Özge Gürel Kimdir

Özge Gürel Kimdir

Özge Gürel (d. 5 Şubat 1987, İstanbul), Türk oyuncu. Özge Gürel, 5 Şubat 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve bu dizide Öykü Acar karakterini canlandırdı. 2016'da Gürel'in Affet şarkısının klibi yayınlandı. 2016-2017 yıllarında Kiraz Mevsimi, İtalya'nın en ünlü kanallarından birisi olan Canale 5’te yayınlandı ve İtalya televizyonunda yayınlanan ilk Türk dizisi oldu. İtalya'da yayınlanan dizinin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel bir programın davetlisi oldu. 2017 yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı. Ardından Dolunay dizisinde Nazlı Pınar karakterini canlandırdı. 2018 yılında Börü dizisinde ve Börü sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018-2019'da Muhteşem İkili adlı dizide "Nilüfer Can" adlı karakteri canlandırdı. 2019'da Dolunay, İtalya'da yayınlanmaya başladı. 2019 yılında Penti adlı markanın reklam yüzü oldu. 2020'de eski rol arkadaşı Can Yaman ile yeniden Bay Yanlış adlı dizide birlikte oynamaya başladı. Ardından Atalay Taşdiken'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kar Kırmızı filmiyle 57. Altın Portakal Film Festivali'nde prömiyerini yapmış ve en iyi kadın oyuncu dalında altın portakal için aday olmuştur.

Özge Gürel Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge gürel kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 özge gürel kimdir haberi bulunmuştur. Tüm özge gürel kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.
10.07.2023 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun cicim ayları sürüyor! Öperek denize uğurladı
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun cicim ayları sürüyor! Öperek denize uğurladı Yaklaşık yedi yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Çayoğlu ile meslektaşı Özge Gürel, geçtiğimiz ağustos ayında evlenmişti. Çeşme'de tatil yapan ünlü çiftten Özge Gürel eşi Serkan Çayoğlu'nu öperek denize uğurladı. Çiftin romantik anları kameralara yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Özge Gürel arabaya koştu! 'Makyajsızım fotoğrafları siler misiniz?'
Özge Gürel arabaya koştu! 'Makyajsızım fotoğrafları siler misiniz?' Geçtiğimiz temmuz ayında evlenen Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Sinema çıkışında makyajsız halde görüntülenen Gürel, koşar adım arabaya bindi. Ünlü oyuncu, fotoğrafların silinmesi için çaba gösterse de bu isteğinde başarılı olamadı.
12.03.2023 Magazin
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak?
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak? Sipahi dizisi final kararı herkes şaşırttı. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın oynadığı Sipahi büyük bir beklentiyle yola çıkmıştı. Hayranları üzen karar ise geldi. Peki Sipahi dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...
1.02.2023 Televizyon
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma! Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu olan eşi Serkan Çayoğlu ile birlikte gidecekleri etkinlik öncesi Instagram'dan eğlenceli bir paylaşıma imza attı. 35 yaşındaki güzel, eşinden önce hazırlanınca, ortaya ilginç bir diyalog çıktı.
5.01.2023 Magazin
Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Yıl 2010, yaş 22...
Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Yıl 2010, yaş 22... Fotoğraftaki ünlü oyuncuyu tanıyabildiniz mi? Şöhretle genç yaşlarda tanışan ünlü oyuncunun değişimi şaşırttı.
29.09.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in karakterleri çok zıtmış! Bu sözlerle anlattı: 'Çocuk gibi mutsuz uyanıyor'
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in karakterleri çok zıtmış! Bu sözlerle anlattı: 'Çocuk gibi mutsuz uyanıyor' 'Kiraz Mevsimi' (2014-2015) dizisinin setinde başlayan aşklarını 14 Temmuz'da nikahla taçlandıran Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, 13 Ağustos'ta İtalya'nın Verona eyaletindeki tarihi bir kalede düğün yapmıştı. 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, yedi yıldır hayatında olan kendisi gibi oyuncu eşiyle zıt karakterleri hakkında konuştu.
2.09.2022 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden düğün fotoğrafları geldi!
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden düğün fotoğrafları geldi! Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp sevgili olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu 7 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz ay nikah masasına taşıdı. İtalya'da bir kalede düğün yapan çiftin aşk dolu pozları da görenleri hayran bıraktı.
16.08.2022 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu İtalya'da evlendi! Düğünün bütçesi belli oldu
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu İtalya'da evlendi! Düğünün bütçesi belli oldu Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu dün akşam İtalya'nın Verona şehrinde evlendi. “Romeo ve Juliet” gibi efsane aşklara tanıklık eden Verona’daki tarihi bir kalede kutlama yapan oyuncu çifte düğünleri yaklaşık 400 bin TL’ye mal olacak.
14.08.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu: Özge'yi gelinlikle görünce büyülendim
Serkan Çayoğlu: Özge'yi gelinlikle görünce büyülendim Geçtiğimiz ay meslektaşı Özge Gürel ile yedi yıllık ilişkisini evlilikle taçlandıran Serkan Çayoğlu, Etiler'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, "Özge'yi gelinlikle görünce büyülendim" dedi.
5.08.2022 Magazin
Özge Gürel-Sekan Çayoğlu çiftinden yeni düğün kareleri geldi!
Özge Gürel-Sekan Çayoğlu çiftinden yeni düğün kareleri geldi! 'Kiraz Mevsimi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, 7 yıldır birliktelerdi. Ünlü çift geçtiğimiz hafta Almanya'nın Karlsruhe kentinde evlendi. Gürel-Çayoğlu çifti gelinlik ve damatlıkla çekilen yeni fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
19.07.2022 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler...
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler... Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun nikah töreni Almanya Karlsruhe’de gerçekleşti. Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe kasabasında gerçekleşen nikah törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. İşte nikahtan ilk kareler...
14.07.2022 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin düğün tarihi ve yeri belli oldu!
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin düğün tarihi ve yeri belli oldu! Geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, düğün için gün sayıyor. Ünlü çift önce Almanya'da nikah masasına oturacak sonra İtalya'da düğün yapacak.
29.06.2022 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti nişan sonrası tatile çıktı!
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti nişan sonrası tatile çıktı! Geçtiğimiz hafta evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere yansıdı. Oyuncu çift, rüzgarlı hava nedeniyle denize girmek yerine hız teknesiyle dolaştı.
27.06.2022 Magazin
Özge Gürel'den duygusal bir paylaşım geldi! "Her şeyi sana benzememe borçluyum"
Özge Gürel'den duygusal bir paylaşım geldi! "Her şeyi sana benzememe borçluyum" Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp 7 yıldır aşk yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı attı. Özge Gürel'den nişanın ardından duygusal paylaşımlar geldi.
22.06.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel nişanlandı! Nişandan fotoğraflar sosyal medyayı salladı...
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel nişanlandı! Nişandan fotoğraflar sosyal medyayı salladı... Son olarak Hayaller ve Hayatlar dizisinde ekranlarda olan Özge Gürek meslektaşı Serkan Çayoğlu ile aile arasında düzenlenen tören ile nişanlandı. Serkan Çayoğlu'nun kız isteme sırasındaki halleri sosyal medyada gündem oldu. Serkan Çayoğlu pozlarına "Kahve terletti" notunu düştü.
19.06.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu ile evlilik hazırlığında olan Özge Gürel’den aşk dolu paylaşım: Çok aşığım sevgilim
Serkan Çayoğlu ile evlilik hazırlığında olan Özge Gürel’den aşk dolu paylaşım: Çok aşığım sevgilim Son olarak Can Yaman ile 'Bay Yanlış' adlı dizide rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Özge Gürel'in kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu, 35 yaşına bastı. Güzel oyuncu, evlilik hazırlığı yaptığı Çayoğlu'nun yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
1.06.2022 Magazin
Özge Gürel - Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün detayları belli oldu
Özge Gürel - Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün detayları belli oldu Ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, eylül ayında İtalya’da romantik bir törenle evlenecek.
15.04.2022 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun düğün tarihi belli oldu!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun düğün tarihi belli oldu! Uzun süredir aşk yaşayan ve sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla konuşulan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülendi.
12.04.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Özge Gürel'den düğün açıklaması: Henüz başlayamadık!
Özge Gürel'den düğün açıklaması: Henüz başlayamadık! Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu beğeni toplayan ‘Hayaller ve Hayatlar’, her hafta yeni bölümleriyle dijital içerik platformu bein Connect’te izleyiciyle buluşuyor. Başrol oyuncusu Özge Gürel, projeyi ve özel hayatında yaşadığı güzel günleri Kelebek’le paylaştı.
23.03.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti Serkan Çayoğlu, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizisinin özel gösterimine katıldı. 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisi için uzun süre Kıbrıs’ta kalan yakışıklı oyuncu, bu nedenle Gürel'le ayrı kaldıklarını ve bu sürecin zor geçtiğini söyledi.
4.03.2022 Magazin
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi! Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hayaller ve Hayatlar dizisinin senaryosunu Yelda Eroğlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Peki, Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosu…
18.02.2022 Gündem
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün tarihini...
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün tarihini... Özge Gürel, dijital platformda yayınlanacak 'Hayaller ve Hayatlar' dizisi ile sevenleriyle buluşacak. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan 34 yaşındaki güzel, kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu ile 2022 yazında evlenecekleri yönünde basına yansıyan haberleri doğruladı.
26.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Gürel Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge gürel kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.