Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Hamsik'in sabrı taştı! Oyundan çıkarken Abdullah Avcı'ya tepki

Hamsik'in sabrı taştı! Oyundan çıkarken Abdullah Avcı'ya tepki

Dün akşam Kasımpaşa karşısında pozisyon bulmakta oldukça zorlanan Trabzonspor'da Marek Hamsik'in oyundan alınması tecrübeli futbolcuyu oldukça şaşırttı.

Hamsik'in sabrı taştı! Oyundan çıkarken Abdullah Avcı'ya tepki

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa'yı Akyazı'da ağırladı. Bordo-mavili takım, sezona kötü başlayan ancak Şenol Can yönetiminde toparlanan Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla liderlik koltuğuna oturma fırsatını tepen Karadeniz ekibi kendi sahasındaki yenilmez serisini 29 maça çıkardı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 17'ye İstanbul ekibi ise 13'e yükseltti.

Bordo-mavili takım UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü saat 22.00'de Monaco'yu konuk edecek. Geçen hafta Fransa'da oynanan maçı Monaco 3-1 kazanmıştı. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

YUVAYA DÖNEN YUSUF YAZICI'YA TEPKİ

Fransız ekibi Lille'den 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katılan Yusuf Yazıcı beklenen performansın altında kaldı. Çok sayıda pas hatası yapan deneyimli futbolcu, bazı taraftarlar tarafından protesto edildi. Teknik direktör Abdullah Avcı, 60. dakikada milli futbolcuyu oyundan alırken, sahaya bir başka transfer Gbamin'i sürdü.

HAMSIK'TEN OYUNDAN ÇIKARKEN TEPKİ

Haberin Devamı

Zorlu mücadelenin en önemli pozisyonu 57. dakikada yaşandı. Yusuf Yazıcı'nın pasında sol çaprazda topla buluşan Marek Hamsik'in vuruşunda günün başarılı ismi Ertuğrul Taşkıran gole izin vermedi. Bu pozisyonun ardından teknik direktör Abdullah Avcı oyuncu değişikliğine gitti. Slovak yıldızı oyundan çıkaran deneyimli teknik adam, Umut Bozok'u sahaya sürdü.

SÜPER LİG'DE SKORA KATKI YAPAMADI

Bu değişiklikten memnun olmayan Marek Hamsik el hareketiyle Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi. Futbol otoriteleri ve taraftarların çoğunluğu yıldız futbolcunun oyundan çıkmaması görüşünde birleşti. Hamsik bu sezon Süper Lig'de süre aldığı 5 maçta skora henüz katkı yapamadı. 35 yaşındaki futbolcunun UEFA Avrupa Ligi'nde tek asisti bulunuyor.

Hamsik 90 dakikanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kafamızı kaldırıp daha çok çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gazete Vatan

" rel="box">Gazete Vatan