Tff

Tff

Son dakika TFF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.263 tff haberi bulunmuştur. Tüm tff haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktıTrendyol Süper Lig'de uzun yıllardır yardımcı hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı. İki tecrübeli hakem, geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) açıkladığı '2024-2025 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak hakemler' listesinde yer almalarına rağmen seminere çağrılmamışlardı.
26.07.2024Süper Lig
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyeler
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyelerTahkim Kurulu'nda Ali Günay, Profesyonel Disiplin Kurulu'nda Celal Demirtürk ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Yiğit Örnek, başkanlık görevlerine getirildi.
26.07.2024Süper Lig
Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu
Serdar Dursun'un yeni takımı belli olduAlanyaspor, Fenerbahçe'de forma giyen golcü futbolcu Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
25.07.2024Fenerbahçe
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli olduSüper Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Geçen sezon Süper Lig'de yer alan Abdulkadir Bitigen ile ilgili gelişme yaşandı.
25.07.2024Süper Lig
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralı
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralıTürkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yerli-yabancı kuralı, Galatasaray’ı ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılılar Kerem Demirbay için harekete geçti.
24.07.2024Galatasaray
Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu!
Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu!Türkiye Futbol Federasyonu, MHK'nin yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı.
23.07.2024Süper Lig
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!TFF Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Saral görevinden istifa ettiğini açıkladı.
23.07.2024Süper Lig
TFF yabancı sınırı kuralında değişiklik yaptı
TFF yabancı sınırı kuralında değişiklik yaptıTFF, Süper Lig'in yeni sezonunda yabancısı oyuncu sayısı kuralında değişikliğe gitti. 12 olan yabancı futbolcu sayısı 14'e yükselecek.
22.07.2024Futbol
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!TFF seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi yayınladığı açıklama ile veda etti.
19.07.2024Süper Lig
Adana Demirspor Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti
Adana Demirspor Hacıosmanoğlu'nu tebrik ettiAdana Demirspor Kulübü, TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için tebrik mesajı yayımladı.
19.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacıosmanoğlu'na tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacıosmanoğlu'na tebrikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti.
18.07.2024Gündem
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
TFF başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF başkanlık seçimi ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayları kimler?
TFF başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF başkanlık seçimi ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayları kimler? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan seçimleri için geri sayım devam ediyor. Gözler seçim gününe çevrildi. Peki, TFF Başkanlık seçimi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İşte başkan adayları
17.07.2024Gündem
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyor
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyorTürkiye Futbol Federasyonu, olağan seçimli mali genel kurulda yapılacak başkanlık seçimi için adaylık başvuru sürecinin sona erdiğini açıkladı. Açıklamada İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı'nın yeterlilik şartlarını sağladığı belirtildi.
12.07.2024Futbol
Süper Kupa maçının tarihi ve stadı belli oldu
Süper Kupa maçının tarihi ve stadı belli olduTFF, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının 3 Ağustos, saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını açıkladı.
11.07.2024Futbol
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladı
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladıServet Yardımcı sosyal medya hesabından 18 Temmuz'da yapılacak TFF Genel Kurulu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.
11.07.2024Futbol
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçları
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçlarıTrendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'da bulunan merkezinde yapıldı.
11.07.2024Fenerbahçe
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?Mehmet Büyükekşi aday mı, TFF seçimleri ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yaklaşan seçim süreciyle ilgili aramalar arttı. Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı ve TFF seçim takvimi hakkındaki detaylar merak ediliyor.
10.07.2024Şampiy10
CAS nedir, CAS’a gitmek ne anlama geliyor?
CAS nedir, CAS’a gitmek ne anlama geliyor?CAS, futbolseverler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maç men cezasının ardından TFF'nin karara itiraz etmek için başvurduğu CAS'ı araştırıyor. Peki CAS nedir, ne demek?
6.07.2024Gündem
UEFA'dan Merih Demiral'a skandal ceza! TFF, CAS'a gidiyor
UEFA'dan Merih Demiral'a skandal ceza! TFF, CAS'a gidiyorUEFA, Merih Demiral’a 2 maç ceza verdi. TFF ve milli futbolcu CAS'a başvuru yapma kararı aldı.
5.07.2024Süper Lig
UEFA, Merih Demiral için İsviçreli müfettişi görevlendirdi! İşte istenen ceza
UEFA, Merih Demiral için İsviçreli müfettişi görevlendirdi! İşte istenen cezaUEFA'nın hakkında soruşturma başlattığı Merih Demiral için İsviçreli müfettişi görevlendirdiği ortaya çıktı. Merih Demiral için istenen ceza belli oldu.
5.07.2024Süper Lig
Merih Demiral'ın ceza aldığı yönündeki haberleri TFF yalanladı
Merih Demiral'ın ceza aldığı yönündeki haberleri TFF yalanladıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF), milli oyuncu Merih Demiral'a 2 maç ceza verildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
4.07.2024Futbol
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Genel Kurul çağrısı
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Genel Kurul çağrısıTFF, 18 Temmuz'da yapılması planlanan genel kurul hakkında bilgilendirmede bulundu.
3.07.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tff ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.