Gazete Vatan Logo

Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak?

Sipahi dizisi final kararı herkes şaşırttı. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın oynadığı Sipahi büyük bir beklentiyle yola çıkmıştı. Hayranları üzen karar ise geldi. Peki Sipahi dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...

Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak?

Pazartesi akşamları yayınlanan Sipahi dizisi final yapıyor.Büyük bir beklentiyle yola çıkan yapımın finali için detaylar da merak konusu oldu. Sosyal medyada final yapacağı iddiaları dolan Sipahi için resmi açıklama geldi. Peki Sipahi dizisi neden final yapıyor?

SİPAHİ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Sipahi dizisinin final nedeni reytinglerin beklentinin altında kalması olarak gösteriliyor.

Sipahi'nin bu hafta son kez izleyicinin karşısına çıkacağı açıklandı. Dizi, 30 Ocak 2023 tarihinde yayımlanacak olan 8. bölümüyle final yaparak sona erecektir. Dizinin neden final yaptığı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Bazı izleyicilere göre reytinglerden dolayı dizinin final yapabileceği söylendi.