Parkur

Parkur

Son dakika parkur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parkur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parkur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parkur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parkur gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 parkur haberi bulunmuştur. Tüm parkur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu Backyard Ultra Maratonu 6-7 Nisan tarihlerinde Adana’da koşuldu. Ülkemizde sayılı illerde gerçekleştirilen, katılımcıların her saat başında yeniden start aldığı ve 6 bin 706 metrelik parkuru aralıksız olarak koştuğu formatta gerçekleştirilen koşunun Adana ayağı Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru'nda gerçekleştirildi.
10.04.2024 Adana
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar Türk Hava Yolları (THY), Hamas'ın askeri kanadının İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle Tel Aviv uçuşlarıyla ilgili yolculara ilave haklar tanındığını duyurdu.
7.10.2023 Ekonomi
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü? Antalya'da, ulusal bir TV kanalındaki parkur yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darbetti. Bayram Ali Dede, sopalı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olayın ardından Hikmet Tuğsuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
21.07.2023 Gündem
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı Her yaştan koşu severi buluşturmaya hazırlanan Merrell Belgrad Ultra Trail için kayıtlar açıldı.
10.07.2023 Diğer Sporlar
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı… Polis adaylarının 30. Dönem POMEM müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri açıklandı. 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğrenebilecek. İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
6.07.2023 Personel Alımı
Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne?
Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne? Survivor Kürşat Juan, yeni sezonun en dikkat çekici yarışmacıları arasında yer alıyor. Parkur performansı da merakla takip edilen Kürşat Juan, diğer yarışmacılarla olan tartışmaların içinde yer alıyor. Survivor 2023 fenomenleri arasında yer alan Kürşat Juan, ünlüler takımında yarışıyor. Peki Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Kürşat Juan'ın gerçek adı ne?
18.05.2023 Televizyon
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar Survivor 'ünlüler gönüllüler' formatında 'Survivor 2023'te ilginç bir olay yaşandı. TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışmanın son bölümünde, gönüllüler adına mücadele eden Fatih ve Asena'nın görüntüsü dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Survivor Barış Telli Elendi mi? 23 Şubat Survivor Barış Telli nerede, bıraktı mı?
Survivor Barış Telli Elendi mi? 23 Şubat Survivor Barış Telli nerede, bıraktı mı? Deprem sonrası tekrar yayınlarına başlayan Survivor 2023'te parkur mücadeleleri başladı. Survivor yarışmacılarının depremi öğrendiği anlar sosyal medyaya damga vurdu. Öte yandan deprem nedeniyle yarışmayı bıraktığı iddia edilen yarışmacılar da izleyicinin merak konusu oldu. Survivor 2023'te Ünlüler takımında mücadele eden engelli yarışmacı Barış Telli'nin de Survivor'a veda ettiği iddia ediliyor. Peki Survivor Barış Telli elendi mi? Barış Telli Survivor'a veda mı etti? İşte detaylar...
23.02.2023 Televizyon
İstanbul'da kar alarmı! THY son dakika duyurdu: Seferler iptal edildi
İstanbul'da kar alarmı! THY son dakika duyurdu: Seferler iptal edildi İstanbul'da kar alarmı verildi. Yarından itibaren etkili olması beklenen kar yağışının okulları tatil edebileceği beklentisi de şimdiden başladı. Bugün kar yağışının etkili olacağı 10 ilde 'sarı' alarm verilirken THY, çok sayıda seferini iptal etti.
4.02.2023 Gündem
THY iptal edilen uçuşların iadesi nasıl yapılır? 5 Şubat Pazar günü hava şartları nedeniyle THY iptal olan seferler var mı? THY uçuş durumu!
THY iptal edilen uçuşların iadesi nasıl yapılır? 5 Şubat Pazar günü hava şartları nedeniyle THY iptal olan seferler var mı? THY uçuş durumu! Türk Hava Yolları'ndan yolcularına sefer uyarısı geldi. THY’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda “İstanbul kalkışlı/varışlı seyahati bulunan yolcularımızın dikkatine; 5 Şubat 2023’te beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı uçuşlarımız yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebilmektedir. Uçuş tarihiniz yaklaştığında uçuş durumunuzu internet sitesinden kontrol etmenizi rica ederiz.” İfadeleri yer aldı.
4.02.2023 Gündem
THY'den yolculara sefer iptali uyarısı
THY'den yolculara sefer iptali uyarısı Türk Hava Yolları(THY), 5 Şubat Pazar günü İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyardı.
3.02.2023 Ekonomi
Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu?
Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu? Survivor bu akşam var mı merak ediliyor. Yeni sezonuyla da heyecan yaratan yarışma programı haftanın birçok günü izleyicinin karşısına çıkıyor. 3 Şubat tv8 yayın akışında yer almayan Survivor bu akşam var mı, Survivor yeni bölüm ne zaman" sorularının yanıtı aranmaya başlandı. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenlerin yarıştığı programda son elenen isim Gizem Avcı olmuştu. Peki 3 Şubat Survivor yok mu?
3.02.2023 Televizyon
Survivor Tunga kafasına darbe aldı! Survivor Tunga sakatlandı mı, durumu nasıl?
Survivor Tunga kafasına darbe aldı! Survivor Tunga sakatlandı mı, durumu nasıl? Survivor 2023'de parkurlarda yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Gönüllüler takımında mücadele eden Survivor Tunga Sayan, yarışma esnasında parkur engeline kafasını çarptı. Yere yığılan Tunga Sayan'a doktorlar ve yarışmacılar müdahale etti. Peki Survivor Tunga sakatlandı mı, durumu nasıl? Survivor Tunga Sayan kimdir?
2.02.2023 Televizyon
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum Deniz tutkusu nedeniyle 20 yıllık kariyerinden vazgeçen Başak Mireli, Atlantik Okyanusu'nu yelkenli tekneyle tek başına geçen ilk Türk kadın oldu. 24 günde tamamladığı yolculuğunu ve duygularını DHA’ya anlatan Mireli, “Parkur Yeşil Burun Adaları’ndan başladı ve Karayip Adaları’na ulaştım. Güney’e inerek yay çizdiğim için 2 bin 345 mil yaptım. Düşündüğüm kadar kolay olmadı. Biraz da stresliydi. Ama günün sonunda mutlu sonla bittiği için çok gururluyum” dedi.
18.01.2023 Yaşam
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'un 2023 sezonu için geri sayım başladı. Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından iki ismi daha duyurdu.
25.12.2022 Magazin
Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler?
Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler? 2023 Suvivor için nefesler tutuldu! Survivor’ın 2023 kadrosuna katılacak isimler açıklanırken, kadronun tamamı merak ediliyor. Survivor 2023’ün yayın tarihi araştırılıyor. Peki, Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler? İşte 2023 Survivor kadrosu ve merak edilenler…
25.12.2022 Magazin
POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü? 29. Dönem POMEM giriş sınavına katılacak adayların müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı merkezleri ile sınav tarihleri belli oldu. Peki, POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
15.12.2022 Personel Alımı
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı Survivor'un 2023 sezonu için sürpriz haberler art arda geliyor. Bu yıl yepyeni bir format ile ekranlara dönmeye hazırlanan Survivor’a katılacak isimler şimdiden merak uyandırdı. "Survivor’da bu sezon akıl oyunları olacak" diyen Acun Ilıcalı, yarışacak ilk isimlerden birini duyurdu. Yarışma ile ilgili Merve Boluğur iddiası da gündeme geldi.
12.12.2022 Magazin
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları 29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklanınca, adaylar sonuçlarını e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulamaya başladı. Peki, POMEM sınav aşamaları neler? 29. dönem POMEM Parkur sınavı ne zaman? İşte POMEM sınav aşamaları ve POMEM sınav tarihi hakkında merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Parkur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parkur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.