19 Mayıs

19 Mayıs

Son dakika 19 MAYIS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 19 MAYIS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 19 MAYIS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

19 Mayıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 19 mayıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.507 19 mayıs haberi bulunmuştur. Tüm 19 mayıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz'da bayrak asılır mı, bayraklar yarıya iner mi? 15 Temmuz'da resmi kurumlara (kamu kurumlara) bayrak asılacak mı?
15 Temmuz'da bayrak asılır mı, bayraklar yarıya iner mi? 15 Temmuz'da resmi kurumlara (kamu kurumlara) bayrak asılacak mı?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlanıyor. Milli Bayramlarda ve çeşitli özel günlerde Türk bayrağı resmi kurumlara ya da özel kurumlara asılıp asılmadığı bu kapsamda merak ediliyor. 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında ölen 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için genel tatil günü ilan edildi. Peki, 15 Temmuz’da bayrak yarıya iner mi, 15 Temmuz'da bayrak asılır mı?
15.07.2024Gündem
Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilirkişi raporu hazırlandı
Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilirkişi raporu hazırlandıİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında çekilen görüntülere ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı.
9.07.2024Fenerbahçe
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılar
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılarAdana'da 17 yaşındaki çocuk üç tekerlekli motosikleti sahibiyle birlikte çaldı, bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
9.07.2024Adana
Olaylı derbiye ilişkin Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktı
Olaylı derbiye ilişkin Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktıGalatasaray ile Fenerbahçe arasında 19 Mayıs'ta oynanan derbinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde ‘şüpheli' sıfatıyla ifade veren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktı. Koç'un ifadesinde, ‘'Eray Yazgan'a 'buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin' şeklindeki sözlerimin tehdit olduğu iddia edilmiş ancak bu sırada ben ortam daha fazla gerginleşmesin diye bu kişinin uzaklaşması gerektiğini söyleyerek sadece uyarıda bulundum'' dediği öğrenildi.
5.07.2024Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Selahattin Baki ifadeye çağrıldı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Selahattin Baki ifadeye çağrıldıGalatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasındaki olaylara ilişkin Ali Koç ve Selahattin Baki ifadeye çağrıldı. Koç ve Baki'nin bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne ifade işlemleri için gelmesi bekleniyor.
5.07.2024Fenerbahçe
İran'da seçimler ikinci tura kaldı! Türk aday Pezeşkiyan fark attı
İran'da seçimler ikinci tura kaldı! Türk aday Pezeşkiyan fark attıİran'daki cumhurbaşkanı seçiminde adaylardan hiçbiri yüzde 50'yi geçemeyince en çok oy alan reformist Pezeşkiyan ile muhafazakar Said Celili, ikinci tura kaldı.
29.06.2024Dünya
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sundu
İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı! Adayların vaatlerini sunduİran'da 14. Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için oy verme işlemi bu sabah başladı. Seçimlerde reformist aday Mesud Pezeşkiyan, muhafazakar adaylar Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, eski Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Said Celili ve eski İçişleri Bakanı Mustafa Purmuhammedi yarışıyor. Yaklaşık 88 milyon nüfusa sahip ülkede, 62 milyon seçmen, 59 binden fazla merkezde kurulan sandıklarda oy kullanabilecek.
28.06.2024Dünya
POMEM fiziki yeterlilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Polislik Mülakat tarihi belli oldu mu?
POMEM fiziki yeterlilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Polislik Mülakat tarihi belli oldu mu?31. dönem POMEM sınav takvimi adaylar tarafından sorgulanamaya devam ediyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bu sene 31. dönem POMEM alımı yapılıyor. POMEM fiziki yeterlilik sınavlarının sona ermesiyle gözler sözlü sınava çevrildi. POMEM mülakatları ne zaman, POMEM fiziki yeterlilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Kuyumcular 20 Haziran’da açık mı, bugün kuyumcular kapalı? 20 Haziran Perşembe günü kuyumcular hizmet veriyor mu?
Kuyumcular 20 Haziran’da açık mı, bugün kuyumcular kapalı? 20 Haziran Perşembe günü kuyumcular hizmet veriyor mu?Kurban Bayramı sonrası 20-21 Haziran'da kuyumcuların çalışma saatleri için yapılan araştırmalar arttı. 2024 Kurban Bayramı 19 Haziran Çarşamba günü (bugün) sona erdi. Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ederken, hediyelik ya da yatırımlık altın alacaklar perşembe ve cuma günü kuyumcuların açık olup olmadığını, saat kaçta açılacağını sorguluyor. Peki, 20-21 Haziran'da kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak? Kurban bayramı sonrası kuyumcular 20 Haziran’da açık mı?
20.06.2024Gündem
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorum
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorumKıbrıs’ta bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Kubat, şarkıları, dansları ve enerjisiyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahne öncesi basının karşısına çıkan Kubat, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
3.06.2024Magazin
GTO’da buruk meclis toplantısı! Hayatını kaybeden üyeyi andılar
GTO’da buruk meclis toplantısı! Hayatını kaybeden üyeyi andılarGaziantep Ticaret Odasının (GTO)mayısayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
30.05.2024Gaziantep
Fenerbahçe en son hangi yıl şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin son şampiyonluğu ne zaman?
Fenerbahçe en son hangi yıl şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin son şampiyonluğu ne zaman?Derbi için geri sayım başladı. Rams Park'ta 19 Mayıs 2024 Pazar akşamı Galatasaray Fenerbahçe maçı oynanacak. Sarı kırmızılı ekip 1 puan alması halinde 2023-2024 şampiyonluğunu ilan edecek. 6 puan geride ikinci sırada bulunan sarı lacivertli ekip, galip gelmesi halinde şampiyonluk hayallerini son haftaya taşıyacak. Peki Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? İşte Fenerbahçe'nin en son şampiyonlukları...
26.05.2024Şampiy10
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyordu
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyorduMuğla'nın Menteşe ilçesinde dini nikahla yaşadığı Hanife Yılmaz'ı (36) yakarak öldüren Hasan Bulut'un (45) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Bulut ifadesinde, "Üvey çocuklarım ve eşimin arkadaşlarının, olaya üzüldükleri için beni suçlu göstermeye çalıştıklarını düşünüyorum" dedi. Hanife Yılmaz'ın 16 yaşındaki oğlu Halil A. ifadesinde, "Üvey babam anneme 'Seni de evi de yakarım' dedi. Çığlık üzerine kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük. Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu" ifadelerini kullandı.
25.05.2024Gündem
Korkunç gerçeği üvey oğlunun ifadesi ortaya çıkardı: Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu
Korkunç gerçeği üvey oğlunun ifadesi ortaya çıkardı: Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyorduMuğla'nın Menteşe ilçesinde Hasan Bulut, dini nikahlı eşi Hanife Yılmaz'ın (36) üzerine benzin döküp, ateşe verdi. Ağır yaralanan Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bulut, Yılmaz'ın intihar ettiğini söylerken, ifadesine başvurulan Bulut'un üvey oğlu Halil A. (16), "Üvey babam, anneme 'Seni de evi de yakarım' dedi. Çığlık üzerine kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük. Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu. Komşularımızın yardımı ile alevi söndürdük. Hasan Bulut, bizi ölümle tehdit ederek korkuttuğu için gerçeği sakladık" dediği öğrenildi.
23.05.2024Gündem
Helikopter kazasını dünya CNN TÜRK'ten takip etti! Sosyal medyada geniş yer buldu
Helikopter kazasını dünya CNN TÜRK'ten takip etti! Sosyal medyada geniş yer bulduCNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, helikopter enkazını canlı yayında ekranlara getirdi. Naaşların helikopterden çıkarılmasını da canlı olarak dünyaya aktaran CNN TÜRK ekibinin çektiği o anlar dünya basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu.
23.05.2024Gündem
Dünya CNN Türk’ten takip etti! Helikopter enkazından canlı yayın
Dünya CNN Türk’ten takip etti! Helikopter enkazından canlı yayınCNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi.
22.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu: Sürücü yakalandı
Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu: Sürücü yakalandıİstanbul'da bir motosikletin yaya geçidinden geçen küçük çocuğa çarptığı anın görüntüsü sosyal medyada tepki toplamıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin açıklama yaparak motosiklet sürücüsünün yakalandığını duyurdu.
21.05.2024Gündem
Ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek dehşet saçtı!
Ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek dehşet saçtı!İstanbul'un Kadıköy İlçesinde ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek, sokak kedisine saldırdı. Kedi uzun çabalar sonucu yaralı olarak kurtarılırken, köpeği ağızlıksız gezdiren M.K.İ. gözaltına alındı. Pitbullun saldırı anları saniye saniye kaydedildi.
21.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem
Yunanistan'da skandal! Samet Akaydin'a Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı kararı
Yunanistan'da skandal! Samet Akaydin'a Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı kararıPanathinaikos'ta forma giyen milli futbolcu Samet Akaydin, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Atatürk'ün bulunduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Panathinaikos Kulübü, bu paylaşımının ardından Samet Akaydin'i kadro dışı bırakma kararı aldı.
20.05.2024Süper Lig
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, 'Dünyada başka hiçbir hava aracının uçamayacağı olumsuz şartlarda görev yaptı.' ifadelerini kullandı. İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı'nın tarihi görevinin detayları...
20.05.2024Gündem
Emir Can İğrek, müzikseverlerle buluştu!
Emir Can İğrek, müzikseverlerle buluştu!İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde Kırlangıç Gençlik Festival’nin bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivale katılan şarkıcı Emir Can İğrek, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Emir Can İğrek konseri gerçekleştirdi.
20.05.2024Magazin
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi. Acun Ilıcalı, sakatlığından ötürü yarışamayacak olan Nagihan'ın adaya veda edeceğini açıkladı. 19 Mayıs Pazar akşamı ise haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele gerçekleşti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu?
20.05.2024Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varilEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024Ekonomi
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

19 Mayıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 19 mayıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.