Protesto

Protesto

Son dakika protesto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protesto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protesto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protesto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protesto gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.325 protesto haberi bulunmuştur. Tüm protesto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google'da İsrail krizi! Protesto edenleri kovdu, şirket çalışanlarını tehdit etti
Google'da İsrail krizi! Protesto edenleri kovdu, şirket çalışanlarını tehdit etti Google, İsrail hükümeti ile yaptığı 1.2 milyar dolarlık iş anlaşmasını protesto eden 28 çalışanını işten çıkarırken 9 kişinin de gözaltına alındığı duyuruldu. Şirket yetkilileri ise çalışanları tehditkar sözlerle uyardı.
18.04.2024 Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beyoğlu’nda İsrail protestosu olayları ile ilgili 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını ve mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı?
Ali Koç'un inadı kriz çıkardı! Hiçbirini dinlemedi, U19 takımını cezalandırdı: Senin umurunda mı? Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Ancak Fenerbahçe yönetimi, TFF'yi protesto etmek için Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkma kararı aldı. Bu karar spor kamuoyunda büyük olay yaratırken Ali Koç'un sözleri adete camiada kriz çıkardı. Süper Kupa öncesi o isimler Ali Koç’a seslendi: Bu çocuklara yazık...
5.04.2024 Fenerbahçe
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'nda protestoya müdahale
İstanbul Adalet Sarayı'nda protestoya müdahale İstanbul Adalet Sarayı'nda Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın memnu hakkının geri alınmasını protesto eden gruba polis müdahale etti.
3.04.2024 Gündem
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret gerçekleştirdiği Filipinler'in başkenti Manila'da, “Savaş suçlusu, hoş gelmedin” yazılı pankart taşıyan göstericiler tarafından protesto edildi.
19.03.2024 Dünya
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı 14 Mart, Türkiye'de Tıp Bayramı'nın kutlandığı bir gün. Tıp Bayramı, özellikle sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir anlam taşıyor. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, mesleklerinin önemini vurgulamak için yoğun çalışma temposuna rağmen, başkalarının hayatını kurtarmak için verdikleri özverili çabaları onurlandırmak amacıyla kutlanan 14 Tıp Bayramı’nın tarihçesi sorgulanıyor. Peki, Tıp Bayramı nedir, Tıp Bayramı neden 14 Mart?
14.03.2024 Gündem
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı!
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim.” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.  
8.03.2024 Vatan TV
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
7.03.2024 Beşiktaş
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto Bugün Lahey'de beş ülke söz alacak, gözler Türkiye'de olacak. Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Amerikan Hava Kuvvetleri askeri, "Artık soykırımın suç ortağı olmayacağım" diyerek kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Dünya
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
Ankaragücü maçında Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!
Ankaragücü maçında Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto! Süper Lig'in zirvesi için kritik önemde olan maçta Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan karşılaşma esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.
19.02.2024 Galatasaray
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın ana binasını basan kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.
1.02.2024 Gündem
Önce Okan Buruk, sonra Erden Timur! Kerem Aktürkoğlu dayanamadı, yüzüne söyledi
Önce Okan Buruk, sonra Erden Timur! Kerem Aktürkoğlu dayanamadı, yüzüne söyledi Galatasaray taraftarları ıslıklamıştı. Kerem Aktürkoğlu ile kritik görüşme gerçekleşti. Gaziantep FK karşılaşmasında oyundan çıkarken Galatasaraylı tribünler tarafından protesto edilen Kerem Aktürkoğlu için camia harekete geçti. İşte kritik görüşmenin detayları...
31.01.2024 Galatasaray
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Protesto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protesto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.