Pkk Silah Bırakma

Pkk Silah Bırakma

Son dakika PKK silah bırakma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK silah bırakma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK silah bırakma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Silah Bırakma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk silah bırakma gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 pkk silah bırakma haberi bulunmuştur. Tüm pkk silah bırakma haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Endişeli muhafazakar MHP’ye oy verdi’
‘Endişeli muhafazakar MHP’ye oy verdi’ MHP’nin PKK’nın silah bırakmaması, Kobani olayları, HDP’nin yükselmesi nedeniyle ‘ülke bütünlüğü’ endişesi taşıyan muhafazakarlardan oy aldığı değerlendirmesi yapılıyor
29.09.2021 Gündem
'Erdoğan'ın sözünün üstüne söz söylemem'
'Erdoğan'ın sözünün üstüne söz söylemem' Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecinde gelinen son aşamayı ve gündemdeki tartışmaları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe görüşmesini tasvip etmediğini açıklamasıyla ilgili soruya Akdoğan, "Ben Tayyip Erdoğan'ın sözünün üzerine söz söylemem. Esas ve bağlayıcı olan onun sözüdür" dedi.784128
29.09.2021 Gündem
Cemil Bayık: Apo kongreye gelmezse PKK silah bırakmaz
Cemil Bayık: Apo kongreye gelmezse PKK silah bırakmaz PKK'nın Kandil'deki liderlerinden Cemil Bayık, "Apo gelip kongreye katılmadan PKK, silah bırakmaz." dedi.
29.09.2021 Gündem
'PKK’nın silah bırakacak olması tarihi bir dönüm noktasıdır'
'PKK’nın silah bırakacak olması tarihi bir dönüm noktasıdır' Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK’nın silah bırakacak olmasının tarihi bir dönüm noktası olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
‘PKK’ya HDP silah bıraktırır’
‘PKK’ya HDP silah bıraktırır’ HDP lideri Demirtaş: “PKK silah bırakma kararı alırsa bu bizi mutlu eder...
29.09.2021 Gündem
Silah bırama an meselesi!
Silah bırama an meselesi! Çözüm sürecinde tarihi an çok yakın...
29.09.2021 Gündem
PKK ilkbaharda silah bırakabilir
PKK ilkbaharda silah bırakabilir Çözüm Süreci’nde önemli gelişme… HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Müzakereler sorunsuz ilerlerse PKK ilkbaharda silah bırakabilir" diye konuştu...
29.09.2021 Gündem
'Öcalan'la anlaşmamız böyle değil'
'Öcalan'la anlaşmamız böyle değil' Murat Karayılan El Cezire televizyonuna konuştu
29.09.2021 Gündem
PKK’nın silah bırakmak için 2 şartı var
26.11.2011 Dünya
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
Örgütün sözde üst düzey yöneticileri diğer teröristleri ölüme terk ederek kaçıyor
Örgütün sözde üst düzey yöneticileri diğer teröristleri ölüme terk ederek kaçıyor Irak’ın kuzeyinde 17 Nisan'da başlayan ve başarı ile sürdürülen Pençe Kilit Harekatı ile bölge teröristlere adeta mezar oluyor. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre yıkıcı harekat nedeniyle terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticileri, diğer teröristleri ölüme terk ederek kaçıyor.
3.07.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Türkiye'nin kuyusunu kazıyorlar
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Türkiye'nin kuyusunu kazıyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli "Türkiye'nin kuyusunu kazıyorlar, sözde ermeni soykırımına sarılıyorlar, 15 temmuza destek veriyorlar, Penysilvanya'da FETO'yu saklıyorlar. Utanmadan sıkılmadan bize parmak sallıyorlar. Yalanlarla dolu bir ortamda güvenin yeri yoktur." dedi.
15.06.2021 Siyaset
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı!
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı! ABD’nin eski Suriye özel temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk Dış Haberler Muhabiri Hilken Doğaç Boran’a konuştu. ABD'nin sır kutusu olarak nitelenen Jeffrey HDP’nin kapatılmasından Suriye’deki duruma, Kaşıkçı cinayeti sonrası ABD’nin tutumuna, ABD ile Rusya arasındaki katil tartışmasına dek yaşanan sürece dair soruları cevapladı. Jaffrey, "FETÖ'cüler Washington’da ve Ankara’da sevilmediği günden beri iki şey söylüyorum. Bir kere darbeyi FETÖ yaptı. ABD’nin alakası yoktu. Ama taktiksel hata yaptık. Şimdi söyleyeceklerimi Obama Hükümeti’nin en üst kademelerindeki isimlerden öğrendim." dedi ve "Putin hemen Erdoğan’ı aradı. Başkan Obama bekledi. Amacı bir mesaj göndermek değildi." ifadelerini kullandı.
20.03.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yangın açıklaması! 'İblisin çocukları...'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yangın açıklaması! 'İblisin çocukları...' MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Grup Toplantısı'nda Hatay'daki orman yangınını PKK'nın üstlenmesiyle ilgili konuşarak, "Bunlar iblisin çocukları, ihanetin çakallarıdır." dedi.
13.10.2020 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortaya çıkan tablonun, Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemi tedarikinin tamamen kendi toprakları içinde ve bölgesinde barışı koruma amaçlı olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz, S-400'leri alarak savaşa hazırlanmıyoruz. Barışı ve kendi milli güvenliğimizi garanti altına almaya çalışıyoruz. Savunma sanayimizi geliştirmeye yönelik diğer tüm atılımlarımızın da amacı budur." dedi.
14.07.2019 Siyaset
BM'ye "çocukları savaştırmayı bırakma" sözü veren YPG/PKK bir çocuğu  kaçırdı
BM'ye "çocukları savaştırmayı bırakma" sözü veren YPG/PKK bir çocuğu kaçırdı Birleşmiş Milletler (BM) ile imza attığı "çocukları savaştırmayı bırakma" eylem planıyla işlediği savaş suçlarını itiraf eden terör örgütü YPG/PKK, 14 yaşındaki bir çocuğu daha kaçırdı.
6.07.2019 Gündem
ABD’lilerin kör bahaneleri var
ABD’lilerin kör bahaneleri var “İdlib konusunda şu an itibarıyla ABD ile tümüyle aynı safta yer aldığımızı söyleyemeyiz. Onların kör bahaneleri var. Nedir o kör bahane? ‘Kimyasal silah kullanırsanız, biz şöyle yaparız, böyle yaparız’ diyorlar... Bize göre, sadece kimyasal silah tehdidi üzerinde durmak, konvansiyonel silahlarla yol açılan ölümlere aldırmamak doğru bir yaklaşım değil”
9.09.2018 Siyaset
İbadi'den PKK'ya silah bırakma çağrısı
İbadi'den PKK'ya silah bırakma çağrısı Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, terör örgütü PKK dahil ülkede bulunan tüm grupların silahlarını bırakmasını istedi. İbadi, Kandil için orası Irak, Türkiye ve İran üçgenidir ifadelerini kullanırken "Yerli veya yabancı hiçbir grubun Irak topraklarını kullanarak komşu Türkiye'ye saldırı yapmasına izin vermeyiz" dedi.
26.06.2018 Dünya
'Eşkıya Hamido' 104 yaşında hayatını kaybetti!
'Eşkıya Hamido' 104 yaşında hayatını kaybetti! Siirt’te uzun yıllar dağlarda eşkıyalık yapan 'Eşkıya Hamido' lakaplı Hamit Aldemir, hayatını kaybetti. 1967 yılında silahını bırakarak, teslim olan Aldemir, cezasını çektiği cezaevinden tahliye olduktan sonra güvenlik korucusu olarak, terör örgütü PKK’ya karşı mücadele vermişti.
8.05.2018 Gündem
3 ilde aynı acı! Şehitler uğurlandı
3 ilde aynı acı! Şehitler uğurlandı ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Aynı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muğdat Çelik için de Van'ın Erciş ilçesinde tören düzenlendi. Yine Şırnak'da terhisine 10 gün kala şehit olan Onbaşı Mehmet Volkan'ın (25) cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.
17.04.2018 Gündem
Erdoğan Çanakkale'de konuştu
Erdoğan Çanakkale'de konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale zaferinin 103. yılı törenlerinde konuştu. Erdoğan Afrin'le ilgili müjdeli haberi duyurdu. Cumhurbaşkanı Çanakkale köprüsü temel atma töreninde de birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
18.03.2018 Gündem
TSK'dan insanlık dersi! Bir tek oraya dokunmadı çünkü...
TSK'dan insanlık dersi! Bir tek oraya dokunmadı çünkü... Genelkurmay, Afrin merkezi ve kritik noktaların 12 Mart itibariyle abluka altına alındığını açıkladı. Cinderes ile Burseya hattını birleştiren son hamle Ayn Dara, Gazaviye, İskan köylerinin alınması oldu. Mehmetçik, PKK’nın zorla canlı bomba yapmak istediği sivillerin kaçışı için şimdilik Kirazlı köyüne dokunmadı.
14.03.2018 Gündem
Katliam emirleri Salih Müslüm'den
Katliam emirleri Salih Müslüm'den Ankara'dan gönderilen iade dosyasına, Müslüm'ün bütün talimatları doğrudan Kandil'deki KCK'dan aldığına dair kanıtlar da eklendi. Müslüm, PYD'nin başındayken diplomatik maske ile terör örgütüne uluslararası arenada meşrutiyet kazandırmaya çalıştı.
27.02.2018 Gündem
YPG’ye giden silahla vurdular!
YPG’ye giden silahla vurdular! Şemdinli’de, yağış ve sisli havadan yararlanarak Irak’tan Türkiye’ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker ve 2 korucu şehit oldu. Teröristlerin, ABD’nin YPG’ye gönderdiği AT4 anti tank füzesiyle saldırdığı iddia edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Silah Bırakma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk silah bırakma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.