki TMO'nun sınırlamasının yarından itibaren kalkacağını ve çuvalı 260 TL olan unun artık mevcut piyasa fiyatları göz önüne bulundurulduğunda kaba bir hesapla 400 TL civarında satılacağını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından “Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022…
1.06.2022 Ekonomi
FOX TV spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Haber spikeri Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu? Hayatı ve meslek kariyeri
FOX TV spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Haber spikeri Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu? Hayatı ve meslek kariyeri Hafta sonları Fox TV haberlerini sunan Gülbin Tosun hakkında yapılan aramalar arttı. Fox Tv spikeri Gülbin Tosun’un hayatı merak ediliyor. Peki, Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli ve de evli mi? FOX TV sunucusu Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu?
23.05.2022 Gündem
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman açıklanacak? TCMB faiz kararı saat kaçta belli olacak, anketlere göre faiz kararı beklentisi ne?
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman açıklanacak? TCMB faiz kararı saat kaçta belli olacak, anketlere göre faiz kararı beklentisi ne? ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) politika faizini yüzde 0,25-0,50 aralığına yükseltti. FED 3 yıl sonra faiz artırımına giderken gözler  Merkez Bankası'nın bugünkü faiz kararına çevrildi. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Merkez Bankası faiz kararı beklentisi…
17.03.2022 Ekonomi
Rusya Ukrayna savaşı bitti mi? Ukrayna Rusya savaşında son durum!
Rusya Ukrayna savaşı bitti mi? Ukrayna Rusya savaşında son durum! Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, müzakerelerin 4'üncü turunun bugün yapılması planlanıyor. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy bir açıklama yaparak Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleşen müzakerelere katılan heyetlerin görevinin, iki ülkenin devlet başkanlarının katılacağı bir toplantıyı organize etmek olduğunu söyledi. Peki, Ukrayna Rusya savaşında son durum ne, Rusya Ukrayna savaşı bitti mi?
14.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Rusya şehir savaşları için Ukrayna'ya Suriyeli savaşçıları getiriyor
Rusya şehir savaşları için Ukrayna'ya Suriyeli savaşçıları getiriyor Ukrayna'yı işgal eden Rus ordusu sokak savaşları için Suriyeli savaşçıları bu ülkeye getiriyor. Wall Street Journal'dan (WSJ) gelen iddia gündeme bomba gibi düştü. WSJ, Rusya'nın Ukrayna'da şehir savaşları için Suriyeli savaşçıları da kullanacağını iddia etti.
7.03.2022 Dünya
Birleşmiş Milletler: Cinsiyet eşitsizliği 21. yüzyılın en büyük sorunu
Birleşmiş Milletler: Cinsiyet eşitsizliği 21. yüzyılın en büyük sorunu Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları ve cinsiyet eşitsizliği mücadelesi gündemdeki haklı yerine taşıyor. Online PR Servisi B2Press’in incelediği Dünya Ekonomik Forumu verilerinde ise konuya dair çalışmaların bugünkü hızıyla ilerlemesi durumunda cinsiyet eşitsizliğinin son bulması için en az 135 yıl gerekeceği vurgulanıyor. Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) cinsiyet eşitsizliğini 21’inci yüzyılın en büyük zorluklarından biri olarak tanımladı.
1.03.2022 Gündem
Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Kiev son dakika haberleri!
Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Kiev son dakika haberleri! Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşın ikinci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Kiev'den patlama sesleri sıklaşmaya başladı. Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Danışmanı, onlarca askerlerin yaralandığını duyururken, Ukrayna Sınır Güçleri'nden yapılan açıklamada ise "Rus birlikleri Kuzey bölgesinden Kiev'e girdi" denildi. Ukrayna, Belarus topraklarından 4 balistik füze fırlatıldığını da açıkladı.
25.02.2022 Dünya
Rus rublesi kaç TL, 1 dolar kaç Rus rublesi? Rus rublesi ne kadar oldu? 25 Şubat 2022 Ruble dolar kuru
Rus rublesi kaç TL, 1 dolar kaç Rus rublesi? Rus rublesi ne kadar oldu? 25 Şubat 2022 Ruble dolar kuru Ruble kaç TL, 1 TL kaç Rus Rublesi? Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahale başlatmasının ardından Rus rublesi ve borsalar değer kaybediyor. Rusya Merkez Bankası ise, döviz piyasasına müdahaleye hazırlanırken, ABD Doları karşısında 89,85 seviyesine kadar gerileyen Rus Rublesi, dün 87,40-87,60 seviyelerine kadar düşmüştü. Peki, bugün Rus rublesi ne kadar oldu, Rus rublesi kaç TL? İşte 25 Şubat 2022 Ruble dolar kuru…
25.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Reuters ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reuters haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.