Gazete Vatan Logo
İngiltere Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı

Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı

Geçtiğimiz hafta Brighton'a evinde 2-1 kaybeden Chelsea'de kulüp başkanı Todd Boehly'in soyunma odasına inerek oyuncularına tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı

Teknik direktörlük değişiminin ardından kötü sonuçlar almaya devam eden Chelsea'de gerilim devam ediyor. Son olarak Brighton'a 2-1 yenilerek mağlubiyet serisine devam eden kulüpte başkan Todd Boehly, sinirlerine hakim olamadı ve soyunma odasına inerek oyuncularına tepki gösterdi.

LİGDE 11'İNCİ SIRADA

Thomas Tuchel ile yollarını ayırdıktan sonra Graham Potter'la sözleşme imzalayan Chelsea, Potter'ın aldığı kötü sonuçların ardından sözleşmesini feshetti ve Frank Lampard'la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Ancak Lampard'ın gelmesi ile beraber galibiyet alamayan Chelsea son olarak ligde Brighton'a 2-1 yenilerek 39 puanla 11'inci sırada bulunuyor.

PROTESTO EDİLDİ

Brigton maçının ardından adeta hayal kırıklığına uğrayan Boehly, bazı taraftarlar tarafından protesto edildi. Roman Abramovich'ten görevi devralmasının ardından bu yana transferlere 600 milyon sterlinin üzerinde bir harcama yapan Boehly, yapılan transflerden istenen etkiyi alamayınca tartışmalar başladı.

'UTANÇ VERİCİ'

Alınan mağlubiyetlerden dolayı oldukça sinirlenen Boehly'nin Brighton yenilgisinin ardından soyunma odsaına girerek oyuncularına sinirlendiği söylendi. The Telegraph'ın haberine göre Boehly soyunma odasına indikten sonra Lampard'ın maç sonrası analizlerini bitirmesinin ardından, oyuncuların performanlarının "Utanç verici" olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

'BOEHLY'NİN SOYUNMA ODASINA GİRMESİ BENİ RAHATLATIYOR'

Teknik direktör Frank Lampard, yapmış olduğu açıklamada Boehly'yi savundu. "Boehly'nin soyunma odsına girmesi beni rahatlatıyor. Bir mal sahibi çok yatırım yaptığında, istedikleri konuma sahip olmak onların ayrıcalığıdır, bu onların tutkusunu gösterir." dedi.

'BUNU NORMAL KARŞILIYORUZ'

Lampard gibi başkanı hakkında konuşan Kepa, "Başkanımız Boehly, zaten her maç soyunma odasına inip bizlerle konuşuyor. Her maç farklı sohbetler oluyor, bunu gayet normal karşılıyoruz." dedi.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid' 2-0 yenilen Chelsea, bugün rövanş maçında saat 22.00'de Real Madrid'le karşılaşacak.

Gazete Vatan

" rel="box">Gazete Vatan