Kiraz Mevsimi

Kiraz Mevsimi

Son dakika Kiraz Mevsimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kiraz Mevsimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kiraz Mevsimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiraz Mevsimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiraz mevsimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 kiraz mevsimi haberi bulunmuştur. Tüm kiraz mevsimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in karakterleri çok zıtmış! Bu sözlerle anlattı: 'Çocuk gibi mutsuz uyanıyor'
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in karakterleri çok zıtmış! Bu sözlerle anlattı: 'Çocuk gibi mutsuz uyanıyor' 'Kiraz Mevsimi' (2014-2015) dizisinin setinde başlayan aşklarını 14 Temmuz'da nikahla taçlandıran Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, 13 Ağustos'ta İtalya'nın Verona eyaletindeki tarihi bir kalede düğün yapmıştı. 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, yedi yıldır hayatında olan kendisi gibi oyuncu eşiyle zıt karakterleri hakkında konuştu.
2.09.2022 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden düğün fotoğrafları geldi!
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden düğün fotoğrafları geldi! Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp sevgili olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu 7 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz ay nikah masasına taşıdı. İtalya'da bir kalede düğün yapan çiftin aşk dolu pozları da görenleri hayran bıraktı.
16.08.2022 Magazin
Özge Gürel-Sekan Çayoğlu çiftinden yeni düğün kareleri geldi!
Özge Gürel-Sekan Çayoğlu çiftinden yeni düğün kareleri geldi! 'Kiraz Mevsimi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, 7 yıldır birliktelerdi. Ünlü çift geçtiğimiz hafta Almanya'nın Karlsruhe kentinde evlendi. Gürel-Çayoğlu çifti gelinlik ve damatlıkla çekilen yeni fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
19.07.2022 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler...
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler... Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun nikah töreni Almanya Karlsruhe’de gerçekleşti. Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe kasabasında gerçekleşen nikah törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. İşte nikahtan ilk kareler...
14.07.2022 Magazin
Özge Gürel'den duygusal bir paylaşım geldi! "Her şeyi sana benzememe borçluyum"
Özge Gürel'den duygusal bir paylaşım geldi! "Her şeyi sana benzememe borçluyum" Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp 7 yıldır aşk yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı attı. Özge Gürel'den nişanın ardından duygusal paylaşımlar geldi.
22.06.2022 Magazin
Özge Gürel - Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün detayları belli oldu
Özge Gürel - Serkan Çayoğlu evleniyor! Düğün detayları belli oldu Ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, eylül ayında İtalya’da romantik bir törenle evlenecek.
15.04.2022 Magazin
Özge Gürel'den 'James Bond' benzetmesi
Özge Gürel'den 'James Bond' benzetmesi 2014-2015 yıllarında yayınlanan 'Kiraz Mevsimi' dizisinin setinde tanışan, daha sonra arkadaşlıklarını ilişkiye döndüren Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, bir arkadaşlarının düğününe katıldı.
27.09.2021 Magazin
Özge Gürel: İlişkinin keyfini çıkarıyoruz
Özge Gürel: İlişkinin keyfini çıkarıyoruz Oyuncu çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, 2014 yılında ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı.
30.12.2020 Magazin
"Aşırı seviyorum sizi Serkan Beyciğim"
"Aşırı seviyorum sizi Serkan Beyciğim" Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, sosyal medyada aşka geldi.
23.08.2020 Magazin
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü?
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü? Caner Çalışır öldür mü? Sosyal medyada paylaştığı video içerikleriyle ünlü olan, son olarak Benimle Söyle yarışma programında jüri üyeliği de yapan 31 yaşındaki Cener Çalışır hayatını kaybetti. Caner Çalışır’ın vefat haberini yakın arkadaşları sosyal medyadan duyurdu. Peki, Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır neden vefat etti? İşte tüm gelişmeler…
10.06.2020 Gündem
Karpuz ve kiraz detoksu nasıl yapılır? Kiraz detoksuyla 3 günde kilo verin!
Karpuz ve kiraz detoksu nasıl yapılır? Kiraz detoksuyla 3 günde kilo verin! Kirazın faydaları saymakla bitmez. İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz, hem vücudu zehirli maddelerden temizliyor, hem de vücuttaki suyu atarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Peki, Kiraz detoksu nasıl yapılır? Kiraz detoksuyla kilo verilir mi? Karpuz detoksu nasıl yapılır? İşte Kiraz diyeti ve detoks ile hızlı kilo vermenin yolları...
14.08.2020 Sağlık
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020 Gündem
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk"
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk" Atina ve Roma’nın ardından İspanya’nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Ünlü oyuncuya “Gördüğü ilgi PR başarısı mı, yoksa gerçek mi”, “Bu ilgiyi neye bağlıyor”, “Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor” gibi merak edilen tüm soruları Cengiz Semercioğlu sordu.
1.12.2019 Magazin
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Sıla ile görüntülenen Hazer Amani: Aşk yok iş var
Sıla ile görüntülenen Hazer Amani: Aşk yok iş var Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla 2 ay önce ayrılan Sıla önceki akşam MasterChef programıyla şöhret olan ünlü şef Hazer Amani ile Beşiktaş’ta trafikte objektiflere yakalandı.
18.01.2019 Magazin
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti!
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti! 25. Adana Film Festivali için Adana'da bulunan ünlü oyuncu Yakup Yavru, açılış töreni sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
25.09.2018 Magazin
Demet Şener son kararını açıkladı: Artık…
Demet Şener son kararını açıkladı: Artık… Eski model Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayatını bundan sonra nasıl sürdüreceğine dair bir açıklamada bulundu.
22.08.2018 Magazin
Kendimi çok seviyorum
Kendimi çok seviyorum Meleklerin Aşkı’yla kamera karşısına geçen Didem Balçın başka bir heyecan daha yaşıyor. Kiraz Mevsimi adını verdiği bir bandana koleksiyonunu satışa sunan Balçın, “Ürettiğim sürece varım” diyor.
30.06.2018 Arşiv
'Kiraz Mevsimi, ABD piyasasında'
'Kiraz Mevsimi, ABD piyasasında' Yayınlandığı döneme damga vuran dizi, ABD'de yayına giriyor.
21.06.2018 Televizyon
Bizimkisi doğaçlama bir ilişki!
Bizimkisi doğaçlama bir ilişki! Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile ilişkisini şu sözlerle anlattı: “Doğaçlaması bol bir ilişki bizimki... Çok iyi arkadaşız, çok gülüyoruz beraberken. Uzun zaman oldu, edilebilecek çoğu kavga edildi, şu an keyfini çıkarıyoruz”
19.05.2018 Magazin
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası!
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası! TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, oyuncu kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’a Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin’in ardından, Engin Öztürk ve Burak Dakak’ta dahil oldu.
27.02.2018 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları... Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kiraz Mevsimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiraz mevsimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.