Pcr Testi

Pcr Testi

Son dakika PCR testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PCR testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PCR testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pcr Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pcr testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 692 pcr testi haberi bulunmuştur. Tüm pcr testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun Eris varyantı sebebiyle vefat etmediğini belirterek, "Bu kara propaganda bilimsellikten tamamen uzak tedbirlerin uygulanmasına ve aşı kampanyaları başlatılmasına yöneliktir. Toplu bir aşı kampanyası ya da kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak" açıklamasını yaptı.
2.10.2023 Gündem
Kıbrıs’taki otele dava!
Kıbrıs’taki otele dava! Bülent Ersoy’un KKTC’deki konseri öncesi sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan 17 kişi ile menajer Haluk Şentürk, Nuh’un Gemisi Otel’e 918 bin liralık tazminat davası açtı.
14.06.2023 Magazin
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası Pandemi zamanında Kuzey Kıbrıs'a konsere giden ve PCR testleri sahte çıktığı için bir ay otelde tutulan, bir ay da cezaevinde tutuklu kalan Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrasının davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy ve menajerine toplam 101 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.
31.05.2023 Magazin
Koronavirüs ile ilgili dikkat çeken uyarı geldi! 'Tedavisi yok'
Koronavirüs ile ilgili dikkat çeken uyarı geldi! 'Tedavisi yok' Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, son dönemde dünyada ve Türkiye’de tırmanışa geçen sendromik hastalık olan 'Post Covid' ya da 'Long Covid' için halihazırda bulunan bir tedavi olmadığını belirtti. Prof. Dr. Şener, 'Post Covid' ya da 'Long Covid'in uzun süre insan vücudundan kalabilen sendromik bir hastalık olduğuna da dikkat çekti.
2.02.2023 Gündem
Çin karantinayı kaldırıyor! THY Shangay uçuşlarına başlayacak, tarih belli oldu
Çin karantinayı kaldırıyor! THY Shangay uçuşlarına başlayacak, tarih belli oldu Kısa süre öncesine kadar "sıfır Covid" politikasıyla çok sıkı önlemler uygulayan Çin, 8 Ocak'tan itibaren ülkeye gelen yolcuların karantina zorunluluğunun kaldıracağını açıkladı. Türk Hava Yolları (THY) ise 13 Ocak tarihi itibarıyla Shangay seferlerine başlamayı planlıyor.
27.12.2022 Ekonomi
3 ülke daha koronavirüs kısıtlamasını kaldırdı
3 ülke daha koronavirüs kısıtlamasını kaldırdı Koronavirüs önlemleri kapsamında Cezayir, Etiyopya ve Somali, ülkeye girişlerde uyguladıkları aşı kartı ya da negatif sonuçlu PCR testi ibraz etme zorunluluğunu kaldırdı. 
3.11.2022 Ekonomi
THY'den Rusya uçuşlarıyla ilgili flaş karar!
THY'den Rusya uçuşlarıyla ilgili flaş karar! Türk Hava Yolları (THY), Rusya uçuşlarında kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
25.10.2022 Gündem
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Tayland uçuşlarında Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
1.10.2022 Ekonomi
Haluk Levent'ten kötü haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı
Haluk Levent'ten kötü haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı AHBAP Derneği kurucusu ve sanatçı Haluk Levent geçtiğimiz etlül ayında koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı kısa sürede eski sağlığına kavuşmuştu. Şimdilerde konserlerine devam eden ünlü isim ikinci kez koronavirüse yakalandı. Levent, sağlık durumunu takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaştı.
29.08.2022 Magazin
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 birinci dönem Hac ve Umre fiyatlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Kutsal topraklara gitmek isteyen Müslümanlar Hac ve Umre için şimdiden araştırmalara başladı. Diyanet işleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2022-2023 birinci dönem için açıkladığı umre fiyatları belli oldu. Peki, umre fiyatları ne kadar 2022-2023, umre başvuruları ne zaman başlıyor, umre için başvurular nasıl yapılır? İşte Umre fiyatları 2022-2023
27.07.2022 Gündem
Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2022, Ağustos askerlik celbi hangi tarihte, temmuzun kaçında belli olacak?
Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2022, Ağustos askerlik celbi hangi tarihte, temmuzun kaçında belli olacak? Ağustos ayı askerlik yerleri merakla bekleniyor. Temmuz ayı sona ererken silah altına girecekler askerlik yerleri sorgulamasına başladı. Peki, Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2022, Ağustos askerlik celbi hangi tarihte, temmuzun kaçında belli olacak?
22.07.2022 Gündem
Pandemi hastanesinde 'yeni dalga' önlemleri başladı! Hastalığın belirtileri de değişti
Pandemi hastanesinde 'yeni dalga' önlemleri başladı! Hastalığın belirtileri de değişti Türkiye'nin en büyük pandemi hastanesi, Sancaktepe'deki Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde yeniden Kovid hazırlıklarına geçildi. Ayaktan hasta başvurularının 3-4 kat arttığını ve günlük ayaktan başvuru sayılarının 200'lerden 900'lere çıktığını kaydeden Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, "Kovid'de yeni dalgaya girdik diyebilirim. Henüz hastaneye yatışlara çok büyük bir yansıması yok ancak önceki dalgalardan biliyoruz ki ayaktan başvurular bir süre sonra yatış ve yoğun bakımlara da yansıyor" dedi.
22.07.2022 Gündem
Dalga dalga yayılıyor! Maske ve karantina uyarısı
Dalga dalga yayılıyor! Maske ve karantina uyarısı Sağlık Bakanlığı’nın 4-10 Temmuz verilerine göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı 117 bin 95’e, 17 olan ölü sayısı 31’e çıktı. Prof. Dr. Hüseyin Baskın, Kovid-19 pandemisinin artık varyant pandemisine dönüştüğünü belirterek, varyantların dalga dalga yayıldığını söyledi.
15.07.2022 Yaşam
Türk Hava Yolları duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı
Türk Hava Yolları duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen İtalya'nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
3.06.2022 Ekonomi
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge! Zorunluluk kaldırıldı
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge! Zorunluluk kaldırıldı İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre; 01 Haziran’dan itibaren tüm sınır kapılarından ülkeye girişlerde, girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen testi zorunluluğu aranmayacak.
31.05.2022 Gündem
Maymun çiçeği virüsü için karantina gelir mi? Maymun çiçeği virüsü hamile ve çocukları etkiliyor mu?
Maymun çiçeği virüsü için karantina gelir mi? Maymun çiçeği virüsü hamile ve çocukları etkiliyor mu? Maymun çiçeği virüsü ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Maymun çiçeği virüsü 19 ülkeye yayıldı. DSÖ yetkilileri, şu ana kadar yapılan araştırmaların, hastalığın ana yayılma nedeninin cinsel ilişki olduğunu gösterdiğini açıkladı. Maymun çiçeği virüsü ile ilgili araştırmalar devam ederken ülkeler de önlemler almaya başladı. Peki, Maymun çiçeği virüsü için karantina gelir mi? Maymun çiçeği virüsü hamile ve çocukları etkiliyor mu? Mikrobiyolog Dr. Öğr. Üyesi İpek Ada Alver yanıtladı.
24.05.2022 Sağlık
Siirt'te öğrenciler fark etti, hemen fotoğraflandı! Nesli tehlikede...
Siirt'te öğrenciler fark etti, hemen fotoğraflandı! Nesli tehlikede... Siirt'te nesli tükenmekte olan sarı benekli semender görüntülendi.
23.05.2022 Gündem
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili PCR testi açıklaması!
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili PCR testi açıklaması! Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Belçika’nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
23.05.2022 Gündem
Kabus geri döndü! Can almaya başladı
Kabus geri döndü! Can almaya başladı Sivas’ta kene ile temas sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) virüsüne bağlı 1 kişi hayatını kaybetti.
14.05.2022 Yaşam
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili açıklama
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili açıklama Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Hırvatistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
10.05.2022 Ekonomi
Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı?
Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ameliyat öncesi PCR testi zorunluluğu ile ilgili önemli karar! Sağlık Bakanlığı ameliyat ya da endoskopi, kolonoskopi gibi girişimsel işlemler öncesinde hastalara tarama amaçlı test zorunluluğunu uyguluyordu. Peki, Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı? İşte detaylar…
6.05.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı resmi yazıyla duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı
Sağlık Bakanlığı resmi yazıyla duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı Sağlık kurumlarında hastalara yatış öncesi ya da yatış sırasında ya da günübirlik işlem ve operasyonlar öncesinde tarama amaçlı PCR testi uygulaması kaldırıldı.
6.05.2022 Gündem
Çekya koronavirüs kısıtlamaları tamamen kaldırıldı
Çekya koronavirüs kısıtlamaları tamamen kaldırıldı Çekya’da Temsilciler Meclisi pandemi yasasında değişikliğe giderek ülkede mevcut olan tüm Covid-19 kısıtlamalarını kaldırdı.
4.05.2022 Dünya
THY'den o ülkelere uçuşlarla ilgili flaş karar! Resmen kaldırıldı
THY'den o ülkelere uçuşlarla ilgili flaş karar! Resmen kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Yunanistan ve Kırgızistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.  
2.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pcr Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pcr testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.