Gülçin Ergül

Gülçin Ergül

Son dakika Gülçin Ergül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülçin Ergül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülçin Ergül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülçin Ergül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülçin ergül gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 gülçin ergül haberi bulunmuştur. Tüm gülçin ergül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülçin Ergül 'Hepsi' grubundan ayrılma sürecini anlattı!
Gülçin Ergül 'Hepsi' grubundan ayrılma sürecini anlattı! 'Hepsi' grubu ile adını duyuran daha sonra bireysel olarak müzik hayatına devam eden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı trafik kazasında kaybettikten sonra zor günler geçirmişti. Bu süreçte müziğin kendisine iyi geldiğini söyleyen ünlü isim, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Ünlü şarkıcı, gruptan ayrıldığı süreci ve sonrasını anlattı.
28.09.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' yanıtı!
Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' yanıtı! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, 13 Aralık 2021 tarihinde Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra zor günler geçiren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olarak, "Google'da ağlayan Gülçin olarak kalmak istemiyorum" demişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı; bu sözlerini açıklarken; Hepsi grubundan arkadaşı Yasemin Yürük'ün '20'inci yıl konseri' fikriyle ilgili de konuştu.
17.09.2022 Magazin
Gülçin Ergül zor günlerini atlatıyor! Tatil pozlarını paylaştı
Gülçin Ergül zor günlerini atlatıyor! Tatil pozlarını paylaştı Geçtiğimiz sene geçirdikleri trafik kazasında sevgilisini kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, zor günleri atlatmaya çalışıyor.Tatil pozlarını Instagram hesabından paylaşan Gülçin 'Gerçek bir savaşçı görüyorum" notunu düştü.
22.08.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den duygusal mesaj: Hep benimle olacak
Gülçin Ergül'den duygusal mesaj: Hep benimle olacak Trafik kazası geçiren Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışmıştı. Otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Ergül, sevgilisinin doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal ifadeler kullandı.
30.05.2022 Magazin
Gülçin Ergül kaza anını ilk kez anlattı! 'Erdal'dan bana kalan şey...'
Gülçin Ergül kaza anını ilk kez anlattı! 'Erdal'dan bana kalan şey...' Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı 13 Aralık 2021 tarihinde Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcı, kaza anını ilk kez Magazin D Cumartesi kameralarına anlattı.
25.04.2022 Magazin
Gülçin Ergül: O arabadan çıkabilmek büyük mucize
Gülçin Ergül: O arabadan çıkabilmek büyük mucize İzmir-İstanbul Otoyolu'nda kaza geçiren bir dönem Hepsi Grubu'nda yer alan Gülçin Ergül kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetti. Ünlü şarkıcı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Kaza sonrası zor günler geçirdiğini söyleyen Gülçin Ergül, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.
8.04.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den yeni paylaşım! 'Seni çok sevmeyi sevdim'
Gülçin Ergül'den yeni paylaşım! 'Seni çok sevmeyi sevdim' Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı 14 Aralık'ta Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıktı. Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de sevgilisini unutmadı.
14.02.2022 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül'ün zor anları! Ayakta durmakta güçlük çekti!
Şarkıcı Gülçin Ergül'ün zor anları! Ayakta durmakta güçlük çekti! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı 14 Aralık'ta Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıktı; Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti. Ödül törenine katılan Gülçin Ergül, ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmada kaybettiği sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı andı. Arkadaşının kolunda yürüyen ve ayakta durmakta güçlük çeken Ergül, "Şu an çok iyi hissetmiyorum" dedi.
9.02.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den duygulandıran paylaşım!
Gülçin Ergül'den duygulandıran paylaşım! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı 14 Aralık'ta Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıktı. Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti. Gülçin Ergül sevgilisiyle ilgili duygusal paylaşımlar yapıyor. Ergül'ün son paylaşımı yürek burktu.
30.01.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok!
Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı 14 Aralık'ta Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıktı. Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti.
13.01.2022 Magazin
Cemre Kemer, Gülçin hakkında konuştu! 'Kimse bunu malzeme haline getiremez'
Cemre Kemer, Gülçin hakkında konuştu! 'Kimse bunu malzeme haline getiremez' Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Kuruçeşme'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kemer, geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazası sonrası sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden arkadaşı Gülçin Ergül ile ilgili konuştu.
11.01.2022 Magazin
Gülçin Ergül, New York Times Square’de!
Gülçin Ergül, New York Times Square’de! 13 Aralık'ta Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, New York Times Meydanı'ndaki dev dijital ekranı süsledi. Ünlü şarkıcının fotoğrafı, New York'un meşhur caddesinde gün boyu yer aldı.
28.12.2021 Magazin
Sevgilisinin ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül destek alıyor!
Sevgilisinin ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül destek alıyor! Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül korkunç bir kaza yaşamış ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kazada kaybetmişti. Mezarlığa gittiğinde yıkıldığını söyleyen Gülçin Ergül şoku henüz atlatamadı. Ünlü şarkıcı psikolojik destek alıyor.
26.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül’den yürek yakan paylaşım! Kazada sevgilisi hayatını kaybetmişti
Gülçin Ergül’den yürek yakan paylaşım! Kazada sevgilisi hayatını kaybetmişti Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz günlerde geçirdikleri kazada arabanın direksiyonunda olan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybetti. Gülçin Ergül, kazanın ardından bir paylaşım yapmış, ardından silmişti. Acılı şarkıcı günler sonra bir paylaşım daha yaptı.
25.12.2021 Magazin
Cemre Kemer'den eleştirilere yanıt! 'Gülçin'e Instagram’dan mı başsağlığı dileseydik?'
Cemre Kemer'den eleştirilere yanıt! 'Gülçin'e Instagram’dan mı başsağlığı dileseydik?' Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı bir trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise yaşamını yitirmişti. Dağılan Hepsi grubunun diğer üyeleri sosyal medyada paylaşım yapmadıkları için vefasızlıkla suçlanmıştı. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Cemre Kemer, eleştirilere yanıt verdi.
24.12.2021 Magazin
'Kimse Gülçin'i sorgulamasın!'
'Kimse Gülçin'i sorgulamasın!' Geçirdikleri trafik kazasında 6 yıllık dostu, 1.5 yıllık hayat arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergül, ilk kez Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin’e konuşmuştu. 3 saniyede hayatının nasıl alt üst olduğunu anlatmıştı.
20.12.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ağlayarak anlattı! 'Kazadan önce arabada...'
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ağlayarak anlattı! 'Kazadan önce arabada...' Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül, dehşet anlarını anlattı. Geçirdikleri kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden, kendisi de yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül, korkunç olayın ardından ilk kez konuştu. Acısının çok büyük olduğunu söyleyen Ergül, “Kazadan önce arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu” dedi.
17.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül'ün sağlık durumunu annesi Ayser Ergül  açıkladı!
Gülçin Ergül'ün sağlık durumunu annesi Ayser Ergül açıkladı! Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve sürücü koltuğunda oturan iş insanı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın hayatını kaybetmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül'ün (36) ailesi, ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ergül'ün annesi Ayser Ergül, doktorlarının izin vermesi halinde, kızının tedavisine İstanbul'da devam etmek istediklerini söyledi.
15.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül'ün kazada ölen sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı! Gülçin cenazeye katılamadı...
Gülçin Ergül'ün kazada ölen sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı! Gülçin cenazeye katılamadı... Balıkesir'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda tır ile çarpışan otomobilde bulunan Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül’ün (36) yaralandığı kazada hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı (53), İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
15.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül'ün klibindeki kahreden tesadüf! 'Şuurlar kapalı, nabız yok, bitti...'
Gülçin Ergül'ün klibindeki kahreden tesadüf! 'Şuurlar kapalı, nabız yok, bitti...' Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül, önceki akşam sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yla Balıkesir yakınlarında Trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken sevgilisiyse olay anında hayatını kaybetti. Şarkıcının, bir ay önce yayınlanan klibindeki trafik kazası sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Ergül’ün “Kaza ile arafta kalma hissini sembolize ettik” dediği ortaya çıktı.
15.12.2021 Magazin
Ünlü isimlerden Gülçin Ergül'e destek yağdı!
Ünlü isimlerden Gülçin Ergül'e destek yağdı! Balıkesir'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilde bulunan Hepsi Grubunun eski solisti Gülçin Ergül (36) yaralanırken, aracı kullanan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise olay yerinde hayatını kaybetti. Ünlü isimlerden Ergül'e destek gecikmedi.
14.12.2021 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu...
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu... Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, arkadaşı hayatını kaybetti.
14.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var Geçtiğimiz ay annesi, babası ve ablasıyla birlikte koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül, 10 gün hastanede kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.
24.04.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı!
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı! Gülçin Ergül, Covid-19'dan dolayı hastanede gözetim altında olduğunu söyledi. Şarkıcı, sosyal medya hesabından "çok dikkatli olun" çağrısında bulundu.
12.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülçin Ergül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülçin ergül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.