Protesto Edildi

Protesto Edildi

Son dakika protesto edildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protesto edildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protesto edildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protesto Edildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protesto edildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.128 protesto edildi haberi bulunmuştur. Tüm protesto edildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret gerçekleştirdiği Filipinler'in başkenti Manila'da, “Savaş suçlusu, hoş gelmedin” yazılı pankart taşıyan göstericiler tarafından protesto edildi.
19.03.2024 Dünya
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı!
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim.” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.  
8.03.2024 Vatan TV
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Azerbaycan, Fransa elçiliğinin iki çalışanını ‘istenmeyen kişi’ ilan etti
Azerbaycan, Fransa elçiliğinin iki çalışanını ‘istenmeyen kişi’ ilan etti Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Fransa’nın Bakü Büyükelçiliği’nde görevli iki kişiyi ‘istenmeyen kişi’ ilan ederek ülkeyi terk etmesi için 48 saat süre verdi.
26.12.2023 Dünya
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı Afrika ülkelerinden Fransa'ya peş peşe darbeler gelmeye devam ediyor. En son Nijer'de askeri darbenin ardından ülkeden ayrılması istenen Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Sylvain Itte, Nijer'den ayrıldı. Macron büyükelçisinin Nijer'den ayrılmayacağını açıklayıp diplomatlarını ülkede rehin tutuluduğunu belirtmişti.
27.09.2023 Dünya
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki (GKRY) akaryakıt istasyonu sahipleri Rumların KKTC'den yakıt almasını protesto etti. Eylem nedeniyle Metehan Sınır Kapısı’ndaki geçişler bir süreliğine durdu.
27.06.2023 Dünya
Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı
Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı Geçtiğimiz hafta Brighton'a evinde 2-1 kaybeden Chelsea'de kulüp başkanı Todd Boehly'in soyunma odasına inerek oyuncularına tepki gösterdiği ortaya çıktı.
18.04.2023 İngiltere
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
Doğu Türkistan'da 30 kişinin hayatını kaybettiği yangın İstanbul'da protesto edildi
Doğu Türkistan'da 30 kişinin hayatını kaybettiği yangın İstanbul'da protesto edildi  Doğu Türkistan'da 30 katlı bir binada çıkan yangında 30 kişi hayatını kaybetti. Sarıyer'de eylem yapan 500 kişilik Uygur Türkü, yangında Çin yetkililerinin ihmali olduğunu söyleyerek protesto etti. 
26.11.2022 Gündem
Hamsik'in sabrı taştı! Oyundan çıkarken Abdullah Avcı'ya tepki
Hamsik'in sabrı taştı! Oyundan çıkarken Abdullah Avcı'ya tepki Dün akşam Kasımpaşa karşısında pozisyon bulmakta oldukça zorlanan Trabzonspor'da Marek Hamsik'in oyundan alınması tecrübeli futbolcuyu oldukça şaşırttı.
11.10.2022 Trabzonspor
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor
Rusya’da kısmi seferberlik karşıtı gösteriler devam ediyor Rusya'ya bağlı Kuzey Kafkasya ülkelerinden Dağıstan'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik kararı protesto edildi. Protesto sırasında gözaltına alınan bir gösterici, kendisine tokat atan polise kafa atarak karşılık verdi.
25.09.2022 Dünya
Ege'de Yunanistan tarafından gemiye ateş açıldı! Türk botlarını görünce hemen kaçtılar
Ege'de Yunanistan tarafından gemiye ateş açıldı! Türk botlarını görünce hemen kaçtılar Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "10 Eylül 2022 tarihinde saat 13.27’de Çanakkale VTS (Gemi Trafik Hizmetleri) tarafından Çanakkale ili Bozcaada 11 deniz mili güneybatısında uluslararası sularda seyir halinde olan Komoros bayraklı “Anatolian” isimli Ro-Ro gemisine 2 Yunanistan Sahil Güvenlik unsuru tarafından taciz ateşi açıldığının bildirilmesi üzerine olay mahalline derhal 2 Sahil Güvenlik Botu sevk edilmiş, bölgeye intikal eden Türk Sahil Güvenlik Botlarının Yunan unsurları tarafından tespit edilmesi üzerine Yunan unsurları bölgeyi süratle terk etmiştir." bilgisi verildi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre; 2 Yunan Sahil Güvenlik unsuru tarafından uluslararası sularda, Komoros Bayraklı 'Anatolian' isimli gemiye taciz ateşi açılması sonrası Dışişleri Bakanlığı harekete geçerek Yunanistan nezdinde Ankara ve Atina'da derhal girişimlerde bulundu.
10.09.2022 Gündem
Macron Cezayir'de protesto edildi
Macron Cezayir'de protesto edildi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cezayir'in Oran kentinde halkla bir araya geldiği sırada protestoyla karşılaştı.
27.08.2022 Dünya
Tayland Başbakanı görevi bırakmadı, ülkede protestolar başladı
Tayland Başbakanı görevi bırakmadı, ülkede protestolar başladı Tayland'da askeri darbe sonrası başbakanlığı devralan Chan-o-cha'nın görev süresinin dolmasına rağmen başbakanlığı bırakmaması üzerine ülkede protestolar başladı.
23.08.2022 Dünya
Şişli'deki tarihi binanın yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi
Şişli'deki tarihi binanın yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi Şişli'de, erken Cumhuriyet dönemine ait olduğu değerlendirilen binanın, tarihi bina olarak tescil edilme çalışmaları sürerken, kepçeyle yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi. Basın açıklamasında, binanın orijinaline sadık kalınarak yeniden yapılması talep edildi. Öte yandan, inşaat firmasının isim tabelasının kaldırılmış olduğu görüldü.
12.08.2022 Yaşam
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın (32) saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olan, fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği belirlenen ve savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla Muğla Valiliği tarafından 2 ay açığa alınmasına karar verilen Dr. Tahir Tarımer, Sağlık Bakanlığı'nca memurluktan ihraç edildi.
2.08.2022 Gündem
ABD’de 17 yaşındaki genç, polisler tarafından defalarca yumruklandı
ABD’de 17 yaşındaki genç, polisler tarafından defalarca yumruklandı ABD’nin Illinois eyaletinde üzerinde silah bulunduğu iddia edilen ve trafik denetimi sırasında polisten kaçan 17 yaşındaki genç, polis tarafından yere yatırılarak defalarca yumruklandı.
31.07.2022 Dünya
Konya Şehir Hastanesi'nde korkunç olay! Vurulan doktor hayatını kaybetti, saldırgan intihar etti
Konya Şehir Hastanesi'nde korkunç olay! Vurulan doktor hayatını kaybetti, saldırgan intihar etti Konya’da kardiyoloji uzmanı doktor, çalıştığı hastanede uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Bir hastanede güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen katil zanlısı silahını kendine ateşleyerek intihar etti. Hacı Mehmet Akçay’ın annesi Kezban Akçay'ın 7 Haziran günü geçirdiği kalp krizi sonucu Yunak Devlet Hastanesi'nden sevkle Konya Şehir Hastanesi'ne getirildiği, burada doktor Ekrem Karakaya tarafından anjiyo ameliyatı yapıldığı, bir gün sonra da yaşamını yitirdiği bildirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun." dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı açıklamada, "Doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesini, vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Ekrem Karakaya'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından meslektaşlarının gözyaşları içerisinde Kayseri'yi uğurlandı. Uğurlama törenine çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
6.07.2022 Yaşam
Uzman çavuşu alkışlı protestoda flaş gelişme! O doktor açığa alındı
Uzman çavuşu alkışlı protestoda flaş gelişme! O doktor açığa alındı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde apandist ameliyatı olan ve taburcu edilirken, Dr. Tahir Tarımer'i darbettiği iddiasıyla hastane personelinin alkışlı protestoda bulunduğu Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın, izlenen güvenlik kamera kayıtlarında suç unsunu oluşturabilecek davranışta bulunmadığı ortaya çıktı. Açığa alınan Aladağlı görevine dönerken, idari soruşturma kapsamında darp iddiasında bulunan Dr. Tarımer açığa alındı. Sağlık Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen 1 müfettiş ise alkışlı protestoda bulunan 85 hastane personelinin ifadesini almaya başladı.
14.06.2022 Gündem
Tanju Özcan, kendisini protesto edenlere dans ederek karşılık verdi
Tanju Özcan, kendisini protesto edenlere dans ederek karşılık verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, AK Parti’li meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik sözleri belediye binası önünde protesto edildi. Protesto gösterisini makam odasının penceresinden izleyen Özcan, el sallayarak, dans etti.
2.06.2022 Siyaset
Kız yurdunu karıştıran olay! 'Ahlaksız teklifte de bulunmadım' dedi ve karar verildi
Kız yurdunu karıştıran olay! 'Ahlaksız teklifte de bulunmadım' dedi ve karar verildi Eskişehir’de gece yarısı kız öğrenci yurduna izinsiz girerek sosyal medyada gündem olan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
20.04.2022 Yaşam
Rusya Hollanda, Belçika ve Lüksemburglu diplomatları sınır dışı ediyor
Rusya Hollanda, Belçika ve Lüksemburglu diplomatları sınır dışı ediyor Rusya Dışişleri Bakanlığı, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’tan bazı diplomatların “istenmeyen kişi” ilan edildiğini duyurarak bu kişilerin Rusya’yı terk etmesi gerektiğini belirtti.
19.04.2022 Dünya
Çin’de yeni virüs alarmı! Şanghay nerede, Şanghay’da neler oluyor? Çin’de süresiz karantina mı uygulanıyor?
Çin’de yeni virüs alarmı! Şanghay nerede, Şanghay’da neler oluyor? Çin’de süresiz karantina mı uygulanıyor? Çin'in Şanghay şehrinde artan koronavirüs vakaları sebebiyle milyonlarca kişiye uygulanan karantina uygulaması belirsiz süreyle uzatıldı. Kentte gıda, ilaç ve bakım hizmetlerinde sıkıntıların yaşandığı belirtildi. Peki, Şanghay nerede, Şanghay’da neler oluyor? İşte Çin Şanghay’daki son durum…
11.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Protesto Edildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protesto edildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.