Papa

Papa

Son dakika papa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan papa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını papa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Papa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan papa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.848 papa haberi bulunmuştur. Tüm papa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin diplomasisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin diplomasisiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in saldırılarının başladığı ilk andan itibaren devredeydi. Erdoğan bu süre içinde 150'ye yakın telefon görüşmesi yaptı, 30'a yakın zirveye katıldı.
7.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva ile görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik Hristiyanların Ruhani Lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede Paris Olimpiyat Oyunları açılışındaki ahlaksız gösterilerin infiale yol açtığını, tepkilere neden olduğunu ifade etti.
1.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Mavi Vatan tepkisi: Bunun adı sorumsuzluktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Mavi Vatan tepkisi: Bunun adı sorumsuzlukturCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Filistin direnişine terör yaftası kurmakta gösterdikleri mahareti İsrail'in vahşi katliamlarına tepki vermekte gösteremediler. Benzer basiretsizliği Mavi Vatan konusunda görüyoruz. Ülkemizi yayılmacılıkla itham ederek birilerine göz kırpıyorlar. CHP, Türkiye'nin çıkarlarını savunmak yerine Mavi Vatan'a 'masal' diyerek birilerine göz kırpıyor. Bunun adı sorumsuzluktur, şuursuzluktur, gaflettir." dedi.
30.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Zirvesi aile fotoğrafı çekiminde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Zirvesi aile fotoğrafı çekimindeCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'da düzenlenen G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ikinci gününde aile fotoğrafı çekimine katıldı.
14.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısıDünyanın en büyük 7 ekonomisinden oluşan G7 ülkelerinin liderleri, bu yıl dönem başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde Puglia bölgesindeki Borgo Egnazia'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum öncesi ülkelerin liderleriyle ayaküstü sohbet etti.
14.06.2024Gündem
G7'de ikinci gün başladı! Erdoğan zirveye özel davetli olarak katılıyor
G7'de ikinci gün başladı! Erdoğan zirveye özel davetli olarak katılıyorDünyanın en büyük 7 ekonomisinden oluşan G7 ülkelerinin liderleri, bu yıl dönem başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde Puglia bölgesindeki Borgo Egnazia'da bir araya geldi. Dün başlayan ve 3 gün sürecek zirveye özel davetli olarak katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G7 liderlerine Gazze için çağrıda bulunması ve ikili görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.
14.06.2024Gündem
Peygamber Efendimizin İstanbul hadisi doğru mu, İstanbul'un Fethi hadisi gerçek mi? Hz. Muhammed’in İstanbul’un Fethi hadisi sahih mi?
Peygamber Efendimizin İstanbul hadisi doğru mu, İstanbul'un Fethi hadisi gerçek mi? Hz. Muhammed’in İstanbul’un Fethi hadisi sahih mi?1453 tarihleri arasındaki kuşatmanın sonucunda Fatih Sultan Mehmet tarafından Bizans İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul'u ele geçirildi. Fatih Sultan Mehmet'e kadar birçok kez kuşatılan İstanbul’un fethini müjdelenmesine ilişkin Peygamber Efendimizin sözleri olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Peygamber Efendimizin İstanbul'un fethine ilişkin hadisi şerifi doğru mu, Peygamberin İstanbul hadisi gerçek mi, sahih mi?
29.05.2024Gündem
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyorHelikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Emir Abdüllahiyan ve beraberindeki üst düzey yetkililer için ilk cenaze töreni bugün düzenleniyor...
21.05.2024Gündem
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattıAmerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde Glenn Germany adındaki papaz'ın kilisede vaaz verdiği sırada suikast girişimine uğradı. Saldırgan ateş açmak için silahını çekti ancak silah tutukluk yaptı. O anlar saniye saniye kilisede bulunan kamera sayesinde kaydedildi.
7.05.2024Vatan TV
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattıAmerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde Glenn Germany adındaki papaz'ın kilisede vaaz verdiği sırada suikast girişimine uğradı. Saldırgan ateş açmak için silahını çekti ancak silah tutukluk yaptı. O anlar saniye saniye kilisede bulunan kamera sayesinde kaydedildi.
7.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdiCumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya gönderdiği Filistin konulu mektupta, "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir" dedi.
13.04.2024Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandıSarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024Gündem
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua ettiKatolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.
6.01.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva ile Filistin'i görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva ile Filistin'i görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik Hristiyanların Ruhani Lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar ve bölgede giderek ağırlaşan insan hakları ihlalleri ele alındı.
26.10.2023Gündem
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023Dünya
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybettiDünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.
26.07.2023Magazin
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023Beşiktaş
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleştiFETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023Gündem
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023Dünya
Meksika’da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü, 24 yaralı
Meksika’da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü, 24 yaralıMeksika’da bir yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.
31.12.2022Dünya
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurdu
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurduVatikan, doğum adı Joseph Ratzinger olan 95 yaşındaki Eski Papa 16. Benedict'in hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.12.2022Dünya
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecekKahin Nostradamus'un kehaneti dünyayı dehşete düşürdü. Fransız kahin Nostradamus dünyamızı şekillendiren birçok olayı önceden tahmin etmiş olmasıyla biliniyor. Yeni yıla günler kala ünlü kahinin 2023 tahminleri duyanları ürpertti; 'İnsanlar birbirini yiyecek' dedi. İşte detaylar...
24.12.2022Dünya
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022Gündem
Miladi Takvim Nedir, Ne İşe Yarar? Miladi Takvimin Özellikleri Nelerdir?
Miladi Takvim Nedir, Ne İşe Yarar? Miladi Takvimin Özellikleri Nelerdir?Takvim; vaktin, gün, hafta, yıl ve yüzyıl olarak parçalara bölünerek, belli sıra içerisinde gösterildiği çizelgelere verilen isimdir. Takvim içerisinde belirlenen zamanlar dünya, ay, güneş gibi astronomik olayların hareketleri baz alınarak düzenlenmektedir.
17.11.2022Eğitim
Haçlı Seferleri Nedir, Nedenleri Nelerdir? Haçlı Seferleri Sonuçları Nelerdir?
Haçlı Seferleri Nedir, Nedenleri Nelerdir? Haçlı Seferleri Sonuçları Nelerdir?Haçlı seferleri aynı zamanda haçlı akınları olarak bilinir. 1096-1270 yılları arasında farklı zaman dilimlerinde gerçekleşmiş seferler olarak öne çıkar. Özellikle Avrupalı Katolik Hıristiyanların Ortadoğu toprakları üzerinde siyasi ve askeri kontrol elde edebilmek için yapmış oldukları seferlerdir.
10.11.2022Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Papa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki papa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.