Polemik

Polemik

Son dakika polemik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polemik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polemik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polemik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polemik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.421 polemik haberi bulunmuştur. Tüm polemik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor'
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor' Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. İBB adayı Kurum A Haber'de canlı yayında soruları cevapladı.
28.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na 'davet' yanıtı
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na 'davet' yanıtı Sancaktepe’deki programda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun"İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim" söylemiyle ilgili konuştu.
24.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı. Erdoğan, "Defne Hastanesi ile ilgili ne dediler? 'Yok öyle bir şey' dediler. Ne oldu, Defne'yi yaptık mı? Yaptık. Açılışını bizzat bu kardeşiniz, bakanıyla tüm ekibiyle gerçekleştirdi mi? Gerçekleştirdi. Çünkü biz yalan üzerine hiçbir zaman hakikati bina etmedik. Bu hususta vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletlerine ve bize güvensin. Kimsenin hakkı yerde kalmayacak, kimse mağdur olmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret etti. Kurum, "Biz İstanbul'a ilgimizi göstereceğiz, mesaimizi göstereceğiz, gençliğimizi göstereceğiz ve çalışkanlığımızla birlikte de bu projeleri yapacak ve sadece İstanbul'a odaklanacağız. Bakın çok önemli; İstanbul basamak olmaz. Gelecek için burayı bir basamak olarak kullanamazsınız" dedi.
9.01.2024 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter!
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli camianın eski isimlerinden Selim Soydan'a cevap verdi.
1.08.2023 Galatasaray
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum'
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum' Sports Digitale'e yaptığı özel açıklamalarla Fenerbahçe camiasında bir hayli dikkat çeken Aykut Kocaman "Ali Bey'in 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum, eğer böyle olsaydı, bu büyük hata Hasan Çetinkaya için de geçerli" ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Fenerbahçe
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek!
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek! Özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla çok konuşulan Selen Görgüzel, bu kez sesiyle gündemde. Sahnede Kayahan’ın 'Yemin Ettim' şarkısını seslendiren Görgüzel'in, parçanın bir bölümünde detone olduğu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Işın Karaca, meslektaşının sahne performansını eleştirdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de tartışmaya dahil oldu.
12.05.2023 Magazin
İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Kurum: Yatırım değeri 65 milyar lira
İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Kurum: Yatırım değeri 65 milyar lira Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 Nisan'da gerçekleştirilecek açılış töreni öncesinde İstanbul Finans Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Kurum, "Yaklaşık 10 yıl uğraştığımız 65 milyar lira yatırım değerine sahip ve 3 milyon 387 bin metrekare inşaat alanına sahip bir proje. İstanbulumuzu finansın İstanbul'u haline getirecek. Güvenli, huzurlu ve en önemlisi de depreme karşı dayanıklı, ki finans sektörünüzün depremde ayakta durması gerekir" dedi. 
15.04.2023 Ekonomi
Bahçeli'den ortak liste açıklaması: MHP kendi amblemi ve adaylarıyla mücadele edecek
Bahçeli'den ortak liste açıklaması: MHP kendi amblemi ve adaylarıyla mücadele edecek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamada bulundu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Cumhur İttifakı’nı teşkil eden 2 partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları söz konusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır." ifadelerini kullandı.
28.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler! "Huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız"
Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler! "Huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "Siyaseti çadır tiyatrosuna çeviren fırıldakların u dönüşlerine itibar etmeyeceğiz. Cumhur İttifakı sağa sola bakmadan şuna buna aldırmadan adanmış yüreğimizle Türkiye'ye hizmet edeceğiz. Bazıları gevezelikte sınır tanımayacak ama biz çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Biz dağları aşacağız başkaları polemik batağında debelenecek. Biz huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız." dedi.
7.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz
Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Önce tedbir alıp sonra tevekkül içinde hayatımıza devam etmeliyiz. İstanbul için hazır olmalıyız. Kaybedecek vakit yoktur. Derhal harekete geçmeliyiz." dedi.
21.02.2023 Gündem
Ünlü fenomen Andrew Tate'ye şok baskın: İnsan kaçakçılığı, tecavüz
Ünlü fenomen Andrew Tate'ye şok baskın: İnsan kaçakçılığı, tecavüz Sosyal medya günlerdir onu konuşuyordu. Çevre aktivisti Greta Thunberg ile yaşadığı polemik ile sosyal medyanın gündeminde olan Andrew Tate'nin evine polis baskını düzenlendi. Tate ve kardeşi gözaltına alınırken ikilinin insan kaçakçılığı ve tecavüz suçlarından yargılanacağı belirtiliyor.
30.12.2022 Dünya
İçişleri Bakanlığından İBB’de yürütülen soruşturmaya ilişkin açıklama
İçişleri Bakanlığından İBB’de yürütülen soruşturmaya ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Mülkiye Teftiş Kurulu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yürüttüğü teftiş ve soruşturmalar ile ilgili defalarca açıklama yapılmasına rağmen mesnetsiz olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik yazılar yazılmaya ve paylaşımlar yapılmaya devam edilmektedir” denildi.
27.12.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, bu yılın başından itibaren yurt içinde, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 3 bin 982 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Bakan Akar Yunanistan'a da sert tepki göstererek "NATO’nun da bu şımarıklığa artık dur demesinin zamanı gelmiştir." dedi.
24.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polemik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polemik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.