Pasinler

Pasinler

Son dakika pasinler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pasinler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pasinler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pasinler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pasinler gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 pasinler haberi bulunmuştur. Tüm pasinler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzurum ilçe seçim sonuçları 2024: Pasinler seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Pasinler Belediyesi hangi partide?
Erzurum ilçe seçim sonuçları 2024: Pasinler seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Pasinler Belediyesi hangi partide? Erzurum ilçe seçim sonuçlarını da gazetevatan'da takip edebilirsiniz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde il il, ilçe ilçe seçim sonuçları canlı olarak takip edilebilecek. Erzurum Pasinler ilçe seçim sonuçları da anlık olarak gazetevatan seçim sayfasında olacak. Peki Erzurum Pasinler belediye başkanı kim oldu? Pasinler belediyesi hangi partiden? İşte 31 Mart Erzurum Pasinler yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi Erzurum yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Erzurum iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Erzurum aday listesi
24.03.2024 Gündem
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Erzurum'daki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 59 tutuklama
Erzurum'daki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 59 tutuklama Erzurum'da gerçekleştirilen 51'inci 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 59 şüpheli tutuklandı. Erzurum merkez, Köprüköy ve Pasinler ilçesindeki operasyonlarda uyuşturucu, silah ile mühimmat ele geçirildi.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı pazartesi ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi ne zaman verecek, yeni müjde ne olacak?
Cumhurbaşkanı pazartesi ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi ne zaman verecek, yeni müjde ne olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan sabah saatlerinde gittiği Erzurum'da; Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu ve yeni bir müjde vereceğini açıkladı. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan sabah saatlerinde gittiği Erzurum'da; Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu ve yeni bir müjde vereceğini açıkladı.
24.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.
24.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Seyir halindeyken yanmaya başlayan araç küle döndü
Seyir halindeyken yanmaya başlayan araç küle döndü Erzurum’da seyir halindeyken yanmaya başlayan araç küle döndü. Araçtan duman çıktığını görünce son anda kurtulduğunu söylen Ayhan Koçak ise aracı yoldan geçen vatandaşların yardımıyla söndürdüklerini belirtti.
25.08.2022 Yaşam
Arkadaşlarıyla pikniğe gitti sonrası korkunç!
Arkadaşlarıyla pikniğe gitti sonrası korkunç! Erzurum'un Pasinler ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte Gurgur Şelalesine pikniğe giden Serkan Durnagöl (20), serinlemek için şelalede boğuldu.
10.07.2022 Yaşam
Kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü! Arzu'ya ağırlaştırılmış müebbet istemi
Kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü! Arzu'ya ağırlaştırılmış müebbet istemi Erzurum'da, 6 yıllık eşi Adem Yüzbey'i (35) kalbinden bıçaklayarak öldüren Arzu Yüzbey (27) hakkında, 'eşe karşı kasten öldürme suçundan' ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.
30.06.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Tartıştığı kocasını kalbinden bıçaklayıp, öldürdü
Tartıştığı kocasını kalbinden bıçaklayıp, öldürdü Erzurum'un Pasinler ilçesinde 2 çocuk annesi Arzu Yüzbey, tartıştığı eşi Adem Yüzbey'i kalbinden bıçaklayarak öldürdü.
29.01.2022 Yaşam
Son dakika Erzurum'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 19 Kasım 2021!
Son dakika Erzurum'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 19 Kasım 2021! Son dakika haberi... AFAD, saat 15.40'ta merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Açıklamaya göre, deprem 12 saniye sürdü ve 1 kişi yaralandı. Deprem Ağrı, Diyarbakır ve Muş'tan da hissedildi. Erzurum Valisi Okay Memiş, depremde, Topçu Mahallesi'nde enkaz altında kalan 2 kişinin sağ çıkarıldığını açıkladı. Deprem nedeniyle Hınıs Kara yolunda heyelan meydana geldiği ve yamaçtan yola düşen kaya ve toprak nedeniyle yolun trafiğe kapandığı bildirildi. Depremin hemen ardından Pasinler ve Köprüköy'de artçı sarsıntıların yaşandığı da gelen bilgiler arasında...
19.11.2021 Gündem
3 bin 500 yıllık! 'Doğu Anadolu Kırmızısı' sığır ırkı korumaya alındı
3 bin 500 yıllık! 'Doğu Anadolu Kırmızısı' sığır ırkı korumaya alındı Yapılan araştırmalara göre, 3 bin 500 yıllık sığır ırkı olan ve yok olma tehlikesi bulunan 'Doğu Anadolu Kırmızısı' (DAK) sığır ırkı, Erzurum'daki Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde (DATAE) korumaya alındı. Enstitü bünyesinde 195, Olur'un Keklik Mahallesi'nde ise 89 'Doğu Anadolu Kırmızısı', 'Evcil Hayvan Genetik Kaynaklarının Korunması ve Sürdürülebilir Kullanımı Projesi' kapsamında korunuyor. Enstitü Müdürü Dr. Şerafettin Çakal, "DAK, değişen dünya düzeni, küresel ısınmaya bağlı olarak yaşanan mevsimsel değişimler, yem kaynaklarında iniş- çıkışların yaşandığı günümüzde halen ve geleceğin vazgeçilmez hayvan ırkı olma niteliğini devam ettirecek konumda" dedi.
10.07.2021 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evlatlarımızın hayatını iki günlük bir sınava mahkum etmenin de adil ve hakkaniyetli bir yanı bize göre yoktur. Gençlerimizi ve ailelerini endişe ve strese sokan yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı; bu kapsamda okul öncesi süreci de hesaba katan bir eğitim ve öğretim modeliyle her evladımızın ilgi alanına uygun üniversite eğitiminin sınavsız temini sağlanmalıdır. Demem odur ki üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır." dedi.
29.06.2021 Siyaset
Emine Erdoğan, BM'nin Küresel Amaçlar Eylem Ödülü'ne layık görüldü
Emine Erdoğan, BM'nin Küresel Amaçlar Eylem Ödülü'ne layık görüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi ve çevreye ilişkin diğer çalışmalara katkıları nedeniyle Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi tarafından bu yıl ilki verilen 'Küresel Amaçlar Eylem Ödülü'ne layık görüldü.
25.03.2021 Gündem
Ziraat Bankası harekete geçti ve imzalar atıldı! 18 aya kadar vade…
Ziraat Bankası harekete geçti ve imzalar atıldı! 18 aya kadar vade… Ziraat Bankası harekete geçti, imzalar atıldı ve resmen açıklandı. Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 18 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Nakit sıkıntısı çeken vatandaşa nefes aldıracak ve hayata geçirildi. Ziraat Bankası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı kapsamında peş peşe imzalar atılıyor. Erzurum Ticaret Borsası ile Ziraat Bankası Erzurum Bölge Yöneticiliği arasında protokol imzalandı. Bir protokol de Eskişehir Sanayi Odası ile imzalandı.
24.12.2020 Ekonomi
Erzurum'da şiddetli deprem
Erzurum'da şiddetli deprem AFAD'ın geçtiği son dakika bilgilerine göre; Erzurum'da saat 08.47'de merkez üssü Pasinler olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
28.11.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Mahkeme, bebeğini çöpe atan anne ve anneanneye verilen cezayı yerinde buldu
Mahkeme, bebeğini çöpe atan anne ve anneanneye verilen cezayı yerinde buldu Evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen erkek bebeğini poşete koyup, çöpe atan anne ve anneanneye 15'er yıllık hapis cezası, mahkemece yerinde bulundu 'kasten öldürme' olarak değerlendirdi.
9.08.2020 Gündem
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Şarj ünitesi görücüye çıktı
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Şarj ünitesi görücüye çıktı Türkiye’nin Milli otomobili TOGG’un şarj üniteleri görücüye çıktı. Eylül ayından itibaren Erzurum’da üretilecek olan şarj ünitelerinin prototipleri tanıtıldı. Ünitelerin üretimi başladıktan sonra ise yurdun her yerinde istasyonlar kurulmaya başlayacak.
14.07.2020 Ekonomi
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı
Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı Erzurum'un Pasinler ilçesinde hayvan otlatma anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada bir kişi hayatını kaybederken üç kişide yaralandı.
10.05.2020 Yaşam
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) Belediye ve SYDV kurumları İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak. İŞKUR tarafından 26 Mart 2020 tarihinde yapılan duyuruda 9 SYDV ve 59 il-ilçe belediyesi KPSS’siz personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı SYDV ve belediyelere toplamda 940 personel alımı yapılacağını duyurulan ilan, İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınladı. Yayınlanan ilanda, Sosyal Yardım Hizmetlerinde ve belediye kadrolarında istihdam edilmek üzere en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden büro memuru, vasıflı-vasıfsız işçi, şoför, güvenlik görevlisi, tekniker, eğitmen, idari büro personeli ve daha birçok meslek gurubundan memur-işçi statülerinde personel alınacak. İşte detaylar…
26.03.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Pasinler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pasinler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.