Papa Francis

Papa Francis

Son dakika Papa Francis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Papa Francis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Papa Francis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Papa Francis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan papa francis gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 papa francis haberi bulunmuştur. Tüm papa francis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti Katolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.
6.01.2024 Dünya
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurdu
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurdu Vatikan, doğum adı Joseph Ratzinger olan 95 yaşındaki Eski Papa 16. Benedict'in hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.12.2022 Dünya
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek Kahin Nostradamus'un kehaneti dünyayı dehşete düşürdü. Fransız kahin Nostradamus dünyamızı şekillendiren birçok olayı önceden tahmin etmiş olmasıyla biliniyor. Yeni yıla günler kala ünlü kahinin 2023 tahminleri duyanları ürpertti; 'İnsanlar birbirini yiyecek' dedi. İşte detaylar...
24.12.2022 Dünya
Büyükelçi Göktaş'a, 'Vatikan Devlet Nişanı' verildi
Büyükelçi Göktaş'a, 'Vatikan Devlet Nişanı' verildi Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş'a, Vatikan Devlet Başkanı ve Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis tarafından, 'Pius Nişanı' (Vatikan Devlet Nişanı) verildi.
25.03.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, savaş bitiyor mu? Müzakerelerle ilgili flaş açıklama...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, savaş bitiyor mu? Müzakerelerle ilgili flaş açıklama... Rusya-Ukrayna savaşında bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus işgalciler, bu sabah Polonya sınırının dibindeki bir Ukrayna askeri üssüne füzeler ateşledi. Polonya sınırına yalnızca 10 kilometre mesafedeki üste NATO tarafından Ukraynalılara eğitim verilen Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi bulunuyordu. Ukraynalı yetkililer NATO'nun kullandığı eğitim üssünün vurulduğunu doğruladı, yerel yöneticiler can kaybının 35'e yükseldiğini bildiriyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden gün içinde arka arkaya açıklamalar geldi. ABD ise yaptığı açıklamada Rusya'ya uyarıda bulundu ve NATO'nun 5’inci maddesini hatırlattı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri...
13.03.2022 Dünya
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir?
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking Google'a Doodle oldu! Dünyaca ünlü fizikçi, Stephen Hawking'in 80. doğum günü Google'in tasarımıyla kutlanıyor. Yaşamı boyunca fikirleri, kitapları ve hastalığı ile çokça konuşulan Stephen Hawking, Einstein'dan bu yanan dünyaya gelen en parlak teorik fizikçi olarak kabul ediliyor. Peki, Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking hastalığı ne, neden öldü? İşte Stephen Hawking kitapları!
8.01.2022 Gündem
Maaş kesintisi talimatı! İmzalandı, yüzde 10...
Maaş kesintisi talimatı! İmzalandı, yüzde 10... Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Covid-19 salgını nedeniyle Vatikan gelirinin düşmesi üzerine kardinallerin ve diğer din adamların maaşlarından belirli oranlarda kesinti yapılması talimatı verdi.
24.03.2021 Ekonomi
Aylan bebeğin babası Papa Francis'e tablo hediye etti
Aylan bebeğin babası Papa Francis'e tablo hediye etti Resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'ta bulunan Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Bodrum’da lastik botun batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi’nin babası Abdullah Kurdi ile görüştü.
8.03.2021 Dünya
Tarihi ziyaret!  Papa, Erbil'e geldi
Tarihi ziyaret! Papa, Erbil'e geldi Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, Irak ziyareti programı kapsamında Erbil kentine geldi.
7.03.2021 Dünya
Papa'dan tarihi ziyaret! 'Selamınaleyküm...'
Papa'dan tarihi ziyaret! 'Selamınaleyküm...' Papa Francis'in yolculuğu başladı. Tarihte ilk kez Katolik Kilisesi lideri Irak'a gidiyor, gezinin sloganı ise 'Hepiniz kardeşsiniz'.
5.03.2021 Gündem
Papa Francis korona aşısı oldu
Papa Francis korona aşısı oldu Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis ile Şubat 2013'te istifa eden eski Papa 16. Benedict'in koronavirüs aşısı oldu.
14.01.2021 Corona Virüsü
Papa’nın doktoru koronavirüsten öldü
Papa’nın doktoru koronavirüsten öldü Papa Francis’in doktorunun koronavirüs (Covid-19) nedeniyle öldüğü açıklandı.
10.01.2021 Dünya
Papa'dan bürokratlara "dedikodu yapmayın" uyarısı
Papa'dan bürokratlara "dedikodu yapmayın" uyarısı Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Francis,25 Aralık Noel öncesi geleneksel hale gelen konuşmasında Vatikan'daki bürokratlara dedikodu yapmayı bırakmaları ve çatışmaları durdurmaya çağırdı.
22.12.2020 Dünya
Papa Francis, ABD Başkanlığına seçilen Biden'ı tebrik etti
Papa Francis, ABD Başkanlığına seçilen Biden'ı tebrik etti Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ı kutladı.
12.11.2020 Dünya
Papa, yapay zekaya karşı halkı dua etmeye çağırdı
Papa, yapay zekaya karşı halkı dua etmeye çağırdı Kotaliklerin ruhani lideri Papa Francis, Katolikleri, yapay zekanın insanlığa karşı ayaklanmaması için dua etmeye çağırdı.
9.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Papa Francis'den Pompeo'nun görüşme talebine ret!
Papa Francis'den Pompeo'nun görüşme talebine ret! Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Vatikan ziyareti sırasında görüşme talebini reddettiği öğrenildi.
29.09.2020 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan flaş Doğu Akdeniz çağrısı!
İletişim Başkanı Altun'dan flaş Doğu Akdeniz çağrısı! İletişim Başkanı Fahrettin Altun Doğu Akdeniz'de yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Altun, Papa Francis’in Doğu Akdeniz hakkındaki açıklamalarını memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, "Türkiye olarak, Yunanistan başta olmak üzere ilgili ülkelere, Ege adalarını silahlandırmak ve Mavi Vatan'ımız üzerinde hak iddia etmek yerine uluslararası hukuka riayet etmeleri çağrısında bulunuyoruz." dedi.
31.08.2020 Gündem
Papa'dan Ayasofya kararına ilk tepki!
Papa'dan Ayasofya kararına ilk tepki! Katolik aleminin ruhani lideri Papa Francis, Ayasofya kararı ile ilgili ilk kez açıklama yaptı
12.07.2020 Dünya
Papa'nın yakınındaki rahipte corona virüsü tespit edildi
Papa'nın yakınındaki rahipte corona virüsü tespit edildi Katolik Kilisesi ruhani lideri Papa Francis ile aynı konutta kalan bir rahipte corona virüsü tespit edildi.
26.03.2020 Gündem
Papa'nın koronavirüs testi negatif çıktı!
Papa'nın koronavirüs testi negatif çıktı! İtalyan gazetesi II Messaggero, Papa'nın koronavirüs testi negatif çıktığını duyurdu.
3.03.2020 Dünya
Papa Francis özür diledi
Papa Francis özür diledi Papa Francis Aziz Petrus Meydanı'nda dün kendisini elinden çeken kadına gösterdiği tepki ve eline vurması olayından dolayı bugün Yeni Yıl Duası sırasında özür diledi.
1.01.2020 Dünya
Papa Francis elini bırakmayan kadının eline vurdu
Papa Francis elini bırakmayan kadının eline vurdu Papa Francis elini bırakmayan kadının eline vurdu
1.01.2020 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Papa Francis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki papa francis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.