Prens Charles

Prens Charles

Son dakika Prens Charles haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prens Charles ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prens Charles haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens Charles

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens charles gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 prens charles haberi bulunmuştur. Tüm prens charles haberleri aşağıda listelenmiştir.
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim...
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim... İngiltere kralı 3. Charles ile olan evliliğini 28 Ağustos 1996 tarihinde sonlandıran Galler Prensesi Diana'nın boşandıktan sonra yazdığı mektuplar gün yüzüne çıktı. Geliri hayır kurumuna gidecek olan mektup, 90 bin sterlinden açık artırmaya çıkacak. Mektubu bir arkadaşına yazan Prenses Diana'nın Charles'tan boşanması hakkında yazdıkları dikkat çekiyor.
2.02.2023 Dünya
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
İngiltere Kralı 3’üncü Charles 64 yıl veliaht olarak bekledi! Taht bugün taç giyme sonra..
İngiltere Kralı 3’üncü Charles 64 yıl veliaht olarak bekledi! Taht bugün taç giyme sonra.. İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in önceki gün 96 yaşında hayata gözlerini yumması ile oğlu Prens Charles, “3’üncü Charles” adıyla “kral” unvanını aldı. 73 yaşındaki Charles, Birleşik Krallık tahtına çıkan en yaşlı hükümdar oldu. Daha önce bu unvan 1830’da 64 yaşında tahta çıkan Kral 4’üncü William’a aitti. 3’üncü Charles dün eşi Konsort Kraliçe Camilla ile İskoçya’daki Balmoral Kalesi’nden başkent Londra’ya geldi. Kraliyet Sarayı’ndan yapılan açıklamada Charles’ın bu sabah resmen kral ilan edileceği bildirildi.
10.09.2022 Dünya
Londra Köprüsü çöktü ne demek, Londra Köprüsü operasyonu nedir? Londra Köprüsü çöktü operasyonu ne anlama gelir?
Londra Köprüsü çöktü ne demek, Londra Köprüsü operasyonu nedir? Londra Köprüsü çöktü operasyonu ne anlama gelir? Londra Köprüsü çöktü nedir, Londra Köprüsü operasyonu ne demek? İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi sonrasında “Londra köprüsü çöktü” tabiri merak edilmeye başlandı. İşte Londra Köprüsü çöktü operasyonu ile ilgili detaylar…
9.09.2022 Gündem
Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak, tahta kim geçecek?
Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak, tahta kim geçecek? İngiliz Milletler Topluluğu Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi üzerine tahta geçecek isim merak konusu oldu. Peki, Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak? İngiltere'de tahta kim geçecek?
9.09.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi!
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi! II. Elizabeth'in oğlu ve taht sıralamasında da ilk sırada olan isim Prens Charles kraliçenin vefatının ardından kral oldu. Kral Charles’ın hayatı, çocukları, eşi ve hayatı merak konus oldu. Peki, İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın eşi kim? Kral Charles’ın çocukları kimler? Kral Charles’ın biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi! Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti. İngiltere’de yas ilan edildi. Yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi ve babası kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek?
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek? Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ölümünün ardından Prens Charles Kral oldu. Kral Charles’ın eşi Camilla Rosemary asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles’ın kraliçe olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe (Queen consort) ne demek? Kral Charles’ın eşi Camilla kraliçe oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth’in ölümü hangi kodla duyuruldu? ‘Londra Köprüsü yıkıldı’ ne demek?
Kraliçe Elizabeth’in ölümü hangi kodla duyuruldu? ‘Londra Köprüsü yıkıldı’ ne demek? İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in hayatını kaybetmesi dünyada büyük yankı uyandırdı. Kralyet ailesinin en yaşlı üyesi olan Elizabeth’in ölümü hemen duyurulmadı. Daha önce İngiltere Kraliçesi’nin ölümünden sonra neler olacağı ve sonrasında izlenecek protokolün hazırlandığı konuşuluyor. Peki, Kraliçe Elizabeth’in ölümü nasıl duyuruldu? Kraliçe Elizabeth’in ölümü hangi kodla duyuruldu? ‘Londra Köprüsü yıkıldı’ ne demek? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu?
Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu? İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı olan İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Peki, Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
Kraliçe Elizabeth öldü mü? Koronavirüse yakalanan Kraliçe Elizabeth’in sağlık durumu nasıl?
Kraliçe Elizabeth öldü mü? Koronavirüse yakalanan Kraliçe Elizabeth’in sağlık durumu nasıl? Covid- 19’a yakalanan Kraliçe Elizabeth’in öldüğü iddiaları sonrası “Kraliçe Elizabeth öldü mü?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. 95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'in sağlık durumu hakkında bilgi verildi. Nisan ayında 96 yaşına girecek Kraliçe Elizabeth’in sağlık durumu nasıl?
23.02.2022 Gündem
Kraliçe 2. Elizabeth koronavirüse yakalandı
Kraliçe 2. Elizabeth koronavirüse yakalandı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth koronavirüse yakalandı. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada Kraliçe Elizabeth'in semptomlarının hafif olduğu bilgisine yer verildi.
20.02.2022 Dünya
İngiliz polisi, Prens Charles’ın vakfına soruşturma açtı
İngiliz polisi, Prens Charles’ın vakfına soruşturma açtı İngiliz polisi bugün yaptığı açıklamada, basında yer alan bir Suudi Arabistan vatandaşının Prensin Vakfı’na bağış karşılığında şeref unvanı ve vatandaşlık alması iddialarına karşı soruşturma başlattığını duyurdu. Prensin Vakfı, İngiltere Veliaht ve Galler Prensi Charles’ın yönetimde olduğu bir yardım vakfı olarak biliniyor.
16.02.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth veliahtını tüm dünyaya duyurdu!
Kraliçe Elizabeth veliahtını tüm dünyaya duyurdu! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, bugün itibarıyla tahta oturuşunun 70’inci yılını doldurdu. Kraliyet Ailesi’nden yayınlanan açıklamada Elizabeth’in Prens Charles’ın eşi Camilla’nın 'kraliçe' unvanını almasını dilediği ifade edildi.
6.02.2022 Dünya
Tahtı hedef alındı! 70’inci yılında kampanya başlatacaklar
Tahtı hedef alındı! 70’inci yılında kampanya başlatacaklar İngiltere’de monarşinin sona ermesini destekleyen “Republic” (Cumhuriyet) adlı bir grup, Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışının 70’inci yıl dönümünde monarşinin kaldırılması için kampanya başlatacak.
10.01.2022 Dünya
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler…
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler… Koronavirüs salgını sebebiyle geçen yıl video konferans yöntemiyle gerçekleşen Emmy Ödülleri’nin 73. Los Angeles’te yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törene Netflix yapımı "The Crown" ve "The Queen's Gambit" ile komedi dalında Apple TV yapımı "Ted Lasso" damgasını vurdu. İşte 2021 Emmy Ödülleri kazananları…
20.09.2021 Gündem
Doğu Akdeniz'de Macron ve Putin'den Yunanistan provokasyonu!
Doğu Akdeniz'de Macron ve Putin'den Yunanistan provokasyonu! Yunan medyası, Almanya'nın Atina'nın talebine rağmen Türkiye'ye altı denizaltı satışını askıya almayacağını duyurdu. 25 Mart'ta kutlanacak bağımsızlık bayramında ise Fransa lideri Macron, Rusya lideri Putin ve Prens Charles Atina'da olacak. Yunan medyası, Fransa'dan satın alınan Rafale jetlerinin törende gösteri uçuşu yapacağını yazıyor. Öte yandan skandal bir hamle geldi. ABD'nin Yunanistan ile yapılan ortak tatbikatın ardından 30 adet “Black Hawk” tipi saldırı helikopterlerinin Dedeağaç Dimokritos Havalimanı’nı merkez üs olarak kullanacağı bildirildi.
28.01.2021 Dünya
Prens Charles'ın ziyaretinde panik anları: Bir anda yere yığıldı
Prens Charles'ın ziyaretinde panik anları: Bir anda yere yığıldı Son dakika haberine göre, Galler Prensi Charles, İngiltere'nin Bristol kentindeki Asda Dağıtım Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında merkezdeki personellerle de görüşen Prens, görevlilerden biriyle konuştuğu sırada kısa süreli paniğe neden olan bir olay yaşadı. Prensin konuştuğu personel bir anda yere yığıldı, o sırada kameralar kayıttaydı.
10.07.2020 Dünya
İngiltere'de bilanço ağırlaşıyor!
İngiltere'de bilanço ağırlaşıyor! İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı, 30 bin 76'ya yükseldi.
6.05.2020 Corona Virüsü
Avrupa'da en fazla ölüm İngiltere'de gerçekleşti
Avrupa'da en fazla ölüm İngiltere'de gerçekleşti İngiltere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin resmi sayısının 29 bin 427'e yükselmesiyle Avrupa'da en fazla ölümün meydana geldiği ülke oldu.
5.05.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Prens Charles ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens charles haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.