Pencere

Pencere

Son dakika pencere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pencere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pencere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pencere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pencere gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.566 pencere haberi bulunmuştur. Tüm pencere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurandere ne demek? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne anlama geliyor?
Kurandere ne demek? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne anlama geliyor? Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan 'İnci Taneleri', perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürüyor. Geçen hafta yayınlanan bölümde Yılmaz Erdoğan’a ait olan “Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz.” Sözünün ekranlara yansımasının ardından kurandere kelimesinin anlamı merak konusu oldu. Peki, Kurandere ne demek, ne anlama geliyor? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne demek?
22.02.2024 Gündem
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından depremzedeler için yapılan konutlar teslim edilmeye başlandı. Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'da anahtar teslim törenleri gerçekleştirildi, gözler Malatya’ya çevrildi. Malatya deprem konutları kura çekiminin ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Şubat 2024 Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman, AFAD Malatya deprem konutları kura sonuçları isim listesi nereden sorgulanır?
9.02.2024 Gündem
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Mermer, güzelliği ve dayanıklılığı ile ödüllendirilen zamansız bir malzemedir. Mermer oluşturmak için kireç taşına ısı ve basınç uygulanır. Taş ocakları ve yer altı mağaraları mermerin birincil kaynakları olmaktadır. Renkleri genelde beyaz ya da gridir.
26.01.2024 Yaşam
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı Pendik'te, hastaneden kaçarak girdiği bir evin penceresinde yakalanan taciz şüphelisi Melih Can A., 'cinsel taciz' suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.12.2023 Gündem
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü?
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü? Adalet Bakanlığı'nın Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi olan UYAP'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Vatandaşlar, sistemde yaşanan sorunun ardından UYAP neden açılmıyor, UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir? Sorularına yanıt arıyor. İşte Illegal base64 character 54 hatası çözümü…
22.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi Bahçelievler'de dövülerek gasbedildiğini iddia eden kişi, pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnaf tarafından merdivenle birinci kattaki pencereden indirilen yabancı uyruklu kişi, polis merkezine götürüldü.
3.12.2023 Gündem
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
Çatı pencere uçacak! Vali duyurdu, lapa lapa geliyor! Kar yağışı için tarih alarmı verildi
Çatı pencere uçacak! Vali duyurdu, lapa lapa geliyor! Kar yağışı için tarih alarmı verildi Aniden gelecek, çatı pencere uçacak. Ansızın düşecek hava sıcaklıklarıyla birlikte lapa lapakar yağacak. Hava durumu uzmanları alarm verilmesini istedi. Günlük yaşamın etkilenmemesi için birçok ilde kritik seviyeye geçildi. İstanbul'da kar yağışı hazırlığının başladığını açıklaya Vali Davut Gül, İl Koordinasyon Kurulu ile birlikte yaptıkları toplantıyı ve alınan kararları duyurdu. Gözler İstanbul'da kar ne zaman yağacak sorusuna çevrildi. Zorlu koşulların yaşanacağı ülke genelinde hangi ilde ne zaman kar yağacağı da hava durumu uzmanları tarafından açıklandı.
4.11.2023 Gündem
Pencereleri iz bırakmadan temizleyen ev yöntemi! Çok basit ama her zaman işe yarıyor!
Pencereleri iz bırakmadan temizleyen ev yöntemi! Çok basit ama her zaman işe yarıyor! Pencere temizliği tüm günü alan bir iştir. Kirlendiğinde oldukçta çirkin görünür. Ancak yanlış şekilde temizlenirse bu kez de üzerinde iz kalır. Temizlik uzmanları pencereleri iz bırakmadan temizleyen ev yöntemini öneriyor.
29.09.2023 Gündem
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar Mersin'de girdikleri ofisten yaklaşık 600 bin lira değerinde dron, tripot, 4 bilgisayar ve monitör çalan R.Ö. ve İ.Y. ile suç ortakları taksici M.A. yakalanıp, tutuklandı. Hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
31.08.2023 Yaşam
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor!
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor! ABD'de yaşayan adam mağarayı lüks eve çevirdi, evini kiraya vererek müthiş bir gelir elde eden adam bunun için hayatının 25 yılını harcadı. 17 yaşında okuldan kovulan adam, kendi mağarasını yapmak için yıllarını harcadı. 530 metrekarelik mağarayı üç yatak odalı lüks bir eve çeviren adam şimdi paraya para demiyor.
17.07.2023 Dünya
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayicilerin krediye erişim engelinin ilerleyen dönemde iyileşeceğini, vize sorunu konusunda Avrupa Birliği ile her platformda konuştuklarını ve ara eleman sorununa çözüm olacak meslek okulları, meslek liseleri ve meslek yüksekokullarının sayısını artırdıklarını belirterek, “Sanayicilerin gönülleri ferah olsun” dedi. Kacır ayrıca bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısını da açıkladı.
14.07.2023 Ekonomi
Arnavutköy'de 5 katlı binanın çatısına çıkan keçiyi itfaiye kurtardı
Arnavutköy'de 5 katlı binanın çatısına çıkan keçiyi itfaiye kurtardı Arnavutköy'de 5 katlı bir binanın çatısına çıkan keçi saatlerce aşağı inemedi. Keçi, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden indirildi. 
3.07.2023 Yaşam
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı Adana’da son dönemlerde sineklerin çoğalması nedeniyle cibinlik fiyatları ve satışları arttı.
26.06.2023 Gündem
Almanya'da panik yaratan patlamalar! Polis halkı uyardı, caddeler trafiğe kapatıldı metro seferleri iptal edildi
Almanya'da panik yaratan patlamalar! Polis halkı uyardı, caddeler trafiğe kapatıldı metro seferleri iptal edildi Avrupa'nın göbeğinde ard arda gelen patlamalar panik yarattı. Almanya’nın Hamburg kentine bağlı Hafencity semtinde bir şantiyede önce patlamalar meydana geldi ardından yangın çıktı.
9.06.2023 Dünya
Jakuzide böyle yakalandı! Kimliği ortaya çıkınca dakikalarca darp edildi
Jakuzide böyle yakalandı! Kimliği ortaya çıkınca dakikalarca darp edildi Adana’da hasarlı olduğu için terk edilen binadan hırsızlık yaptığı öne sürülen bir zanlı, jakuzide yakalanıp darp edildi. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
4.06.2023 Yaşam
Delta İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Delta İşareti Nasıl Yapılır?
Delta İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Delta İşareti Nasıl Yapılır? Klavyede Delta işareti yapmak bazı insanlara karmaşık gelebilir. Bilgisayarların klavyelerinde bu kısayol bulunmaz. Ancak bilgisayarda bu işareti farklı yollar ile beraber kolay bir şekilde yapmak mümkündür. 
25.05.2023 Eğitim
Fi İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Fi İşareti Nasıl Yapılır?
Fi İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Fi İşareti Nasıl Yapılır? Fi işareti, bir matematik terimidir. Kullanıma alanı ve amacına uygun olarak yazılmaktadır. Görseli ortadan bölünmüş bir O harfini andırmaktadır. Fakat klavye üzerinde doğrudan bulunmayan bir karakterdir. Fi işareti yazabilmenin birden fazla yolu olduğu bilinmektedir. Fi işaretinin matematikte bir ölçü birimi olduğu ve çap işareti olarak kullanıldığı bilinmektedir.
25.05.2023 Eğitim
Avcılar'da dairenin pencerelerini çalmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı
Avcılar'da dairenin pencerelerini çalmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binadaki bir daireye gizlice giren şüpheli, pencere ve petekleri sökmeye çalışırken suçüstü yakalandı. Avcılar Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli hakkında 'Açıktan hırsızlık' suçundan işlem başlatıldı.
24.04.2023 Gündem
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin kırsal kesimindeki Belpınar Mahallesi'ndeki 3 köyde 14 köy evi tamamlandı. Mesthöyük köyünde yöresel mimariye uygun tek katlı evlerden 3'ü, Ramazan Bayramı'nda sahiplerine teslim edilecek. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir video paylaştı.
19.04.2023 Ekonomi
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı Zeytinburnu'nda bir çocuk sosyal medyaya video çekmek isterken evi yaktı. Kapıyı açamayan mahalledekiler birinci kata tırmanarak balkon ve pencerelerden içeriye girmeye çalıştı. Babanın yaralandığı yangın sırasında yaşanan can pazarı cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.04.2023 Yaşam
Ev çalındı! İzmir'de akıllara durgunluk veren olay
Ev çalındı! İzmir'de akıllara durgunluk veren olay İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hırsızlar; çatı, pencere ve kapılar dahil olmak üzere bir evin neredeyse her parçasını çaldı, evden geriye yalnızca dört duvar kaldı. Almanya'dan Türkiye'ye dönüş yapan evin sahibi, “Böyle bir şeyi ilk kez gördüm. Evden değerli eşya çalarlar, mobilya çalarlar, altın çalarlar ama burada komple ev çalınmış. Biz buna çok şaşırdık" dedi.
7.03.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pencere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pencere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.