Özlem Zengin

Özlem Zengin

Son dakika Özlem Zengin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlem Zengin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlem Zengin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Zengin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem zengin gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 özlem zengin haberi bulunmuştur. Tüm özlem zengin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024 Gündem
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak?
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek. Peki, Milli yas nedir? Milli yas ilan etme yetkisi kime aittir, Milli yas kim ilan eder? Milli yas ilan edilince ne olur, işe gidilir mi, Milli yas günleri resmi tatil mi? Milli yas hangi durumlarda ilan edilir?
19.10.2023 Gündem
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Filistin'de hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 gün milli yas ilan edileceğini belirtti.
18.10.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı için başvuru yaptı
Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı için başvuru yaptı AK Partili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı için dilekçesini verdi. Kurtulmuş TBMM'de açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, konuşmasında "AK Parti Meclis Grubu yöneticileri ve MHP grup yöneticileri şahsımı TBMM Başkanlığı için aday gösterdiler. Bugün şahsi dilekçemi vererek süreci başlatmış olduk. Bundan sonra söz Meclis'teki 600 milletvekilinindir" dedi.
6.06.2023 Gündem
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş oldu
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş oldu AK Parti, TBMM Başkanlığı için AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un ismi üzerinde anlaştı.
5.06.2023 Gündem
AK Parti'nin A Takımı belli oldu
AK Parti'nin A Takımı belli oldu TBMM AK Parti Grup toplantısında yapılan seçimde Abdullah Güler grup başkanı, Emin Akbaşoğlu, Özlem Zengin, Abdulhamit Gül, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Leyla Şahin Usta grup başkan vekili seçildi.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor TBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle başlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis başkanı ve siyasi partilerin grup başkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023 Gündem
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu AK Parti Meclis Grup Yönetimi belli oldu. Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, M. Emin Akbaşoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu Grup Başkanvekili olacak. Sivas Milletvekili Abdullah Güler AK Parti Grup Başkanı olacak.
30.05.2023 Gündem
AK Partili Zengin: Kılıçdaroğlu ve çevresinde müthiş keskin dönüşler var
AK Partili Zengin: Kılıçdaroğlu ve çevresinde müthiş keskin dönüşler var AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı.
23.05.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında kesin olmayan verilerine göre Meclis dengesi değişmedi. Meclis’te çoğunluk yine AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partilerinden oluşan Cumhur İttifakı’nda oldu. Millet İttifakı ise Meclis’teki tabloda muhalefette kaldı.
15.05.2023 Gündem
AK Parti'li Özlem Zengin'den Babacan'ın "Türklük değişecek" sözlerine tepki
AK Parti'li Özlem Zengin'den Babacan'ın "Türklük değişecek" sözlerine tepki AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN TÜRK'e gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. DEVA partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Türklük değişecek" sözüne tepki gösteren Zengin, "Rahatsız edici. Türkiye'de vatandaşlık tanımıyla bir itiraz yok. Vatandaşlık tanımı üzerinde konuşmak kolay olmamalı." dedi. Zengin, "Cumhurbaşkanımız ilk turda seçilecek. AK Parti de Meclis'te birinci parti olacak" ifadelerini kullandı. 
4.05.2023 Gündem
Meclis'te 'cumhurbaşkanı aday gösterme' süreci başlıyor
Meclis'te 'cumhurbaşkanı aday gösterme' süreci başlıyor Seçim takvimi uyarınca, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Meclis'te grubu bulunan partilerin, adaylarını kesinleştirmeleri gerekiyor. Bu kapsamda, grupların adaylık süreçleri başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti gruplarınca aday gösterilecek.
15.03.2023 Gündem
EYT ile ilgili yeni açıklama! Staj ve çıraklık mağdurlarının durumu ne olacak?
EYT ile ilgili yeni açıklama! Staj ve çıraklık mağdurlarının durumu ne olacak? EYT düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle staj sigortaları ile ilgili değişiklik olup olmayacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'nden EYT ile ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi. İşte merak edilen detaylar...
25.01.2023 Çalışma Hayatı
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili AK Parti grubuna, bakanlık bürokratları tarafından sunum yapıldı.
18.01.2023 Gündem
AK Parti 'başörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret etti
AK Parti 'başörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret etti AK Parti, başörtüsüne anayasal güvenceyi içeren düzenlemeye ilişkin MHP’yi ziyaret etti. AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, 'Anayasa değişikliği teklifini önümüzdeki hafta komisyon gündemine alma konusunda mutabık kaldık.' dedi.
11.01.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklama
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklama Seçim ufukta göründükçe siyasetin gündemi de hareketleniyor. İmamoğlu'na hapis cezasından başörtüsüne anayasal güvence getiren teklife çok sayıda sıcak başlık tartışma konusu. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme dair sorularını yanıtladı.
16.12.2022 Gündem
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs’ta görülecek. İddianamede H.K.G.’ye imam nikâhı kıyan Kadir İstekli’ye 67 yıl, baba ve anne hakkında ise 22’şer yıl hapis istendi. İstismar soruşturmasına takipsizlik veren savcı hakkında inceleme başlatıldı, vakıf binasının yıkımı için 1 ay süre tanındı​​​​​​.
10.12.2022 Gündem
Başörtüsüne anayasal güvence teklifi! AK Parti'den yeni açıklama geldi
Başörtüsüne anayasal güvence teklifi! AK Parti'den yeni açıklama geldi Başörtüsüne anayasal güvence teklifiyle ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "336 milletvekilimizin imzasıyla Meclis Başkanımıza götürerek teklifimizi vermiş olacağız." dedi.
9.12.2022 Siyaset
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Beştepe'de Erdoğan başkanlığında Anayasa toplantısı
Beştepe'de Erdoğan başkanlığında Anayasa toplantısı Beştepe'de Anayasa toplantısı gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıya Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Özlem Zengin, Yavuz Atar, Yılmaz Tunç ve Mehmet Uçum katıldı.
7.12.2022 Gündem
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği TBMM Genel Kurulu'nda; Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, 2023 Yılı Bütçesi'nin görüşmeleri sırasında 'Kürtçe konuşma' gerginliği yaşandı. HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in, bakanlıkların bütçeleri ile ilgili konuşmasını Kürtçe yapması üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Anlamıyoruz denilenleri' diyerek tepki gösterdi. Mikrofonun sesini kısarak Taşçıer'in konuşmasına engel olan Meclis Başkanvekili Haydar Akar ise "Birçok arkadaşımın farklı farklı ana dilleri var. Bir cümle söyleyebilir, iki cümle söyleyebilir ama konuşmanın tümünü yapamaz arkadaşlar" diyerek uyarı yaptı.
6.12.2022 Siyaset
AK Parti'den başörtüsü açıklaması: Haftaya Meclis Başkanlığı'na sunacağız
AK Parti'den başörtüsü açıklaması: Haftaya Meclis Başkanlığı'na sunacağız AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, başörtüsü ile ilgili anayasa değişikliği teklifinin imzaya açıldığını haftaya Meclis Başkanlığı'na sunulacağını açıkladı.
2.12.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Zengin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem zengin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.