Protesto

Protesto

Son dakika protesto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protesto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protesto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protesto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protesto gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.301 protesto haberi bulunmuştur. Tüm protesto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Numan Kurtulmuş: Türkiye bütün kurumlarıyla Filistin halkının yanındadır
Numan Kurtulmuş: Türkiye bütün kurumlarıyla Filistin halkının yanındadırTBMM Başkanı Kurtulmuş, Filistin Ulusal Konseyi Başkanı Ravhi Fattuh ile Meclis'teki makamında bir araya geldi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye bütün kurumlarıyla, hükümetiyle, TBMM ile ve diğer kurumları ile hepsinden önemlisi milletiyle birlikte, tamamıyla Filistin davasının yanındadır. Bundan sonraki süreçte, Filistin'in özgürleşeceğine ve tam manasıyla özgür, egemen, toprak bütünlüğü sağlanmış, 1967 sınırlarında başkenti Kudüs olan bir Filistin devletinin en kısa süre içerisinde hayata geçeceğine yürekten inanıyorum" dedi.
16.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Filistin'in Geleceği Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi ile uluslararası örgütlerin İsrail'in şımarıklıkları karşısında nasıl büyük acze düştüklerini hep beraber yüzümüz kızararak takip ettik. İnsan hakları örgütlerinin, küresel medya organlarının, konu Gazze'de öldürülen masum çocukların hakları olunca nasıl üç maymunu oynadığına şahitlik ettik" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İsrail durdurulmadığı takdirde bu yayılmacılığın nereye uzanacağını tahmin edebiliyoruz. Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyor, her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.
15.10.2024Gündem
Kahramanmaraş'ta adliyenin önünde eşini bıçaklayan koca tutuklandı, avukatlar saldırıyı kınadı
Kahramanmaraş'ta adliyenin önünde eşini bıçaklayan koca tutuklandı, avukatlar saldırıyı kınadıKahramanmaraş'ta, boşanma davası duruşmasından çıkışta eşi Dilber Kılınç'ı (43) bıçaklayarak ağır yaralayan Vedat Kılınç (45), tutuklandı. Kahramanmaraş Barosu avukatları ise adliye önünde saldırıyı kınadı.
10.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki “2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Son zamanlardaki şiddet olayları hakkında konuşan Erdoğan, "Eskişehir'de camii bahçesinde vatandaşlarımıza saldırı oldu, polis memurumuz alçakça şehit edildi. Cuma günü iki genç kızımız vahşi cinayete kurban gitti. Ailelerine baş salığı diliyorum. Fail de mağdur da gençlerimizden oluşuyor. Bu hadiselerin önüne geçecek adımları atmazsak batılı ülkelerin sorunları ile bizim de yüzleşmemiz kaçınılmazdır." dedi.
8.10.2024Gündem
AK Partili Kadınlar Filistin'e destek açıklaması yaptı
AK Partili Kadınlar Filistin'e destek açıklaması yaptıAK Parti Genel Merkez Kadın Kolları üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının 1'inci yılında Filistinlilere destek açıklaması yaptı.
7.10.2024Gündem
Adana Demirspor'un yeni başkanı belli oldu
Adana Demirspor'un yeni başkanı belli olduAdana Demirspor'un yeni başkanı belli oldu. Murat Sancak, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada 7 Ekim tarihi itibarıyla başkanlığa Bedirhan Durak'ın atandığını bildirdi.
7.10.2024Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makamlar rütbeler oturulan koltuklar değişebilir molalar olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makamlar rütbeler oturulan koltuklar değişebilir molalar olabilirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti tarafından düzenlenen "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programına katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamas sadece bir bahanedir, Hizbullah sadece bir bahanedir. Yemen, Suriye, İran sadece birer bahanedir. İşgal ve istila politikasını meşrulaştırmak için İsrail hükümeti her gün yeni bir mazeret üretmektedir. İslam âlemini, İsrail saldırganlığının önüne geçmek için ekonomik ve ticari tedbirleri devreye almaya çağırıyorum “ dedi.
5.10.2024Gündem
Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a tepki: 'Ya hallet, ya devret'
Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a tepki: 'Ya hallet, ya devret'Adana Demirspor'un kötü gidişatını nedeniyle mavi-lacivertli ekibin taraftar grubu olan “Şimşekler” başkan Murat Sancak'ı protesto ederek kulüp tesisleri önünde ‘Ya hallet ya devret' diyerek tepki gösterdi.
5.10.2024Adana
Avukatlık asgari ücret tarifesi belirlendi
Avukatlık asgari ücret tarifesi belirlendiTürkiye Barolar Birliğince (TBB) hazırlanan yeni avukatlık asgari ücret tarifesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Avukatlara büroda sözlü danışmanın ilk saatinin ücreti 3 bin 500 lira olarak belirlenirken, dilekçe yazılması, ihbarname, ihtarname ve protesto düzenlenmesinde ücret 4 bin 500 lira oldu.
3.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de İsrail çağrısı: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de İsrail çağrısı: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki 79. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kürsüsünden dünyaya hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi, Gazze soykırımının önüne geçmek, bu zulme, bu barbarlığa 'dur' demek için daha neyi bekliyorsunuz? Filistin halkıyla birlikte kendi vatandaşlarının canını tehlikeye atan katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?" açıklamasında bulundu.
24.09.2024Gündem
Ayşenur'un ölümü üzerindeki sır perdesi aralanıyor! Washington Post görgü tanıkları ile görüştü, İsrail askerlerinin görüntülerini yayınladı
Ayşenur'un ölümü üzerindeki sır perdesi aralanıyor! Washington Post görgü tanıkları ile görüştü, İsrail askerlerinin görüntülerini yayınladıİsrail ordusunun, Nusayrat Mülteci Kampı'nda yerinden edilen sivillerin sığındığı, UNRWA'ya ait bir okula düzenlediği saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 18 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres Gazze'de yaşanılanların kabul edilemez olduğunu söyledi. Öte yandan ABD Kongre üyeleri Ayşenur Eygi'nin öldürülmesiyle ilgili bağımsız soruşturma çağrısında bulunurken, Washington Post gazetesi İsrail yalanını ortaya çıkardı.
12.09.2024Dünya
Adana'da sağlıkçılardan doktorun darp edilmesine tepki!
Adana'da sağlıkçılardan doktorun darp edilmesine tepki!Adana'da sağlıkçılar, aile sağlığı merkezinde görevli doktor Can Cevher Gürler'in, tartıştığı kişi tarafından darbedilmesine tepki gösterdi.
12.09.2024Adana
Gökhan Akkan'ın yeni adresi belli oluyor! Anlaşma sağlandı
Gökhan Akkan'ın yeni adresi belli oluyor! Anlaşma sağlandıÇaykur Rizespor'da Fenerbahçe'ye karşı 5-0 kaybedilen maçtaki performansı nedeniyle taraftarlar tarafından protesto edilen kaleci Gökhan Akkan'ın yeni adresi belli oluyor.
11.09.2024Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağızCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Erdoğan, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadeleriin kullandı.
9.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcıları İstanbul ve İzmir'e ses çıkarmıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcıları İstanbul ve İzmir'e ses çıkarmıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gölcük Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"nde konuştu. İstanbul'da Vaniköy'deki kaçak villa inşaatına ve İzmir Körfezi'ndeki çevre felaketine dikkat çeken Erdoğan "Gezi olaylarında 3-5 ağacın yeri değişti diye sokakları yakıp yıkanların durumunu görüyorsunuz. Muhalefet İstanbul Boğazı'nda yaşanan çevre talanına sessiz. İstanbul'da yaşanan çevre talanıyla ilgili tek bir cümle bile kurmuyorlar. Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcılarının hiçbiri ortada yok. Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar." dedi.
7.09.2024Gündem
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildi
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildiİsrail askerleri Türk asıllı insan hakları aktivisti Ayşenur Ezgi Eygi'yi katletti. Eygi'nin öldürülmesi sonrası tepkiler çığ gibi geldi.
7.09.2024Dünya
Seferleri iptal edilen Karadağ yolcuları iki gündür İstanbul Havalimanı'nda bekliyor: Yolcular protesto ediyor
Seferleri iptal edilen Karadağ yolcuları iki gündür İstanbul Havalimanı'nda bekliyor: Yolcular protesto ediyorKaradağ'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air Montenegro'nun İstanbul-Tivat seferi iptal edildi. Seferleri iptal edilen ve iki gündür Karadağ'a gidemeyen yolcular İstanbul Havalimanı'nda protesto ederek duruma tepki gösterdi.
23.08.2024Gündem
İsrail'de zorunlu askerlik ayaklanması! Ortalık karıştı, polisten sert müdahale
İsrail'de zorunlu askerlik ayaklanması! Ortalık karıştı, polisten sert müdahaleİsrail polisi, Ultra Ortodoks Yahudiler'in (Harediler) zorunlu askerlikten muaf olmak için gerçekleştirdikleri protestoyu yasadışı ilan ettiğini açıkladı. Askere gitmemek için protesto düzenleyen göstericiler İsrail polisinin sert müdahalesi ile karşı karşıya kaldı
21.08.2024Dünya
Ayasofya'da Büyük Gazze Mitingi! Binlerce kişi İsrail'i protesto etti
Ayasofya'da Büyük Gazze Mitingi! Binlerce kişi İsrail'i protesto ettiSuikaste uğrayan Haniye’nin son çağrısı kapsamında Ayasofya Meydanı’nda, Filistin’le dayanışma için miting gerçekleştirildi.
3.08.2024Gündem
Efkan Ala'dan CNN TÜRK'e özel açıklamalar: Türkiye Filistinli kardeşlerinin yanında olacaktır
Efkan Ala'dan CNN TÜRK'e özel açıklamalar: Türkiye Filistinli kardeşlerinin yanında olacaktırAK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Hamas lideri Haniye'ye düzenlenen saldırıyı CNN TÜRK'te yorumluyor. Ala, "Haniye uğradığı saldırıyla şehit oldu. Edindiğim bilgilere göre havadan saldırı yapıldı. Saldırı gece 1-2 gibi yapıldı. Bu saldırı küresel bir kriz. Allah'tan rahmet diliyorum, cinayet şebekesini de şiddetle lanetliyorum. Türkiye Filistinli kardeşlerinin yanında olacaktır." dedi.
31.07.2024Gündem
İsrail Beyrut’ta hava saldırısı düzenledi! Hizbullah’ın kalesinde şiddetli bir patlama meydana geldi
İsrail Beyrut’ta hava saldırısı düzenledi! Hizbullah’ın kalesinde şiddetli bir patlama meydana geldiHizbullah ile aralarındaki gerilimin yükselmesi ile yeni bir savaşın eşiğine gelen İsrail karıştı. IDF soruşturması kapsamında 9 İsrailli askerin gözaltına alınması aşırı sağcıları kızdırdı. Askeri üssü işgal eden göstericiler güvenlik güçleri ile çatıştı. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde 7 ayrı bölgede 10 hedefe saldırı düzenlediğini açıklarken Hizbullah Hareketi, bir mensubunun öldüğünü duyurdu. Hizbullah ayrıca Lübnan hava sahasını ihlal eden İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının "hava savunma biriminin" verdiği karşılık üzerine geri dönmek zorunda kaldığını açıkladı. Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Dahiye bölgesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. İsrail, hava saldırısı düzenlediğini doğruladı.
30.07.2024Dünya
Bangladeş'te protestolar sürüyor: Ölenlerin sayısı 211'e çıktı
Bangladeş'te protestolar sürüyor: Ölenlerin sayısı 211'e çıktıBangladeş'te Bağımsızlık Savaşı'na katılanların ailelerine "kamuda kontenjan" ayrılmasının ardından başlayan protestolarda hayatını kaybedenlerin sayısı 211'e yükseldi.
27.07.2024Dünya
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protesto
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protestoABD Kongresinin önemli isimlerinden Senatör Bernie Sanders ile eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Kongre'ye hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Tlaib'in, Netanyahu'nun konuşması boyunca elinde tuttuğu "savaş suçlusu" yazan küçük bir pankart da zaman zaman kameralara yansıdı ve sosyal medyada büyük destek topladı.
24.07.2024Dünya
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandı
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandıİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington DC'de ABD Kongresinde konuştu. Konuşması öncesi Kongre'de ayakta alkışlanan Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yapacağı konuşma öncesinde çok sayıda Filistin destekçisi tarafından protesto edildi. Göstericiler, Başbakan Netanyahu ve savaş karşıtı pankart ve dövizler taşıdı.
24.07.2024Dünya
Kenya Devlet Başkanı William Ruto Nairobi'de protesto edildi
Kenya Devlet Başkanı William Ruto Nairobi'de protesto edildiKenya'nın başkenti Nairobi'de toplanan göstericiler, hükümetin ekonomik politikalarını ve vergi düzenlemesini öngören '2024 Finans Tasarısı'na tepki göstererek, Kenya Devlet Başkanı William Ruto'yu protesto etti.
23.07.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Protesto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protesto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.