Papa

Papa

Son dakika papa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan papa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını papa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Papa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan papa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.853 papa haberi bulunmuştur. Tüm papa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya gönderdiği Filistin konulu mektupta, "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir" dedi.
13.04.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti Katolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.
6.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva ile Filistin'i görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva ile Filistin'i görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik Hristiyanların Ruhani Lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar ve bölgede giderek ağırlaşan insan hakları ihlalleri ele alındı.
26.10.2023 Gündem
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.
26.07.2023 Magazin
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde... Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Beşiktaş
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Meksika’da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü, 24 yaralı
Meksika’da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü, 24 yaralı Meksika’da bir yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.
31.12.2022 Dünya
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurdu
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurdu Vatikan, doğum adı Joseph Ratzinger olan 95 yaşındaki Eski Papa 16. Benedict'in hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.12.2022 Dünya
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek Kahin Nostradamus'un kehaneti dünyayı dehşete düşürdü. Fransız kahin Nostradamus dünyamızı şekillendiren birçok olayı önceden tahmin etmiş olmasıyla biliniyor. Yeni yıla günler kala ünlü kahinin 2023 tahminleri duyanları ürpertti; 'İnsanlar birbirini yiyecek' dedi. İşte detaylar...
24.12.2022 Dünya
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Miladi Takvim Nedir, Ne İşe Yarar? Miladi Takvimin Özellikleri Nelerdir?
Miladi Takvim Nedir, Ne İşe Yarar? Miladi Takvimin Özellikleri Nelerdir? Takvim; vaktin, gün, hafta, yıl ve yüzyıl olarak parçalara bölünerek, belli sıra içerisinde gösterildiği çizelgelere verilen isimdir. Takvim içerisinde belirlenen zamanlar dünya, ay, güneş gibi astronomik olayların hareketleri baz alınarak düzenlenmektedir.
17.11.2022 Eğitim
Haçlı Seferleri Nedir, Nedenleri Nelerdir? Haçlı Seferleri Sonuçları Nelerdir?
Haçlı Seferleri Nedir, Nedenleri Nelerdir? Haçlı Seferleri Sonuçları Nelerdir? Haçlı seferleri aynı zamanda haçlı akınları olarak bilinir. 1096-1270 yılları arasında farklı zaman dilimlerinde gerçekleşmiş seferler olarak öne çıkar. Özellikle Avrupalı Katolik Hıristiyanların Ortadoğu toprakları üzerinde siyasi ve askeri kontrol elde edebilmek için yapmış oldukları seferlerdir.
10.11.2022 Eğitim
14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz skandalı! Kardinal itiraf etti
14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz skandalı! Kardinal itiraf etti Fransa’daki Katolik Kilisesi’nin Papa’dan sonraki en yüksek mevkiye sahip Kardinallerden biri olan Jean-Pierre Ricard, 35 yıl önce 14 yaşındaki kız çocuğunu cinsel olarak taciz ettiğini itiraf etti. Kardinal Ricard’ın yaptığı açıklama da yapılan basın toplantısında okundu.
8.11.2022 Dünya
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası!
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası! 26 yıl önce bugün yaşanan bir trafik kazası, Türkiye'nin yakın tarihinde bir dönüm noktası oldu. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 1996 yılında dört kişiyi taşıyan bir Mercedes otomobil, benzin istasyonundan çıkmakta olan bir kamyona çarptı. Otomobildeki üç kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de sağ kurtuldu. Bu kaza tarihe Susurluk Kazası olarak geçti. Peki, Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? İşte 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası hakkında merak edilenler…
3.11.2022 Gündem
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim Cumhuriyete giden yolda Milli Mücadele'nin en önemli destekçilerinden biri de, “Ben Türk dostu Eftim değil, Türkoğlu Türk Eftim'im” diyen Papa Eftim'di. İşte Büyük Taaruz'dan önce TBMM’nin bahçe duvarında halka seslenen, Milli Mücadele'ye hem destek veren hem de destek toplayan 'Türk Papa'nın hikâyesi.
29.10.2022 Gündem
2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter?
2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter? Cadılar bayramı ne zaman? Dünyada birçok ülkede kutlanan Cadılar Bayramı için yapılan aramalar arttı. Korku temalı kostüm ve makyajla dikkat çeken Cadılar Bayramı (Halloween) başlıca Kuzey Amerika ve Britanya Adaları'nda yer alan ülke ve bölgelerde kutlanır. Peki, 2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter?
18.10.2022 Gündem
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Halloween ne zaman, cadılar bayramı neden kutlanır, nasıl ortaya çıktı? Halloweene ne kadar kaldı?
Halloween ne zaman, cadılar bayramı neden kutlanır, nasıl ortaya çıktı? Halloweene ne kadar kaldı? Dünyada farklı etkinliklerle kutlanan Halloween için az bir süre kaldı. Korku temasının ön plana çıktığı, buna uygun kostümlerin giysilerin giyildiği, evlerin ve bahçelerin süslendiği Cadılar Bayramı merakla bekleniyor. Peki, Halloween ne zaman, Cadılar Bayramına ne kadar kaldı? Halloween neden kutlanır?
21.09.2022 Gündem
Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanında üzüldü!
Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanında üzüldü! Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Adana Demirspor, Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Mücadele Adana Demirspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
12.09.2022 Trabzonspor
Zelenski 'Eylül ayını bekleyin' demişti! Gizemli silah her şeyin anahtarı mı?
Zelenski 'Eylül ayını bekleyin' demişti! Gizemli silah her şeyin anahtarı mı? Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı ve şiddetli savaşa 24 Şubat 2022'den beri devam ediyor. Rusya’nın savaşta ilk ele geçirdiği yerleşim yerlerinden olan Herson, iki taraf için de hayati önem taşıyor. Ukrayna’nın eylül ayında geri alacağına yemin ettiği şehrin anahtarı ‘gizemli’ bir füze olabilir mi?
13.08.2022 Dünya
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Papa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki papa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.