Ray

Ray

Son dakika ray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ray gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.988 ray haberi bulunmuştur. Tüm ray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
17.04.2024 Yerel Haberler
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, yasa dışı ticari eşya ve uyuşturucu yakalamalarında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 2024 yılının ilk 3 ayında rekor yakalamalara 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Adana'da "Rottweiler" dehşeti!  2 kişi gözaltına alındı
Adana'da "Rottweiler" dehşeti! 2 kişi gözaltına alındı Adana'da annesiyle bayram gezmesinden dönerken 4 yaşındaki kız çocuğu Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Seyhan polisleri köpeğin sahibi ve köpeği gezdiren kişiyi gözaltına aldı.
14.04.2024 Adana
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini duyurdu. Bakan Uraloğlu, yeni hat ile Kocaeli Şehir hatanesi'ne ulaşımın 15 dakikaya düşeceğini bildirdi.
16.03.2024 Gündem
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı Ticaret Bakanlığı, Ankara ve Mersin'de 252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün ele geçirildiğini açıkladı.
16.03.2024 Gündem
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan  Uraloğlu açıkladı
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi Gümrük Muhafaza ekiplerince, İstanbul Ambarlı Limanına gelen bir konteynere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 22 kilo 500 gram ağırlığında ve yaklaşık 36 milyon Türk Lirası değerinde metamfetamin maddesi ele geçirdi.
17.02.2024 Gündem
Kadıköy’de tramvay kazası! Torununu korumak isterken hayatını kaybetti, işte o anlar
Kadıköy’de tramvay kazası! Torununu korumak isterken hayatını kaybetti, işte o anlar Kadıköy’de geçtiğimiz Perşembe günü tramvay hattına giren torununu kurtarmak isteyen yaşlı kadın, dengesini kaybedip düşerek seyir halindeki tramvayın altında kaldı. Hayatını kaybeden yaşlı kadının tramvayın altında kaldığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı.
10.02.2024 Gündem
Havaalanı polisini şok eden olay
Havaalanı polisini şok eden olay Bursa'nın Yenişehir İlçesindeki DHM Yenişehir Havaalanı'nda X Ray cihazından geçerken uyarı veren 6 yaşındaki çocuğun çantasından çıkan silahlar polisi şok etti.
23.01.2024 Vatan TV
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
11.01.2024 İddaa
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
Hindistan, uzaya gözlem uydusu fırlattı
Hindistan, uzaya gözlem uydusu fırlattı Hindistan’da bugün başarıyla uzaya fırlatılan X-ray Polarimeter Satellite (XPoSat) gözlem uydusu, kara delikler gibi astronomik nesneleri inceleyerek, bilim insanlarının bilgilerini geliştirmelerine yardımcı olacak.
1.01.2024 Gündem
Ekipler ele geçirdi! Tam 3 milyon 590 bin lira değerinde
Ekipler ele geçirdi! Tam 3 milyon 590 bin lira değerinde Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu bir kişinin valizinden lüks markalara ait yaklaşık 3 milyon 590 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi.
5.12.2023 Gündem
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ekim ayında ülke çapında yürütülen operasyonlar ile, kanser ve şeker hastalığı tedavisinde kullanıldığı tespit edilen yaklaşık 5 milyon Türk Lirası değerinde 177 kutu ilaç ve 12 adet enjektör ile, yaklaşık 22 milyon Türk Lirası değerinde 552 bin 956 adet elektronik sigara cihazı, elektronik sigara aksamı ve sarf malzemesi ele geçirdi.
27.10.2023 Gündem
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 58 kilogram kokain, 30 kilogram morfin, 12 kilogram metamfetamin olmak üzere toplam 74 milyon lira değerinde 100 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
21.10.2023 Yaşam
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (NGS) 390 ton kaldırma kapasiteli ilk kutup vincinin işletmeye alındığı duyuruldu. Vincin, Akkuyu NGS’nin 1’inci güç ünitesinin yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacağı belirtildi.
19.10.2023 Ekonomi
İstanbul’a yeni metro! Bakan Uraloğlu açılış için tarih verdi
İstanbul’a yeni metro! Bakan Uraloğlu açılış için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da yapımı süren yeni metro hattının açılışı için tarih verdi. Bakan Uraloğlu, hattın ekonomik olarak 6.1 milyar dolarlık katkı sağlayacağını açıkladı.
15.10.2023 Yaşam
İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon 236 bin TL değerinde tilki kuyruğu yakalandı! 4 valizle geldiler
İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon 236 bin TL değerinde tilki kuyruğu yakalandı! 4 valizle geldiler Ticaret Bakanlığı'na bağlı İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan bir çiftin valizlerinde yaptığı aramada, piyasa değeri 1 milyon 236 bin TL olan vakumlanmış halde 10 bin 300 adet tilki kuyruğu ele geçirildi.
12.10.2023 Yaşam
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda, bir konteyner içerisinde getirilen toplam 21 milyon 782 bin lira değerinde kablosuz hoparlörden kol saatine çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi.
10.10.2023 Gündem
Edirne'de yakalandı! Otomobilin gaz deposundan servet çıktı
Edirne'de yakalandı! Otomobilin gaz deposundan servet çıktı Edirne Kapıkule sınır kapısının karşısında bulunan Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo gümrük kapısında görevli memurlar, ülkeden çıkış yapan araçlarda yapılan üç inceleme sırasında 522 bin 710 euro beyan edilmemiş para buldu.
30.09.2023 Yaşam
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı
'Akvaryum taşı' dedi gerçek bambaşka çıktı! Turistlerin oyunu ortaya çıktı Belçikalı turist çift, ülkelerine dönüşte Antalya Havalimanı’nda çantalarında bulunan ve “Akvaryuma koymak için topladık” dedikleri taş parçaları nedeniyle gözaltına alındı. Adli kontrolle serbest bırakılan Belçikalı çifte yurtdışı yasağı getirildi. Olay, Belçika medyasında mağduriyet gibi yansıtıldı ve Türkiye aleyhine bir kampanyaya dönüştü. Oysa ki Antalya Müzesi uzmanları taşların Roma Dönemi’nden kalma olduğunu tespit etti. O taşlar müzede korumaya alındı.
29.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.