Gazete Vatan Logo
Magazin Gülçin Ergül, New York Times Square’de!

Gülçin Ergül, New York Times Square’de!

13 Aralık'ta Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, New York Times Meydanı'ndaki dev dijital ekranı süsledi. Ünlü şarkıcının fotoğrafı, New York'un meşhur caddesinde gün boyu yer aldı.

Gülçin Ergül, New York Times Square’de!

Spotify'ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı tüm dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Aralık ayının konuğu, 'Birbirimize İyi Gelmiyoruz' adlı yeni şarkısı ile Hepsi grubuyla müzik sektörüne adım attıktan sonra 12 yıldır kariyerine solo devam eden Gülçin Ergül oldu.

"SENİ SINIRSIZCA SEVİYORUM"


Geçirdiği trafik kazasından hafif yara alarak kurtulan ama sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül duygularını şu sözlerle dile getirdi:


"Equal listesinin kapağında yer aldığım ve bu billboard’da çıkacağımı duyduğun an çok gururlanmıştın. Aslında 14 Aralık’tan itibaren New York Times Meydanı’nda billboard’da yer alıyoruz. Bu bizim başarımız, senin başarın. Şimdi de bu başarımızı izliyor ve gülümsüyor olduğunu hayal ve temenni ediyorum. Seni sınırsızca seviyorum."